Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlarolumunekankayizsmileinş. hepimizin burnu sadece güzel değil süpper olur delikafaduldenalçım çıktı üzeri bantlı şu an,alçım çıktığında çok şişti,pazartesi bantlar çıkacak bakalım nasıl olmuş burnum.
ben bir şeyi fark ettim belki siz de fark etmişsinizdir.ameliyat olduktan sonra burnunu çoğu kişi beğenmio,bunun sebebi önceki halini biliyor olmamız sanırım.eskiden benim burnum şiş deildi elbette,zarifti-eğri bile olsa-sırnaşık şeyama şu an çok şiş .sanırım uzun bi süre ben de beğenmeyeceğimyerimseniben

minikcim ben de sana doktorum ünal şahin i öneririm.zaten zühtü hocayla mesai arkadaşı:)

ben burun ucumu düzeltdireceğim yandan sorun yok önden sarkık ünel beyide zühtü beyide gördüm revizyon olduğu için endişeliyim.her ikiside güven verici ama hangisini seçmeliyim.bu doktorların revizyon ameliyatını gören varmı .yardımcı olursanız çok sevinirim

canım zühtü beyin revizyona ugramış burun ameliyatını gördüm.cok güzel olmuş kıızın burnu cok iyi bi doktor canım tavsiye ederimm

cnm zühtü beyle görüştüm iki ay daha bekle dedi.diğer bir doktorla görüştüm hemen haftaya yapalım dedi.bir an önce olmasını istiyorum .ben zühtü beyle görüştüğümde benden önce sen varmışsın.tavsiyende benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim

canım herzaman yardımcı olmaya calışırım inş düzelir sabırlı ol egerki zühtü beye olcaksan onun dediği gibi bekle derim allah yardımcın olsun üzülmee düzelir herşey

Evet pozi06 2 ay bekle diyorsa bi bildiği vardır bence, hemen haftaya diyen doktora pek güvenemedim cnm sen bilirsin yinede..

kesinlikle öyle inş bu sefer çektiğim bunca sıkıntıya değer...acaba istanbulda bide onur erolamı gitsem diyede düşünüyorum...çünkü ikinci kez

kesinlikle öyle inş bu sefer çektiğim bunca sıkıntıya değer...acaba istanbulda bide onur erolamı gitsem diyede düşünüyorum...çünkü ikinci kez

onur erol zaten zühtü beyle aynı kliniktee onep onur erolun yeriii yani onada göstersen oda aynı şeyi söyleyecektirr ama yinede sen bilirsin canım

arkadaşlar estetikli burunda ilk 1 -2 ay içinde siyah noktalarınızı sıktırabilir miyiz? bir de kırık burun revizyona mı girer?şehir dışından ankaraya gidenler otelde mi kalıyor?(ben öyle yerlerden çok korkarım)yoksa ameliyattan sonra kendi şehrimize direkt gide bilir miyiz yani muayene ye çağrılıyor muyuz?cevaplarsanız çok mutlu olucam,şimdiden teşekkürler.

onur erol zaten zühtü beyle aynı kliniktee onep onur erolun yeriii yani onada göstersen oda aynı şeyi söyleyecektirr ama yinede sen bilirsin canım

canım zaman olarak bekleyeceğim iki ay...o kadar gözüm korktuki tecrübeli olması açısından onur erolu düşündüm ankarada tek tercihim zühtü bey olacaktır.ilgine çok teşekkür ederim...sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba canim, siyah noktalari bilmiyorum, kirik burun revizyona girer mi onu da bilmiyorum. $ehir di$indansan eger, evet bir gece otelde kalman gerekiyor, cunki ameliyattan bir gun sonra doktor tamponlarini alicaktir, ondan sonra eve donuyorsun, ve bir hafta sonra yine doktora geliyorsun, burnundaki alciyi alicak ve muayene yapicak.

Kızlar ben de ameliyat olmak istiyorum..Kafam o kadar karışık ki yani kime olacağım..

canım ben kendi doktorumdan cok memnunum burnumda 2 yıl bitti bi sorum yokk şekildende memnunum daha yeni gögüs ve lipoda oldum aynı doktor yaptı 1 ay oldu sanada tavsiye ederim zühtü beyii canım

sevgili gimmss bwen reha yavuzere ameliyat oldum.ucunu beğenmedim altı ayı geçti tekrar düzelteyim dedi ama hiç onu düşünmüyorum.ameliyat etm,ş olduğu hastaları gör derim cnm

sevgili gimmss bwen reha yavuzere ameliyat oldum.ucunu beğenmedim altı ayı geçti tekrar düzelteyim dedi ama hiç onu düşünmüyorum.ameliyat etm,ş olduğu hastaları gör derim cnm

Bende ilk olarak bu yola başvurduğumda Reha YAVUZER diye tutturuyordum, hatta randevuyu erkene almak için uğraştım falan ama 3 hastasının 1inde kötü sonuç çıktığı için vazgeçtim. Bir arkadaşım vardı burnunu süper yaptmıştı ona kanmıştım birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…