Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

ben 1 ay önce Ankara'da estetik akademi'de Diren Çelik hocaya oldum, genel olarak 2 hafta şişlik ve 1 haftada hafiften oluyor. benim burun deliklerin çok genişti. hem onu darlaştırıp hafiften burun ucunu yükselttim. çok ama çok memnunum, samimi olan arkadaşlara resim atabilirim.

Halbun kamburogluna ameliyat olan var mi ? Ya da cevresinde tanidik filan olan? Yaptigi burunlar cok naturel geldi gozume

Bende ankarada oldum bugun 15.gunum cok memnunum tam nasil tarif ettiysem oyle yapti doktorum burda konu acip resim attim bakabilirsiniz isteyene resim de atarim DOKTORUM ESABIL EKER kendisi sincan nafiz korez devlet hastanesinde plastik cerrahi bolumunde
Ondan once 4 5 doktorla gorusme yaptim fazla pimpirikli biriyim aklima yatan doktisrin fiyatlari cok yuksekti ESABIL BEY ise tam yaro fiyatiydi bana terddutluydum hani bi algi vardir fiyat yuksekse iyi olcak gibi kesinlikle oyle degmis eger cok populer bi doktora gitsem ancak bu kadar icime sinerdi suan odemlerim baya bi gitti bu haliyle kalsa bile cok memnunum herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim hem fiyat acisindan piyasaya gore cok uygun hemde cok mutevazi kendine guvenen bi doktor

merhabalar burnum etli ve büyük, ucundaki kıkırdaklar oynuyor sanki. Bütcem 5-6 bin tl önerceğiniz doktor var mı ?
önerdiklerinizi araştırmak istiyorum.

Halbun kamburogluna ameliyat olan var mi ? Ya da cevresinde tanidik filan olan? Yaptigi burunlar cok naturel geldi gozume
Eşim deviasyon ameliyatı oldu 1 yıl olmak üzere sonuçtan ve görüntüden memnununuz :)

Merhaba, bundan bir yıl önce Op. Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. yazdığım yorumlardan da okuyabilirsiniz, burnum o kadar güzel doğal ve havalı oldu ki hem hiç kimse ameliyatlı olduğumu ikinci hafta bile anlamadı hem de her gören maşallah hokka gibi burun diye iltifat etti. o zaman piyasada en uygun fiyata ameliyat olabileceğim yer olduğu için seçmiştim ama iyi ki de seçmişim hem uygun fiyat hem de 10bin gibi fiyatlar isteyen istanbul doktorlarını 40 kere cebinden çıkaracak ustalıkta bir iş oldu. yüzüm tamamen değişti, güzelleşti ve benim için en önemlisi yıllardır özellikle gülerken neredeyse ağzımın içine giren burnum profilden görünmesin diye ne çabalar verirdim. şimdi konuşurken, bana gülmeyin ama arada bi başımı sağa sola çeviriyorum ki şaheser görünsün diye :)
Nebil bey'e ilk ameliyatımı olurken aman burnum çok kalkık olmasın demiştim, sağolsun o da tam istediğim gibi çok kalkık olmayan bir burun yapmıştı. fikrimi değiştirdim biraz daha kalkık bir burun istediğime karar verdim, yarım saatlik bir lokal anesteziyle burun ucum da sonradan istediğim gibi kalkmış oldu.Şimdi diyorum yine dünyaya geleyim o koca burunla, yine Nebil beyi tercih ederim hem de ne pahasına olursa olsun. Melek gibi babacan bir insan, en önemlisi de tam bir beyefendi insanı rahatlatan ve sürekli anlaşılır dilde bilgi vermesi de cabası.
Ankara'da olup benim gibi profil fotoğrafından ve her türlü fotoğraf açısından artık korkmadan yeni bir yüze ifadeye sahip olmak isterseniz gidin bir konuşun derim, ilk muayene zaten ücretsiz hiç birşey kaybetmezsiniz, tam tersi bana teşekkür edeceksiniz.
Bu arada saçlarım önlerden hafif açılmaya başladı inşallah önümüzdeki ay da saç mezoterapisi yaptırıcam kendisine. saçın dökülmesi duruyor ve zayıf olanlar gürleşerek çıkıyor etkisi 5-6 yıl kadarmış.

Merhaba, bundan bir yıl önce Op. Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. yazdığım yorumlardan da okuyabilirsiniz, burnum o kadar güzel doğal ve havalı oldu ki hem hiç kimse ameliyatlı olduğumu ikinci hafta bile anlamadı hem de her gören maşallah hokka gibi burun diye iltifat etti. o zaman piyasada en uygun fiyata ameliyat olabileceğim yer olduğu için seçmiştim ama iyi ki de seçmişim hem uygun fiyat hem de 10bin gibi fiyatlar isteyen istanbul doktorlarını 40 kere cebinden çıkaracak ustalıkta bir iş oldu. yüzüm tamamen değişti, güzelleşti ve benim için en önemlisi yıllardır özellikle gülerken neredeyse ağzımın içine giren burnum profilden görünmesin diye ne çabalar verirdim. şimdi konuşurken, bana gülmeyin ama arada bi başımı sağa sola çeviriyorum ki şaheser görünsün diye :)
Nebil bey'e ilk ameliyatımı olurken aman burnum çok kalkık olmasın demiştim, sağolsun o da tam istediğim gibi çok kalkık olmayan bir burun yapmıştı. fikrimi değiştirdim biraz daha kalkık bir burun istediğime karar verdim, yarım saatlik bir lokal anesteziyle burun ucum da sonradan istediğim gibi kalkmış oldu.Şimdi diyorum yine dünyaya geleyim o koca burunla, yine Nebil beyi tercih ederim hem de ne pahasına olursa olsun. Melek gibi babacan bir insan, en önemlisi de tam bir beyefendi insanı rahatlatan ve sürekli anlaşılır dilde bilgi vermesi de cabası.
Ankara'da olup benim gibi profil fotoğrafından ve her türlü fotoğraf açısından artık korkmadan yeni bir yüze ifadeye sahip olmak isterseniz gidin bir konuşun derim, ilk muayene zaten ücretsiz hiç birşey kaybetmezsiniz, tam tersi bana teşekkür edeceksiniz.
Bu arada saçlarım önlerden hafif açılmaya başladı inşallah önümüzdeki ay da saç mezoterapisi yaptırıcam kendisine. saçın dökülmesi duruyor ve zayıf olanlar gürleşerek çıkıyor etkisi 5-6 yıl kadarmış.
reklam kokan hareketler

reklam kokan hareketler
Didem1995 canım neden öyle düşündün? Benim nebil beyle hiç bir yakınlığım yok yanında da çalışmıyorum, herkes gibi sıradan bir hastayım ve sadece yaşadıklarımı mutluluğumu burada arayış içinde olanlara ipucu olur diye paylaşmak istedim. Kendi halinde sıradan bir öğretmenim, kimsenin reklamını yapmak gibi bir ihtiyacım yok, olmaz da.

Merak eden arastirma ocerisinde olanlar esabil eker ode arastirabilirler hem fiyati cok makul hemde hastalar memnun tecrubeli bi doktor benim 3.ayim buda resim

Eklentiler

• photostudio_1483546278641.webp
    photostudio_1483546278641.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 497
Merak eden arastirma ocerisinde olanlar esabil eker ode arastirabilirler hem fiyati cok makul hemde hastalar memnun tecrubeli bi doktor benim 3.ayim buda resim
Burnun cok guzel güle güle kullan . Amelliyatı ne kadar erteliyor acaba ? haftaya muane olucam

Once gidip gorusuyosun icine sinerse tahlilleri tamamliyisun tahliller tamamlaninca gun veriyor devlet hastanesinde yogunluktan dolayi 2 ay gin atiyor ama ozelde hemen olabiliyosun tabi fiyat degisiyo o zaman devlette 2 ay beklerim dersen 2.200 ozelde 3.500 ila 4000 tl arasinda suanki guncel fiyat bu

ünal beyden memnun olmayan hiç kimseyi görmedim...serdar öztürkü de düşünüyorm ama gkcn_gkcn isimli ark memnun değildi sanırım bide serdar bey en çokl ameliyat yapan dr.muş bi olumlu bi olumsuz bilemedm görüşcmbakalım ne dicek bana..zühtü beyden ozge isimli ark memnun değildi ama cilek.35 ve frapanın burnunu begendm onları zuhtu bey yapmıştı
yapılan burnun kibar iddalı ve kalkık olmasını istiyorum doğallık önemli ama estetik oldugumda anlaşılmasın diye bi talebim yok anlaşılsın çok estetik zarif bi görünüm olsun o kadar parayı zahmeti boşuna mı çekiyoruz
canım yaptırdın mı suan

ben 1 ay önce Ankara'da estetik akademi'de Diren Çelik hocaya oldum, genel olarak 2 hafta şişlik ve 1 haftada hafiften oluyor. benim burun deliklerin çok genişti. hem onu darlaştırıp hafiften burun ucunu yükselttim. çok ama çok memnunum, samimi olan arkadaşlara resim atabilirim.
Canim bana resim atabilirmisin. Diren hoca aklimda olan isimlerden biri ama instagraminda hicbir resim goremedigim icin kararsiz kaldim. Resim atarsan cok memnun olurum

Arkadaşlar merhaba...

Opr.Dr. Hakkı Yücel DEMİR hakkında benimde söylemek istediklerim var.
ameliyat olmak için araştırıyorsanız kararı siz verin...

4 yıl önce ameliyat oldum, yücel hoca o zaman Ankara Medicana'da görev yapıyordu.
burun estetiği yaptırdım.
çok istiyordum. burun kemiğimde ve nefes almam da sorun olmadığı için sadece törpüleyip ucunu toplatmak istedim.
konuştuk ve ameliyat oldum. ( kredi çektim ameliyat için bu arada ne kadar istediğim düşünün!!!!!!) benden yaklaşık 1 ay önce ise ablam ameliyat oldu o konuya birazdan geleceğim daha vahim...

//////////

ameliyatı oldum. burun deliklerim yamuktu....
gittim ve acil serviste lokal anestezi ile burun deliklerimi kenarından kesti düzeltmeye çalıştı!!!!
şimdi burun deliklerimin iç kısmında kesildiği belli oluyor...

ayrıca burnumda çok da bir değişiklik olmadı.
ben kendisine böyle bir burun tarif etmediğimi gayet kalkık ve hokka gibi duran bir burun istediğimi söyledim...
cevap olarak "ben size estetik gibi durmayan bir burun yaptım, doğal dursun" diye dedi.
iyi de ben bu işlem için kredi çektim hayalimi anlattım. olmayacaksa istediğim bana söyleseydiniz. ameliyatı yaptırmaz ve kredi çekmezdim..

sağdan ve sol profilden farklı duran bir burun istemedim ki..
2. bir ameliyat omayı düşünüyorum ama asla ve asla dr. YÜCEL demir'e değil...

gelelim ablama...
ablam aslında nefes alamadığı için gitti.
klasik deviasyon ameliyatı. önceliği sağlıktı estetik görüntü değildi.
ablamın burnunun son hali çok kötü.
var olan burnunu bırakın estetik görüntü ile düzeltmeyi bozdu. ablamın ip ince burnu küt şekilde iniyor ve burnunun ucu yamuk çökük...
ama çökük demem,, yumruk yemiş gibi bir çökme değil.

hamuru top şeklinde yapıp bir parmağınızla bastırdığınızı hayal edin,,
ve burnunuzun ucunun öyle çökük bir kısmının ise küt şekilde olduğunu düşünün..

ve yücel hoca bunu düzeltmek için hiç bir şey ama yapmadı....
ablam 2. kez ameliyat olsa, sonucun ne olacağı konusunda bir fikrimiz olmadığı için cesaret edemiyoruz.

isteyenler mail adresini gönderebilir ,, fotoğrafları da ulaştırabilirim...

burun çok ama çok önemli,,
ve ne yazık ki biz çok mutsuz olduk.
ablam bir arkadaşından duymuş yücel demir'i... biz iyi bir hoca diye düşündük. sonuçta medicana özel bir hastane.

ablam ameliyat olduğu gün ben de yaptıracağım dedim ve o gün randevumu aldım..
ameliyat oldum.
bir kaç ay bekleseydim ablamın durumu ortaya çıkmış olacaktı.
KESİNLİKLE YAPTIRMAZDIM.....

Biz hata yapmışız....
çok pişmanız. karar sizin.
isteyen olursa mail adresinizi yazın.
fotoğrafları da ulaştırabilirim.

son karar sizin....

biz medicana özel hastane kötü bir dr ile çalışmaz diye düşündük...
şimdi kendisi park oranda klinik açmış,,,
bence iyi araştırın... çok lüks bir yerde kliniği olması iyi bir dr olduğunu göstermiyor.

uzun uzun yazdım...
karar sizin...

Merhaba,
ben başkent ünide ameliyat oldum ocak ayında. tamponsuz oldugu icin baskenti tercih ettim. çok da iyi etmişim, tamponsuz olunca basınç olmadı, hiç ağrım sızım olmadı. iyileşmi sürecim hızlandı.
sadece deviasyon ve geniz etleri için rf oldum, estetik olmadım, 2 günde ayağa kalktım. tuzlu su ve kremi düzenli kulandım, temizligini yaptım. 1 haftada normal faaliyetlerinize dönüyorsunuz. başkenti tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba...

Merhaba

4 yıl önce ameliyat oldum, yücel hoca o zaman Ankara Medicana'da görev yapıyordu.
çok istiyordum. burun kemiğimde ve nefes almam da sorun olmadığı için sadece törpüleyip ucunu toplatmak istedim.
konuştuk ve ameliyat oldum. ( kredi çektim ameliyat için bu arada ne kadar istediğim düşünün!!!!!!) benden yaklaşık 1 ay önce ise ablam ameliyat oldu o konuya birazdan geleceğim daha vahim...

//////////

gittim ve acil serviste lokal anestezi ile burun deliklerimi kenarından kesti düzeltmeye çalıştı!!!!

ben kendisine böyle bir burun tarif etmediğimi gayet kalkık ve hokka gibi duran bir burun istediğimi söyledim...
cevap olarak "ben size estetik gibi durmayan bir burun yaptım, doğal dursun" diye dedi.
iyi de ben bu işlem için kredi çektim hayalimi anlattım. olmayacaksa istediğim bana söyleseydiniz. ameliyatı yaptırmaz ve kredi çekmezdim..

gelelim ablama...
var olan burnunu bırakın estetik görüntü ile düzeltmeyi bozdu. ablamın ip ince burnu küt şekilde iniyor ve burnunun ucu yamuk çökük...

ablam 2. kez ameliyat olsa, sonucun ne olacağı konusunda bir fikrimiz olmadığı için cesaret edemiyoruz.

ablam bir arkadaşından duymuş yücel demir'i... biz iyi bir hoca diye düşündük. sonuçta medicana özel bir hastane.

ameliyat oldum.

Biz hata yapmışız....

son karar sizin....

bence iyi araştırın... çok lüks bir yerde kliniği olması iyi bir dr olduğunu göstermiyor.

uzun uzun yazdım...
karar sizin...
MERHABA Dr mesut kaya hakkında bır bilginiz var mi peki o da anlara da. Yenı tasındik ankara ya ve doktor arıyorum

Arkadaşlar merhaba...

//////////

gelelim ablama...

ameliyat oldum.

Biz hata yapmışız....

son karar sizin....

uzun uzun yazdım...
karar sizin...

ben de ferruh bingülü kesinlikle önermiyorum.

Back
X