Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Esabil eker e randevum var 29 haziranda ameliyat oluyorum inşallah çok tanıdığım var ameliyat olan esabil bey e çok memnunlar inşallah benim de istedigim gibi olur . Siz memnun musunuz peki nasıl oldu ?

Aa buarada fiyat ameliyat esnasında değişiyor dedi bana ama . 1.300 1.500 civarı tutar dedi inşallah daha fazla tutmaz tedirginim

kızlaaar sabır burun ameliyatı ve kişideen kişiye değişiyor 25 şubatta oldum şuan cok memnunum hala şişliklerim oluyor ama geçeceeek

Ben 3 sene önce Osman Latifoğlu'na ameliyatımı oldum. Çok tatlı ilgili birisi ama hiç memnun değilim ve çok mutsuzum. Ne yapcağımı da bilmiyorum hiç bi doktora güvenmiyorum aslında bi tek Barış Çakır var takip edip beğendiğim ama o fiyatıyla hayal yani benim için. Osman Latifoğlu'nu bana babam bulmuştu sonra hemen buraya girip yorumlara baktım ve o zamanlar olumsuz bi yorum okumamıştım. Bu yüzden umutluydum aslında. Ama sonuç hüsran.
Geçmiş olsun canım. Sorun nedir peki? Şeklini mi beğenmedin?

kızlar hakan soygura ameliyat olmayı düşünüyorum.mutlaka olanlar vardır ya da hakan soygurun burnunu yaptığı birini tanıyanlar.yardımcı olsanız o kadar sevinirim ki

ben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.
Slm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim

arkadaşlar ben de serdar öztürk e ameliyat oldum 2011 yılında. burnum şu anda biraz kemerli ve burun ucundada ödem gibi 2 şişlik var ve çok dikkat çekiyor. serdar öztürk haasta yorumları konusu kilitlenmiş o yüzden buraya yazdım. benim gibi sorun yaşayıp düzelten oldu mu acaba? özellikle burun ucu ödemlerini. aslında ödem de değildir yıllardır geçmeyen ödem olmaz sanırım ama burun ucunda 2 küçük şişlik var :(

Slm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim
Ben zühtü demire oldum benim zamanında egrilik ve nefes burunda akıntı problemim vardı.allaha şükür ameliyattan sonra kaç sene geçti bi problemim yok resimlerin albümde var zaten herşey doğal oldu sizi ekleyim bakın

Esabil eker e ameliyat oldum . Hala geniş duruyor acaba sis olduğu için mi ?. İnşallah düzelir
bilemiyorum sizin ne kadar oldu ama ben kalın bulduğum yere dokununca direk kemiği hissediyorum sanki orada ödem yokmuş gibi..

benimde önden geniş duruyor.20 gün oldu sanki kıkırdakla çok kalınlaştırılmış gibi.Kime oldunuz acaba
canım geçmiş olsun sen bayagdır ameliyat olacaktın sonunda olmuşsun sen kime oldun.20 gün olduysa daha cok yeni kalın olmasıda cok normalki zamanla iner o kalınlık

Eskilerdennn kimse kalmadımııı arkadaşlarrrrrr arada sırada bi girip bakın benim gibiiiEskiden cok güzeldi burası girip birbirimizle sohbet vardıNirdesiniz kızlar

Back
X