Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Plastik cerrAh olupta ayni zamanda kbb uzmanligi olan bir dr biliyomusunuz?

hayır bilmiyorum ama görüşmeye gittiğiniz zaman kendisine sorunlarınızı iyice anlatın daha detaylı bilgi verecektir. sizin nefes probleminiz mi var

hayır bilmiyorum ama görüşmeye gittiğiniz zaman kendisine sorunlarınızı iyice anlatın daha detaylı bilgi verecektir. sizin nefes probleminiz mi var

Bn uc sene once kbbde burun kemihimi zuzeltiler nefes almakta zorlanmiyorum artik fakat bu duzeltmeden sonra zaman zaman burun tikanikligi oluyo bu operasyondan oncede vardi ama sorun etmiyorum. Burnumun seklini behenmiyorum daha cok bu yuzden estetik olmak istiyorum ama önceki operasyondan dolayi sorun olurmu diye korkuyorum ve bu yuzden hem kbb hemde plastik cerrah olsun istiyorum. Kötu bir burnum yok aslinda ama neblim iste:)

Bn uc sene once kbbde burun kemihimi zuzeltiler nefes almakta zorlanmiyorum artik fakat bu duzeltmeden sonra zaman zaman burun tikanikligi oluyo bu operasyondan oncede vardi ama sorun etmiyorum. Burnumun seklini behenmiyorum daha cok bu yuzden estetik olmak istiyorum ama önceki operasyondan dolayi sorun olurmu diye korkuyorum ve bu yuzden hem kbb hemde plastik cerrah olsun istiyorum. Kötu bir burnum yok aslinda ama neblim iste:)

canım dediğim gibi doktorun kendisiyle görüştüğün zaman daha detaylı bilgi verir. benimde nefesimde problem yoktu sadece şeklini beğenmediğim için oldum. şuan gayet iyi nefes alıyorum. burnum kemerli ve ucu düşüktü, kemeri gitti, ucu kaldırıldı, burnun boyu kısaldı

canım dediğim gibi doktorun kendisiyle görüştüğün zaman daha detaylı bilgi verir. benimde nefesimde problem yoktu sadece şeklini beğenmediğim için oldum. şuan gayet iyi nefes alıyorum. burnum kemerli ve ucu düşüktü, kemeri gitti, ucu kaldırıldı, burnun boyu kısaldı

Anladim cnm nezaman oldun sen?

hayır ilk zeki beyle görüştüm ve direk kararımı verdim kendisi fazlasıyla güven veriyo zaten. ama istediğin burnu detaylı anlat olur mu

Cnm resimlerini görmeyi cok istiyorum neyapmam lazim? Peki senin kafanda bi burun sekli carmiydi yada fotolara vakipmi karar verdin.

Cnm resimlerini görmeyi cok istiyorum neyapmam lazim? Peki senin kafanda bi burun sekli carmiydi yada fotolara vakipmi karar verdin.

canım daha tamamlamadın mı mesaj sayını. ben doktoruma beğendiğim burnun fotoğraflarını gösterdim canım çok detaya girmedim o yüzden ama sen detaya gir lütfen. çünkü şuan burnum şiş olduğu için beğenmiyorm ama şişlikler inince hafif kavislencek bakalım

Merhaba,

Karar verme sürecinin zorluğunu bildiğim için ameliyat olmayı düşünenler için tecrübelerimi paylaşmak istedim. Ben Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde burun ameliyatı geçirdim. Doktorum Doç. Dr. Gürcan ASLAN. Yıllardır düşündüğüm araştırdığım bir şeydi ama Gürcan Beyle görüştükten sonra 1 günde karar verdim, aynı hafta da ameliyat oldum:) Ameliyat sonrası yüzümde ne bir şişlik vardı ne morluk. Kendime geldiğim andan şu güne kadar en ufak bir acı, ağrı, uyuşukluk hiçbir şey hissetmedim. Ertesi gün tamponlarım çıktı, ufacık iki bez ve nefes almaya başladım. Burnumdaki atel dışında ameliyat olduğuma dair hiçbir belirti yoktu, normal hayatıma devam ettim. Bir hafta sonra atel alındı, dün de sargılarım çıktı ve şimdi hiç böyle bir şey olmamış gibi hissediyorum. Mucize gibi bir operasyon geçirdim. Böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim. Ankara'da ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle Gürcan Beyle görüşmelerini tavsiye ediyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim:)

canım senin adına çok sevindim resimlerini görmemiz mümkün mü?

Back
X