Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

31 ocakta ben de oluyorum sonunda

inş canım. ameliyattan sonra ayrıntıları merakla bekliyorumm bence çok güzel olcak olumlu düşünmekte fayda varr :)

arkadaşlar merhaba.. Ankara da Devlet hastanesin de (gazi,Hacettepe,Ankara Üniversitesi vs.) Ameliyat olan arkadaşlar var mı acaba..

arkadaşlar merhaba.. Ankara da Devlet hastanesin de (gazi,Hacettepe,Ankara Üniversitesi vs.) Ameliyat olan arkadaşlar var mı acaba..

canım onepe git bi görüş derim zühtübeyle fiyatları piyasaya göre cok yüksek değil tavsiye ederim

Harikaaa! çok güzel olmuş valla, çok beğendim süperrr!Zühtü Bey muhteşem bir burun yapmış ve sana da inanılmaz yakışmış, çok doğal.

kızlar bende epeydir buralara uğramıyodum bi gelip son fikirlerimi de vereyim dedim.. ben onepte ünal bey e ameliyat oldum. her şeyden çok memnundum üzerinden 1 yıl bile geçmemesine karşın neredeyse burnum oturdu diyebilirim ve hiç bir zaman da çok büyük sorunlar yaşamadım.ama asla eskisi gibi nefes alıyorum diyemem belki bu benimle ilgili bi durumdur bilemiyorum. eğer tavsiye edermisin diye sorarsanız onep i de ünal beyi de kesinllikle tavsiye ederim. keşke daha fazla vaktim olsa daha fazla yardımcı olabilsem sizlere.. resimde koymak isterdim ama anlayışınızı istiyorum kızlar hepinize istediğiniz gibi sağlıklı burunlar diliyoruum opuyorumnanaktan

kizlar bende burun estetigi yaptirmak istiyorum ama fazla belli olmasin istiyorum yani kendi sekli yerinde dursun kamburu var burnumun onu törpülesinler yeter bana, bide zayiflayinca iyice cikiyor ortaya.
ankarada yaptiranlar lütfen fiyat verebilirmisiniz. yazin türkiyeye geldigimde yaptirmak istiyorumda. burda olacak is deyil cok pahali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…