Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Kizlar birkac gundur yogunum... pek giremiorum girincede cvp yazamiorum bi sorim daha olcak.. yalnizmi karar verdiniz siz ameliyata yoksa yaninizda bi buyugunuz varmiydi:$ ben oralari pek.bilmiyorum ya yalniz becerebilirmiyim diye soruyorum...

önemlı olan sızın amelyat olup olmak ıstememnız

once amelyat kararını alın
gorusmeye ıkı kısı tabıkı gıdın dısardan bırının bakısıda onemlıdır

Anneniz dolguyu hangi klinikte yaptiriyor?

ılk magnette servet beye yaptırdı

sonra ıkıncıyı tunalıda future akedemıye yaptırdı kursat beye

ucuncuyu akay hastanesınde yaptırdı onu hıc beyenmedı

dorduncuyu ank unu tıp fakultesı plastık cerrah zekı can yaptırdı

en cok memnun kaldıgı futuru kursat ve zekı can bey oldu

Ben kesin ameliyat olmak istiyorum canim... ama kime olcagim onu bilmiyorum iste ve cabuk karar vermem gerekio... korkuyorum doktor secimim yanlis olur diye:(( zeki hocayla kesin goruscem allah kismet ederse ama neye dikat edilmesi gerekir hic bilmiyorum:( turk cerahi olunca zaten hemen icime siner benim ama baska nelere dikat etmem gerekiyor:(

Tmm cnm cok saol

Zeki beyin yaptigi burun ameliyatindan memnunmusun peki?

Ben kesin ameliyat olmak istiyorum canim... ama kime olcagim onu bilmiyorum iste ve cabuk karar vermem gerekio... korkuyorum doktor secimim yanlis olur diye:(( zeki hocayla kesin goruscem allah kismet ederse ama neye dikat edilmesi gerekir hic bilmiyorum:( turk cerahi olunca zaten hemen icime siner benim ama baska nelere dikat etmem gerekiyor:(

Cnm istedign burun seklini detayli anlat ve aklina gelen herseyi sor. Volkan tayfur ve serdar beylede görusebilirsin. Ama ameliyati görusmedn kac gun sonraya atarlar bilemem zaman kisitli olunca bunlarida dusunmek gerekio

Eyma aynı durumdayız seninle de.. Ben de doktor arayışındayım ve Ankarada yaşıyorum. İstanbul olursa sürekli gitmek gerekir işim gereği öyle gidip gelemem sürekli, bi ayağım orada olmalı. Ankara da burnumu onaracak iyi bir dr bulunca teslim edicem burnumu kırpsın adam etsin.. :) Zeki beye haftaya gidicem Volkan Bey de aklımdaki ilk isim Ankaradaki.. Fikirlerimizi paylaşalım.Özelden de yazabilrsin..

Cnm sana özelden yazamiyorum 50 yorm daha atmam gerekiomus. Serdar beyin konusmalarini izledim ve yaptigi burun ameliyatlari resimlerini gösteriyorum demisti sana neden boyle birsey demis acaba..

Cnm sana özelden yazamiyorum 50 yorm daha atmam gerekiomus. Serdar beyin konusmalarini izledim ve yaptigi burun ameliyatlari resimlerini gösteriyorum demisti sana neden boyle birsey demis acaba..

Canım uzun zamandır yorum yazılmayan herhangi bi konuya bolca yorum yaz 50 mesaj sayısını doldur.. Başka çare bırakılmıyor.....
Burdan da yanlış anlaşılma olmasın Serdar Bey tasarım yapmıyor ortalama bir fikir veriyor şöyle böyle olur diye.. Ben bu şekilde yeterli bulmadım yani pek güvenemedim tabi senin gidip kendine has bir izlenim edinmen gerekir. Kemerli burunu en iyi onaracak doktor Ankara da kimse onu bulmayı diliyorum....

Zeki beyin yaptigi burun ameliyatindan memnunmusun peki?

evet burnum bı kere guzel nefes alıyor

uzun gargamele benzer bı burnum vardı 2500 tl ye amelyatıma tek kısılık oda bı cok ılgılenen asıstan ve ıyı bır doktor

olan prf dr zekı can tercıh etmem ve arkadaslarımın refaransıyla gıtmem basarılı bır secım oldu :) zaten gorusmede verdım kararı

zeki hocadan randevu sımdıden alınız

karsınızdakı doktora

amelyatın kac saat surecegını

acık yada kapalımı ıstıyorsun onu ogren kendın ıcın hangısı daha uygun olur

amelyat sonrası surec

tampon ne kullanıyor

alcı kacıncı gun alınıyor

kontorlller ne sıklıkla yapılıyor

bunları ogren sor
ve sımdıden zekı can hocadan gorusme ıcın randevunu al yanlıs bılmıyorsam bır hafta sonraya verıyor sımdıden alkı randewuyu zorda kalma

zekı can konulu acılan sayfada cumaya almıs bır bayan dıyerıde carsambaya gelıcen tarıhın ertesı gunu almanı onerırım :)

evet burnum bı kere guzel nefes alıyor

uzun gargamele benzer bı burnum vardı 2500 tl ye amelyatıma tek kısılık oda bı cok ılgılenen asıstan ve ıyı bır doktor

olan prf dr zekı can tercıh etmem ve arkadaslarımın refaransıyla gıtmem basarılı bır secım oldu :) zaten gorusmede verdım kararı

Resimlerini görmek mumkunmu cnm

Eyma aynı durumdayız seninle de.. Ben de doktor arayışındayım ve Ankarada yaşıyorum. İstanbul olursa sürekli gitmek gerekir işim gereği öyle gidip gelemem sürekli, bi ayağım orada olmalı. Ankara da burnumu onaracak iyi bir dr bulunca teslim edicem burnumu kırpsın adam etsin.. :) Zeki beye haftaya gidicem Volkan Bey de aklımdaki ilk isim Ankaradaki.. Fikirlerimizi paylaşalım.Özelden de yazabilrsin..

çok haklısın canım,aynı şeyleri düşünüyoruz.ankara da bulsam hiç düşünmeden olacağım ama yok.. evet birbirimizi bilgilendirelim çok sevinirim hem yükümüz azalmış olur:)))

Back
X