Ankarada burun ameliyatı olan yok mu Arkadaş ya ?

tevfik sözen ankara hacettepe üniversitesinde kendisi mail yoluyla randevu kabul ediyordu yine aynıdır büyük ihtimalle .
inanılmaz memnunum yakınlığından işini takip edişinden ve ameliyat sonuçlarımdan.Şöyle söyleyeyim 12 doktor görüşmesi yaptım ilk görüştüğüm Dr.Tevfik beydi ve onda karar kıldım.o kadar güven verdiki yaklaşımı ile açıklamalarıyla şimdi ise ne kadar doğru karar verdiğimi bizzat yaşıyorum.ve çok şanslı hissediyorum kendimi 10 yaş fark etti sonuç çok mutluyum.Bu konuda kesinlikle Dr.Tevfik Sözen doğru adres diyorum.( dileyenlerle fotolarımı da paylaşabilirim)

arkadaşlar bende araştırma safasındayım.. bu yazıları dr adı+hastane adı+memnuniyet+parası+foto şeklinde yaparsak çok iyi olur hem tekrar tekrar sorulmaz.. hem araştıranlara çok kolaylık sağlar.. teşekkürler şimdiden

Ben Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum burnumun estetik olduğunu hem kimse anlamıyor hem de herkes iltifat ediyor, çok doğal, kalkık ve havalı. Burun ucum lokum gibi sürekli aynaya bakıyorum.Tavsiye ederim.

Merhaba ben Ankara'da ozel hastanede oldum. Koru hastanesinde. Doktorum ise isinde gercekten cok iyi. Dr.Serdar OZTURK'e burun ameliyatimi oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Gercekten ameliyat olduysan ve sonuctan mutluysan cok sanslisin cunku serdar ozturk magduru cok insan taniyorum. Once ve sonra fotolarini da eklersen insanlara buraya yazmaktan daha cok yardimci olmus olursun.

Senden ricam kontrole gittiginde hocana facebook sayfasindaki yorum kismini neden kaldirdigini sorar misin?

Back
X