Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Ben Ankara'da Sühan Ayhan'a oldum ameliyatımı. Deviasyon amaçlıydı estetiğin de aradan çıkmasını istedim. Hiçbişey söylemedim sadece burnumun da düzelmesini istiyorum dedim ki o kadar kemerliydi ki benim bir şey söylememe gerek yoktu. Bana direk "kemerini alırız ucunu biraz kaldırırız ben senin burnuna uygun bişeyler yaparım dedi. Böyle girdim ameliyata... Çıktığımda odama geldi "Çok güzel oldu dedi" daha bugün 6. günüm şişliklerim ve morluklarım pazartesi günü yok oldu gibi bişey, çok da acımıyo sızlama gibi sadece -ki çok normal o kadarı da..- ve cuma günü atelim çıkıcak. Şu anda sadece ucu görünüyo ama tahminimce çok da güzel oldu :)

Merhaba, ben de 8 nisanda Sühan Ayhan'a ameliyat olacağım, aynen deviasyon amaçlı ve estetik, çünkü benim de burnum kemerli, litfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız, doktorun çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum, zaten baya araştırıp karar verdim ama insan yine de korkuyor, ve bu kez vazgeçmek de istemiyorum, söyleyeceklerinize ihtiyacım var :)

Merhaba, ben de 8 nisanda Sühan Ayhan'a ameliyat olacağım, aynen deviasyon amaçlı ve estetik, çünkü benim de burnum kemerli, litfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız, doktorun çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum, zaten baya araştırıp karar verdim ama insan yine de korkuyor, ve bu kez vazgeçmek de istemiyorum, söyleyeceklerinize ihtiyacım var :)

Ben size süreci uzuuun uzun anlatayım. Çok tedirgin oldum hastane yatışım olduktan sonra aslında bu ameliyat benim için yılların hayaliydi. Yine de o hastane ortamına girince o ameliyat elbisesini giyince ayrı bir geriliyor insan. Ameliyathanede konuşup sohbet ederken gitmişim ben en son saati sormuşum. Narkoz işinden de çok korkuyodum bayılacağını biliyosun nası bi duygu ki falan diye bilmeden bayılmışım. Ben bi de ameliyatı öğleden sonra olduğumdan gece hastanede kaldım biraz zor geçti benim için tamponlar var uyuyamıyosun ağzın 5 karış açık yatıyosun bi de sürekli gözünün üstünde buz tutuyosun şişmeleri azaltmak amaçlı. Ama Sühan bey çok ilgili bir doktor her aşamasıyla birebir ilgileniyor. İlk haftanız zor geçicek yalan yok. Ama geçtiğinde hiç hatırlamıcaksınız bile. Bi de bir tavsiye çok vazgeçilmez değilse bir müddet çay ve tuzu hayatınızdan çıkarın. Ödem atmaya ihtiyacınız olacak ve bunlar hiç yardımcı olmuyor. Hem morluklarınıza hem şişliklerinize iyi gelir. Benim yarın tam 4. haftam doluyor. Arada bir olan nefes sıkıntısı dışında hiçbir sorunum yok :) Bana kalırsa korkmayın olun rahatlarsınız. Ameliyattan yaklaşık 10 gün sonra iyi ki olmuş diyeceksiniz :)

Ve bir de şimdi kim görse burnumu çok doğal olduğunu hiç estetikli gibi durmadığını söylüyorlar. Ben de bakmalara doyamıyorum tabiisi :)

aramıza hoşgeldin kuzum yalnız değilsin ben ve bi arkadaş daha ankarada doktor araştırıyoruz :)))

hoşbulduk canım.ben geçen hafta zühtü bey ile görüştüm. beklerken daha önce ameliyat olmuş bir hastası ile karşılaştım burnu gerçekten cok beğendim o yüzden başka zühtü bey üzerinde çok fazla düşünmeye başladım. senin görüşme yaptığın doktorlar varmı?

hoşbulduk canım.ben geçen hafta zühtü bey ile görüştüm. beklerken daha önce ameliyat olmuş bir hastası ile karşılaştım burnu gerçekten cok beğendim o yüzden başka zühtü bey üzerinde çok fazla düşünmeye başladım. senin görüşme yaptığın doktorlar varmı?

yok henüz görüşmedim :) fiyatları nasılmış kaçtan başlıomuş

fiyatlar hastahane tercihine göre değişiyormuş.5000 üzerine cıkıyor yani fiyatlar.senin fiyat aralığın ne?ben
cok mu yüksekten başlamışım?

kuzum benim maddi desteği ailem verecek onlarda 4000e kadar dio yani keşke biraz daha fazla param olsa :43:

çok güzel olsun yaptırdığıma deysin istiyorum:44:

:72:

Mrb,Ahmet işikdemiremi oldunuz resim koydunuzmu görebilirmîyim,ne zaman oldunuz memnunmusunuz

evet ahmet ışıkdemire oldum resim nasıl koyulur bilmiyorum ama çok memnunum öneriyorum kesinlikle yani kendisiylede tanıştık çokda sevecen birisi hatta bi kaç arkadaşımda görüşmeye ameliyata filan gitti yeni oldu ama şimdilik oda çok memnun

evet ahmet ışıkdemire oldum resim nasıl koyulur bilmiyorum ama çok memnunum öneriyorum kesinlikle yani kendisiylede tanıştık çokda sevecen birisi hatta bi kaç arkadaşımda görüşmeye ameliyata filan gitti yeni oldu ama şimdilik oda çok memnun

tesekkur ederım.sız yenımı oldunuz

Resim göndermeniz mümkün mü acaba? çok teşekkür ederim ilginiz için :)

$20140328_181124.webp

resim de çok kötü çıktı ama olsun artık ://

Eki Görüntüle 1042076

resim de çok kötü çıktı ama olsun artık ://

Canım çok teşekkür ederim, çok güzel olmuş burnun da :)) inşallah benimki de güzel olur, birkaç sorum daha olacaktı sana, deviassyon ameliyatından sonra nefes alma problemin düzeldi mi? çok duyuyorum çünkü nefes alma problemlerim daha da arttı diyenleri ameliyattan sonra ve düzelmezse diye korkuyorum çünkü cidden çok sıkıntılıyım bu konuda ve bu işe de bu yüzden kalkıştım zaten, bir de ameliyatta silikon tampon kullandılar demi, çıkarırken çok acıyor mu ?

yan ben hiç burnumun kavisine kalkıklığına takılamadım ay şurası söyle böyle diyemedim çünkü burun ucum ve burun deliklerim çok yamuktu ve öyle yakından farkedilecek gibi bi fark da değildi burnuma kim baksa farkederdi o derece yamukluk vardı. burun ucum da öyle bi sarkmıştı ki.. herkes farkediyordu estetik olduğumu bilenler niye böyle oldu diyordu bilmeyenlerden bikac arkadasım burnun mu yamuk bile dedi düşünün..
burun estetiği cidden zor hem hastanın beğenisi zor hem de doktorun becerisi cok önemli. eğer doktorunuzu iyi secerseniz ve paraya da kıyarsanız çok da korkmayın :)

acab kımdı banada yazarmsıınız bende ankarada olucamda yanlıs bısey olsun ıstemıyorum

kızlar kafam karısık netlestırmem gerekıyo :S tevfık bey var aklımda ancak uzun zamandır muhammet dılberın burunlarını takıp edıyorum ve hayran kalıyorum muhammet bey dusunup ankaraya gekmesını ısteyen yokmu ıstanbula gıdıp bu surecı atlatmak zor olur.dusunen varsa ıletsıme gecelım lutfenn :(

Zeki Can'a ameliyat olalı 1 ay oluyor...

Ameliyata girerken doktoru göremedim...

asistani elçin hanım vardı "zeki hoca gelecek değil mi" diye sordum... gelecek dedi...

ameliyattan çıktım.... doktor yine ortalıkta yok....

hep elçin hanım...

2 gün hastanedeydim ama Zeki Can gelipte benim ameliyat ettiğim hasta ne durumda diye gelip bakmadı....

ameliyat öncesi ve sonrası zeki hocayı hiç görmedim... yanıma gelmedi...

ücreti almak için sekreterini gönderdi...

ameliyatın ikinci günü asistanı elçin hanıma "beni kim ameliyat etti" dedim...

Zeki Hoca dedi... bu kadar şeyden sonra hiç inandırıcı gelmiyor:((((

burnum deseniz eski halinin bir tık küçültülmüşü durumunda... gıcık olduğum ne varsa aynen duruyor gibi

şu 6 ayda düzelir diye dua ediyorum... olmazsa revizyon için doktor aramaya başlayacağım bende...

Back
X