Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

teşekkür ederim :) dr tevfik sözen yaptı

Tevfik sözen e muaneye gittiniz mi yoksa mail yoluyla mı bu burnu çizdi ben Ankara'da değilim de tevfik sözene ameliyat olmak istiyorum yazın inş. Şimdiden randevu almam gerekiyor mu bu konuda bilginiz var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan var mı?

Tevfik sözen e muaneye gittiniz mi yoksa mail yoluyla mı bu burnu çizdi ben Ankara'da değilim de tevfik sözene ameliyat olmak istiyorum yazın inş. Şimdiden randevu almam gerekiyor mu bu konuda bilginiz var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan var mı?

merhaba evet ben muayene ye gittim kendisi yaptı.Sanırım mail yoluyla ulaşabilirsiniz.Ben Ankarada oldugum için şehirdışından süreç nasıl olur bilemiyorum maalesef :(

Efsunim ben de burun estetigi dusunuyorum ama albumlerini goremedim seni ekledi kabul eder misin :) bi de osman latifoglu hakkinda bilginiz var mi?

cok teşekkür ederim canım seninde baktım cok güzel olmuşş cok begendimm burnunu güle güle kullan yorum içinde tşkler

ank32 foto görebilr miyim bende en kısa zman içinde karar vermek zorundayım da birde doktor ismi??:(

kızlar fiyat ne kadar oluyor ? 3000 kesin gözden çıkarıyoruz demi,ben bu ara olamam artık en erken seneye olabilirim en iyisi gidip görüşmek olacak heralde :))

Ben Ankara'da Sühan Ayhan'a oldum ameliyatımı. Deviasyon amaçlıydı estetiğin de aradan çıkmasını istedim. Hiçbişey söylemedim sadece burnumun da düzelmesini istiyorum dedim ki o kadar kemerliydi ki benim bir şey söylememe gerek yoktu. Bana direk "kemerini alırız ucunu biraz kaldırırız ben senin burnuna uygun bişeyler yaparım dedi. Böyle girdim ameliyata... Çıktığımda odama geldi "Çok güzel oldu dedi" daha bugün 6. günüm şişliklerim ve morluklarım pazartesi günü yok oldu gibi bişey, çok da acımıyo sızlama gibi sadece -ki çok normal o kadarı da..- ve cuma günü atelim çıkıcak. Şu anda sadece ucu görünüyo ama tahminimce çok da güzel oldu :)

benide eklermisiniz lütfen ankarada burun amelytı olmayı düsünüyrm nolr yardımcı olun karar vermem lazım en kısa sürede

canım ankarada bana göre en iyi doktordur.zühtü demir hem doğal hemde güzel burun yapıyor.ben cok memnunum yıllardır.sorun olursa yardımcı olurum

Ben Ankara'da Sühan Ayhan'a oldum ameliyatımı. Deviasyon amaçlıydı estetiğin de aradan çıkmasını istedim. Hiçbişey söylemedim sadece burnumun da düzelmesini istiyorum dedim ki o kadar kemerliydi ki benim bir şey söylememe gerek yoktu. Bana direk "kemerini alırız ucunu biraz kaldırırız ben senin burnuna uygun bişeyler yaparım dedi. Böyle girdim ameliyata... Çıktığımda odama geldi "Çok güzel oldu dedi" daha bugün 6. günüm şişliklerim ve morluklarım pazartesi günü yok oldu gibi bişey, çok da acımıyo sızlama gibi sadece -ki çok normal o kadarı da..- ve cuma günü atelim çıkıcak. Şu anda sadece ucu görünüyo ama tahminimce çok da güzel oldu :)

hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden :) benim de kemerli bir burnum var fiyat ne kadar acaba yazar mısın :)

doktor seçiminde bana yardımcı olacak bilgilendirme yapcak arkadaslar help meee çok kararsızım ve korkuyorm

Back
X