Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Max 2000e kadar çıkabilir demişti banada ona göre ayarla bence kendini canım. Buruna göre değişiyo tabiAa buarada fiyat ameliyat esnasında değişiyor dedi bana ama . 1.300 1.500 civarı tutar dedi inşallah daha fazla tutmaz tedirginim
Fotoğrafını gönderebilir misin ?Sincan Devlet Hastanesinde Esabil Eker'e ameliyat oldum 8. günümdeyim.Bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Geçmiş olsun canım. Sorun nedir peki? Şeklini mi beğenmedin?Ben 3 sene önce Osman Latifoğlu'na ameliyatımı oldum. Çok tatlı ilgili birisi ama hiç memnun değilim ve çok mutsuzum. Ne yapcağımı da bilmiyorum hiç bi doktora güvenmiyorum aslında bi tek Barış Çakır var takip edip beğendiğim ama o fiyatıyla hayal yani benim için. Osman Latifoğlu'nu bana babam bulmuştu sonra hemen buraya girip yorumlara baktım ve o zamanlar olumsuz bi yorum okumamıştım. Bu yüzden umutluydum aslında. Ama sonuç hüsran.
ameliyatınız nasıl gecti?Aa buarada fiyat ameliyat esnasında değişiyor dedi bana ama . 1.300 1.500 civarı tutar dedi inşallah daha fazla tutmaz tedirginim
1 saat surdu benim çok sıkıntılı oldu narkozu kusarak attım burundan sürekli kan geliyor zaten bide adetliydim baya zorlandimameliyatınız nasıl gecti?
gecmis olsun cok. insallah guzel bir burnunuz olur cektiginiz sıkıntıya deger1 saat surdu benim çok sıkıntılı oldu narkozu kusarak attım burundan sürekli kan geliyor zaten bide adetliydim baya zorlandim
Evet aslında memnunum yandan ama onden geniş duruyo sanırım sislikten inşallah düzelir güzel olur :)gecmis olsun cok. insallah guzel bir burnunuz olur cektiginiz sıkıntıya deger
Slm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirimben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.
Ben zühtü demire oldum benim zamanında egrilik ve nefes burunda akıntı problemim vardı.allaha şükür ameliyattan sonra kaç sene geçti bi problemim yok resimlerin albümde var zaten herşey doğal oldu sizi ekleyim bakınSlm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim
benimde önden geniş duruyor.20 gün oldu sanki kıkırdakla çok kalınlaştırılmış gibi.Kime oldunuz acabaEvet aslında memnunum yandan ama onden geniş duruyo sanırım sislikten inşallah düzelir güzel olur :)
Esabil eker e ameliyat oldum . Hala geniş duruyor acaba sis olduğu için mi ?. İnşallah düzelirbenimde önden geniş duruyor.20 gün oldu sanki kıkırdakla çok kalınlaştırılmış gibi.Kime oldunuz acaba
bilemiyorum sizin ne kadar oldu ama ben kalın bulduğum yere dokununca direk kemiği hissediyorum sanki orada ödem yokmuş gibi..Esabil eker e ameliyat oldum . Hala geniş duruyor acaba sis olduğu için mi ?. İnşallah düzelir
canım geçmiş olsun sen bayagdır ameliyat olacaktın sonunda olmuşsun sen kime oldun.20 gün olduysa daha cok yeni kalın olmasıda cok normalki zamanla iner o kalınlıkbenimde önden geniş duruyor.20 gün oldu sanki kıkırdakla çok kalınlaştırılmış gibi.Kime oldunuz acaba