Burnunuzun eski/şu anki hali çok sorunlu görünmüyor. Çizim de güzel olmuş ayrıca. Kime yaptırdınız?
teşekkür ederim :) dr tevfik sözen yaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnunuzun eski/şu anki hali çok sorunlu görünmüyor. Çizim de güzel olmuş ayrıca. Kime yaptırdınız?
teşekkür ederim :) dr tevfik sözen yaptı
Tevfik sözen e muaneye gittiniz mi yoksa mail yoluyla mı bu burnu çizdi ben Ankara'da değilim de tevfik sözene ameliyat olmak istiyorum yazın inş. Şimdiden randevu almam gerekiyor mu bu konuda bilginiz var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan var mı?
cok teşekkür ederim canım seninde baktım cok güzel olmuşş cok begendimm burnunu güle güle kullan yorum içinde tşkler
tabi canım seni ekleyim
deneme kısmından tamamlaya bilirsin canım
bende albümü göremedim zeki bey dimi sizin doktorunuz face falan varmı eklesem szi ????
canım selçuk ışık var bide onunla görüş istersen kendisi çok başarılı
faceden msj attım diger kutunuza düşmüstür ben ekleyemiorum sizi burdanda msj atamıyrm
bende albümü göremedim zeki bey dimi sizin doktorunuz face falan varmı eklesem szi ????
facenız varsa atım fotomu/2.500 yapıo heralde herkezi dıye dusunuyorum benım oledı
facenız varsa atım fotomu/2.500 yapıo heralde herkezi dıye dusunuyorum benım oledı
ank32 foto görebilr miyim bende en kısa zman içinde karar vermek zorundayım da birde doktor ismi??![]()
benide eklermisiniz lütfen ankarada burun amelytı olmayı düsünüyrm nolr yardımcı olun karar vermem lazım en kısa sürede
Ben Ankara'da Sühan Ayhan'a oldum ameliyatımı. Deviasyon amaçlıydı estetiğin de aradan çıkmasını istedim. Hiçbişey söylemedim sadece burnumun da düzelmesini istiyorum dedim ki o kadar kemerliydi ki benim bir şey söylememe gerek yoktu. Bana direk "kemerini alırız ucunu biraz kaldırırız ben senin burnuna uygun bişeyler yaparım dedi. Böyle girdim ameliyata... Çıktığımda odama geldi "Çok güzel oldu dedi" daha bugün 6. günüm şişliklerim ve morluklarım pazartesi günü yok oldu gibi bişey, çok da acımıyo sızlama gibi sadece -ki çok normal o kadarı da..- ve cuma günü atelim çıkıcak. Şu anda sadece ucu görünüyo ama tahminimce çok da güzel oldu :)