İyi bakalım askıda kalmaz inşallah takibindeyim..![]()
yok yok takipte kalın tabi :)
eski ameliyatımın fotolarını paylasıcam suan revizyon ameliyatımın fotoları var ama eski burnumu da paylasıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakalım askıda kalmaz inşallah takibindeyim..![]()
Ben Ankara'da Sühan Ayhan'a oldum ameliyatımı. Deviasyon amaçlıydı estetiğin de aradan çıkmasını istedim. Hiçbişey söylemedim sadece burnumun da düzelmesini istiyorum dedim ki o kadar kemerliydi ki benim bir şey söylememe gerek yoktu. Bana direk "kemerini alırız ucunu biraz kaldırırız ben senin burnuna uygun bişeyler yaparım dedi. Böyle girdim ameliyata... Çıktığımda odama geldi "Çok güzel oldu dedi" daha bugün 6. günüm şişliklerim ve morluklarım pazartesi günü yok oldu gibi bişey, çok da acımıyo sızlama gibi sadece -ki çok normal o kadarı da..- ve cuma günü atelim çıkıcak. Şu anda sadece ucu görünüyo ama tahminimce çok da güzel oldu :)
Merhaba, ben de 8 nisanda Sühan Ayhan'a ameliyat olacağım, aynen deviasyon amaçlı ve estetik, çünkü benim de burnum kemerli, litfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız, doktorun çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum, zaten baya araştırıp karar verdim ama insan yine de korkuyor, ve bu kez vazgeçmek de istemiyorum, söyleyeceklerinize ihtiyacım var :)
Merhaba, ben de 8 nisanda Sühan Ayhan'a ameliyat olacağım, aynen deviasyon amaçlı ve estetik, çünkü benim de burnum kemerli, litfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız, doktorun çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum, zaten baya araştırıp karar verdim ama insan yine de korkuyor, ve bu kez vazgeçmek de istemiyorum, söyleyeceklerinize ihtiyacım var :)
aramıza hoşgeldin kuzum yalnız değilsin ben ve bi arkadaş daha ankarada doktor araştırıyoruz :)))
hoşbulduk canım.ben geçen hafta zühtü bey ile görüştüm. beklerken daha önce ameliyat olmuş bir hastası ile karşılaştım burnu gerçekten cok beğendim o yüzden başka zühtü bey üzerinde çok fazla düşünmeye başladım. senin görüşme yaptığın doktorlar varmı?
yok henüz görüşmedim :) fiyatları nasılmış kaçtan başlıomuş
fiyatlar hastahane tercihine göre değişiyormuş.5000 üzerine cıkıyor yani fiyatlar.senin fiyat aralığın ne?ben
cok mu yüksekten başlamışım?
zühtü demir var ahmet ışıkdemir var ben ahmet hocaya oldum adnan hoca var bunlar iyileri tabi
Mrb,Ahmet işikdemiremi oldunuz resim koydunuzmu görebilirmîyim,ne zaman oldunuz memnunmusunuz
Ve bir de şimdi kim görse burnumu çok doğal olduğunu hiç estetikli gibi durmadığını söylüyorlar. Ben de bakmalara doyamıyorum tabiisi :)
evet ahmet ışıkdemire oldum resim nasıl koyulur bilmiyorum ama çok memnunum öneriyorum kesinlikle yani kendisiylede tanıştık çokda sevecen birisi hatta bi kaç arkadaşımda görüşmeye ameliyata filan gitti yeni oldu ama şimdilik oda çok memnun
yan ben hiç burnumun kavisine kalkıklığına takılamadım ay şurası söyle böyle diyemedim çünkü burun ucum ve burun deliklerim çok yamuktu ve öyle yakından farkedilecek gibi bi fark da değildi burnuma kim baksa farkederdi o derece yamukluk vardı. burun ucum da öyle bi sarkmıştı ki.. herkes farkediyordu estetik olduğumu bilenler niye böyle oldu diyordu bilmeyenlerden bikac arkadasım burnun mu yamuk bile dedi düşünün..
burun estetiği cidden zor hem hastanın beğenisi zor hem de doktorun becerisi cok önemli. eğer doktorunuzu iyi secerseniz ve paraya da kıyarsanız çok da korkmayın :)
tesekkur ederım.sız yenımı oldunuz