Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Merhaba ben Ferruh Bingül’ü düşünüyordum ama siz neden önermiyorsunuz ne gibi sıkıntılar yaşadınız
Bir kere burnumdaki deviasyon kesinlikle düzelmedi, yasyamuk bir burnum var. Uca doğru kanca gibi iniyor profilden bakınca. Bir de burun sırtım fazla oyuk. Beni her gören hemen"burnun estetik mi" diye soruyor, bu da geçirdiğim ameliyatın başarısız olduğunu göstermez mi zaten? Estetisyenlerde şöyle bir söz vardır: "Sizin uzun zaman tanıyan insan ameliyat olduğunuzu anlarsa o ameliyat başarılıdır, yeni tanıştıklarınız ameliyat olduğunuzu anlarsa o ameliyat başarısızdır."

Bir kere burnumdaki deviasyon kesinlikle düzelmedi, yasyamuk bir burnum var. Uca doğru kanca gibi iniyor profilden bakınca. Bir de burun sırtım fazla oyuk. Beni her gören hemen"burnun estetik mi" diye soruyor, bu da geçirdiğim ameliyatın başarısız olduğunu göstermez mi zaten? Estetisyenlerde şöyle bir söz vardır: "Sizin uzun zaman tanıyan insan ameliyat olduğunuzu anlarsa o ameliyat başarılıdır, yeni tanıştıklarınız ameliyat olduğunuzu anlarsa o ameliyat başarısızdır."
Kesinlikle haklısınız her görenin sorması da çok rahatsız edici bi durum tabii benim en büyük sıkıntım zaten burnumun önceden bi kırılmış olması ve bu nedenle yamulması yamuk kalacaksa neden ameliyat olalım ki? Sizin şu an önerebileceğiniz bir doktor var mı Ankara’da

Kesinlikle haklısınız her görenin sorması da çok rahatsız edici bi durum tabii benim en büyük sıkıntım zaten burnumun önceden bi kırılmış olması ve bu nedenle yamulması yamuk kalacaksa neden ameliyat olalım ki? Sizin şu an önerebileceğiniz bir doktor var mı Ankara’da
Bütün bunların üstüne bir de o kadar ilgisiz davrandı ki o zaman hiçbir çözüm bulamadım işte... Yani bence uzak durun. Size önerebileceğim hiçbir doktor tanımıyorum inanın, çevrem geniş olmadığı için ameliyat olup da bana doktorunu tavsiye eden kimse de olmadı. Keşke başarılı bir doktor bulabilseydim ben de en başında.

Bütün bunların üstüne bir de o kadar ilgisiz davrandı ki o zaman hiçbir çözüm bulamadım işte... Yani bence uzak durun. Size önerebileceğim hiçbir doktor tanımıyorum inanın, çevrem geniş olmadığı için ameliyat olup da bana doktorunu tavsiye eden kimse de olmadı. Keşke başarılı bir doktor bulabilseydim ben de en başında.
Revizyon mu düşünüyorsunuz? Ben kaç senedir araştırıyorum en iyisini bulup güvenmedikçe de olmam ameliyat. Haziran gibi olacağım eğer memnun kalırsam deneyimlerimi paylaşırım sizinle

Revizyon mu düşünüyorsunuz? Ben kaç senedir araştırıyorum en iyisini bulup güvenmedikçe de olmam ameliyat. Haziran gibi olacağım eğer memnun kalırsam deneyimlerimi paylaşırım sizinle
Umarım memnun kalırsınız. Ama memnun kalsanız da kalmasanız da neticeyi benimle paylaşın lütfen, bunu çok isterim.

ben 1 ay önce Ankara'da estetik akademi'de Diren Çelik hocaya oldum, genel olarak 2 hafta şişlik ve 1 haftada hafiften oluyor. benim burun deliklerin çok genişti. hem onu darlaştırıp hafiften burun ucunu yükselttim. çok ama çok memnunum, samimi olan arkadaşlara resim atabilirim.
Rica etsem banada fotoğraf atarmısınız

2 gün önce Yücel Demir'e ameliyat oldum. Şişlik ve morluk yok, her sorunumda (saçma dahi olsa) Yücel Bey oldukça ilgili, sabırlı ve samimi. Açıkçası ameliyat olmadan önce hiçbir araştırma yapmadım ilk gittigim doktor Yücel Beydi. Klinik sekreteri de oldukca ilgili, ameliyattan once de sonra da hicbir iletisim kopuklugu yasamadim. Simdilik her sey yolunda gidiyor. Ankarada burun ameliyati dusunenler bence Yucel Beyin klinigine ugrayip gorusmeliler.

mehmet ketene ye ilk gittiğim zaman ne istediğimi anlattım ; bana güzelce açıkladı dudakların kalın gözlerin büyük sana çok küçük burun yakışmaz dedi , o kadar güven verdiki ben burnumdaki rahatsızlıklarımı dile getirdim o dinledi.ve sonuç ;çok memnunum ,burnum kusursuz değil ,estetik olduğu hiç ama hiç belli değil ,doğal ve güzel bir burun istiyorsanız mehmet ketene kesinlikle doğru bir adres. ama şunu söylemeliyim kendisine ben şöyle bir burun istiyorum diye gidip hatta birde fotoğraf gösterirseniz sizi çok dinlemeyecektir. o kafasında size yakışacak en güzel ve doğal burunu çizmiştir bile.
Fotoğraf neden yok sadece reklam kokuyor. Ben asla tavsiye etmiyorum!!!

Merhabalar ben de 7 haziran 2018 günü memorial da muhitdin hocama burun estetiği yaptırdım şunu söylemeliyim ki 35 yaşındayım 8 senedir dr araştırıyordum ve tam karar verme aşamasına geldiğimde hep bir kötü sonuç gördüm ya da mutsuz hasta.. izmir de yaşıyorum bana izmir de dr mu kalmadi niye ankara ya gittin ameliyata diyorlar ama bilmiyorlar ben izmir de ameliyat olup da mutlu olan çok az kişi gördüm ya da ben fazla mükemmeli arıyordum bilemiyorum. Şimdiye kadar 3 burun ameliyatı oldum sırasıyla geniz eti sinuzit ve polip aşırı ağrılı ve nefessiz kaldığım ameliyat sonrası süreçleri beni en çok korkutan kısmı olduğu için burun estetiginde 2 kriterim vardı 1 içime sinen bir burun yapabilecek kapasiteye sahip dr ve ameliyat sonrasını minimum acıyla atlatabilmekti. Sürekli internette sayısız dr un sayısız ameliyat sonucunu inceledim 2 isim kaldı listemde 1. Si istanbul da muhammet dilber di kendisiyle görüşemedim on bilgilendirme kısmında asistanından fiyat aldım 22 bin dedi ve bu fiyat beni çok aştığı için muhitdin hocamla görüştüm ki iyi ki diyorum çünkü kendisi meşgul de olsa illa ki dönüş yapıp her sorumu yanıtladı izmir de olduğum halde beni garanti ameliyat olmadigim halde paragöz dr olmadığını defalarca kanıtlayarak rahatlattı. Bir kere O kadar profesyonel ve o kadar sempatik ki telefonla konuşurken bile doğru insanla konuştuğunuzu anlıyorsunuz. Benim burun ucum düşük burun deliklerim uzun ve hafif de bir kemerim vardı dr a şöyle bir burnum olsun demedim çünkü bakınca benim yüzüme hangi burunun olacağını bilecek kadar iyi bir dr olduğunu kabullendim ki normalde kompleksli bir insanım dediğim dediktir ama dr oyle bir guven verdi ki size birakiyorum hocam ben sonuc odakliyim doğal güzel bir burun yapın ama nasıl isterseniz öyle yapın dedim bu arada muaynehanesine giderken yanımda gelen teyzem ben yüzümü gerdirmek istiyorum dr bey dedi dr da gerek yok yüzünüzü gerdirmenize biraz dolguyla hallederiz dedi teyzem tutturdu dr yapmayı kabul etmedi öyle dürüst öyle para değil hasta önemli mantığında! Bu arada ben 11 bin tl verdim memorial e yatış öncesi 300 lira kan testim tuttu başka dr olsa sormaz bile ama muhitdin hocam aradı sordu para ödedin mı diye evet diyince bana ödeyeceğin paradan düş onu dedi 10 bin 700 lira verdim. Bu para bazılarına çok gelebilir ama ben soyle düşündüm bu adam ameliyatı ankaranin en konforlu ve pahalı hastanesinde yapıyor oraya ciddi bir para ödüyor anlaşmalı çünkü oranın dr ü değil bazı doktorlar kendisine daha çok para kalsin diye kıytırık bir özel hastane de yapıyor ameliyatı ve anestezi dr u da ameliyatta çok önemli olduğundan memorial de anestezi dr olan ercan kurt ile çalışıyor ki kendisi nin de katkısıyla harika bir ameliyat süreci geçirdim. Nasıl mı ben daha ameliyata inerken asansör de uyumaya başladım kendime geldiğimde odamdaydım muhitdin hocam başımda bana moral veriyordu çok güzel bir burun yaptım sana tampon takmadım rahat rahat nefes al dedi o kadar rahatladim ki anlatamam çünkü o tampon rezilligini 3 kez yaşadım evlerden ırak 1 gece hastanede kaldım hastane odası 5 yıldızlı otel, hastane yemekleri miss bu arada ameliyat olan birçok yakınım ilk günler sıvı beslendi agrilardan ve sisliklerden ağladı nefes alamadı ben sıfır ağrı rahat nefes morluk yok hatta ameliyat olduğum günün gecesi teyzemi markete yolladim git azcik abur cubur al yiyelim diye yani öyle mükemmel bir süreç yaşadım ki bana muhitdin hocamı bulmamı sağlayan bu siteye üye olup bu tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an burnumda alci var 5. Günüm 2 gün sonra alcim çıkacak plastik split takılacak ve izmir e dönücem. Burnum çok şiş değil şimdiden güzel duruyor çok mutluyum. ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarımı Instagram a ben zorla koydurdum o kadar reklam umurunda değil

Eklentiler

• Screenshot_20180608-175449_Instagram.webp
    Screenshot_20180608-175449_Instagram.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 297
Merhaba, burayı yeni gördüm yazayım dedim. 6 nisan 2017 de ankarada ameliyat oldum. Hem kemer vardı hem de deviasyon için iki ayrı doktor girdi ameliyatıma. Burnumu gören anlamıyor estetik olduğunu. Dr. Dürdane Keskin çok güzel bir çalışma yaptı gayet memnunum. Kbb doktoru olarak da Dr. Kürşad Dural girdi ameliyata. Koru hastanesinde oldum ameliyatı. Ne aşırı bir morluk ne de şişme oldu maşallah. Tavsiye ediyorum.

Merhaba, burayı yeni gördüm yazayım dedim. 6 nisan 2017 de ankarada ameliyat oldum. Hem kemer vardı hem de deviasyon için iki ayrı doktor girdi ameliyatıma. Burnumu gören anlamıyor estetik olduğunu. Dr. Dürdane Keskin çok güzel bir çalışma yaptı gayet memnunum. Kbb doktoru olarak da Dr. Kürşad Dural girdi ameliyata. Koru hastanesinde oldum ameliyatı. Ne aşırı bir morluk ne de şişme oldu maşallah. Tavsiye ediyorum.
merhaba benim ameliyatıma da iki doktor girmişti. biri ferruh bingül, diğeri kürşad dural. ve burnumu mahvettiler. sizinki nasıl güzel oldu hayret ettim. kürşad dural hiç iyi bir doktor değil.

merhaba benim ameliyatıma da iki doktor girmişti. biri ferruh bingül, diğeri kürşad dural. ve burnumu mahvettiler. sizinki nasıl güzel oldu hayret ettim. kürşad dural hiç iyi bir doktor değil.
İçte mi sıkıntı var? Kürşad bey sadece içteki sıkıntılarla ilgileniyor estetik açıdan yaptığı birşey yok. Ben memnunun bir sıkıntım yok çok şükür. Sizin beğenmediğiniz noktalar neler

İçte mi sıkıntı var? Kürşad bey sadece içteki sıkıntılarla ilgileniyor estetik açıdan yaptığı birşey yok. Ben memnunun bir sıkıntım yok çok şükür. Sizin beğenmediğiniz noktalar neler

evet Mirac Aselim, içte de dışta da sıkıntı var. Nefes alamıyorum, çok rahatsızım. Görüntü zaten berbat. Belki siz haklısınız, şeklinin kötü olma sebebi kürşad dural değil ferruh bingüldür bilemiyorum. Ama zaten fonksiyon olarak da çok kötü durumda. yani ikisi de işini iyi yapamadı.

Merhabalar benim arkadaşım mesut beye 2 hafta önce ameliyat oldu
Merhaba.bu hafta mesut beyden randevu aldim gorusmeye gidecegim.arkadasiniz memnun mu istedigi gibi oldu mu aceba.yorumunuz benim icin cok kiymetli.daha once mesut beye ameliyat olan biriyle iletisime gecemedim hic.

evet Mirac Aselim, içte de dışta da sıkıntı var. Nefes alamıyorum, çok rahatsızım. Görüntü zaten berbat. Belki siz haklısınız, şeklinin kötü olma sebebi kürşad dural değil ferruh bingüldür bilemiyorum. Ama zaten fonksiyon olarak da çok kötü durumda. yani ikisi de işini iyi yapamadı.
Çok üzüldüm ne yapmayı düşünüyorsunuz? Kürşad beyi öneri için tercih etmiştik biz. Ben sıkıntı yaşamadım nefes konusunda. Ne zaman olmuştunuz? Sıkıntılarınızı paylaştınız mı doktorlarla

Çok üzüldüm ne yapmayı düşünüyorsunuz? Kürşad beyi öneri için tercih etmiştik biz. Ben sıkıntı yaşamadım nefes konusunda. Ne zaman olmuştunuz? Sıkıntılarınızı paylaştınız mı doktorlarla
Ben ameliyat olalı çok oluyor, 2011de olmuştu ameliyat. Sıkıntılarımı paylaştığımda kürşad bey tekrar bir düzeltme ameliyatı yapabileceğini söyledi, ferruh ise hiç ilgilenmedi. zaten ferruh bingülü hiç kimseye hiç ama hiç tavsiye etmem. Kürşad Dural'a ise birinciyi kötü yapan ikinciyi de kötü yapar diye ikinci kez ameliyat olmadım

Ben ameliyat olalı çok oluyor, 2011de olmuştu ameliyat. Sıkıntılarımı paylaştığımda kürşad bey tekrar bir düzeltme ameliyatı yapabileceğini söyledi, ferruh ise hiç ilgilenmedi. zaten ferruh bingülü hiç kimseye hiç ama hiç tavsiye etmem. Kürşad Dural'a ise birinciyi kötü yapan ikinciyi de kötü yapar diye ikinci kez ameliyat olmadım
Ben 2017 de oldum kendini geliştirmiştir belki. Ya da benim kısmetim iyi denk geldi bilemiyorum

Bende cuma günü gazı Üniversitesi nde Dr alper Ceylan a ameliyat oldum şimdilik sadece bekliyorum ama burnumun içinde ödem toplamış gibi sislik olustu acaba bu normal midir??
Merhaba acaba ücreti ne kadar alper beyin memnun kaldinızmi???

Back
X