Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prof.dr birol civelek é oldum ben de gayet başarılı kulak burun boğaz ihtisasinin olması estetik cerrahliginin yanısıra çok önemli bir araştırın derim; 6 . Ayın içindeyim iyi ki olmuşum
Ben Selçuk Işığa oldum çokta memnun kaldım ameliyat sonrası ilgi bence çok önemli selçuk hoca bu konuda çok iyi
HLC de yapıyor ameliyatı 5500 ücreti estetik kliniği zaten burası çok ilgililer ordakilerde tabsiye ederim benNe kadar ucret odedin hangi hastanede bilgi verebilir misin
HLC de yapıyor ameliyatı 5500 ücreti estetik kliniği zaten burası çok ilgililer ordakilerde tabsiye ederim ben
Fotoğrafınızı g rmek isterim açıkcası kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak için.HLC de yapıyor ameliyatı 5500 ücreti estetik kliniği zaten burası çok ilgililer ordakilerde tabsiye ederim ben
24 Haziranda Gazi Üniversitesi hastanesinde ameliyat oldum .
Serhan Tuncere oldum. Çok kibar ve ilgili. Bugün daha 6. Günüm şişlikler dışında gayet iyiyim. Atel var henüz burnumda cumartesi çıkacak. Çıktığında daha fazla bilgi verebilirimHani doktora oldun memnun musun ben de gazi de olucam bilgi verir misin
Serhan Tuncere oldum. Çok kibar ve ilgili. Bugün daha 6. Günüm şişlikler dışında gayet iyiyim. Atel var henüz burnumda cumartesi çıkacak. Çıktığında daha fazla bilgi verebilirim[/QU
ne kadar ucret odediniz peki
Merhaba ben ankarada başar kayaya oldum.
merhaba kendisi ufuk üniversitesi rıdvan ege hastanesinde.benim bugün 4.günüm.kendisine revizyon ameliyatı oldum.ilk ameliyatımı devlette olmuştum ve çok başarızdı.