Bir kere burnumdaki deviasyon kesinlikle düzelmedi, yasyamuk bir burnum var. Uca doğru kanca gibi iniyor profilden bakınca. Bir de burun sırtım fazla oyuk. Beni her gören hemen"burnun estetik mi" diye soruyor, bu da geçirdiğim ameliyatın başarısız olduğunu göstermez mi zaten? Estetisyenlerde şöyle bir söz vardır: "Sizin uzun zaman tanıyan insan ameliyat olduğunuzu anlarsa o ameliyat başarılıdır, yeni tanıştıklarınız ameliyat olduğunuzu anlarsa o ameliyat başarısızdır."Merhaba ben Ferruh Bingül’ü düşünüyordum ama siz neden önermiyorsunuz ne gibi sıkıntılar yaşadınız
Kesinlikle haklısınız her görenin sorması da çok rahatsız edici bi durum tabii benim en büyük sıkıntım zaten burnumun önceden bi kırılmış olması ve bu nedenle yamulması yamuk kalacaksa neden ameliyat olalım ki? Sizin şu an önerebileceğiniz bir doktor var mı Ankara’daBir kere burnumdaki deviasyon kesinlikle düzelmedi, yasyamuk bir burnum var. Uca doğru kanca gibi iniyor profilden bakınca. Bir de burun sırtım fazla oyuk. Beni her gören hemen"burnun estetik mi" diye soruyor, bu da geçirdiğim ameliyatın başarısız olduğunu göstermez mi zaten? Estetisyenlerde şöyle bir söz vardır: "Sizin uzun zaman tanıyan insan ameliyat olduğunuzu anlarsa o ameliyat başarılıdır, yeni tanıştıklarınız ameliyat olduğunuzu anlarsa o ameliyat başarısızdır."
Bütün bunların üstüne bir de o kadar ilgisiz davrandı ki o zaman hiçbir çözüm bulamadım işte... Yani bence uzak durun. Size önerebileceğim hiçbir doktor tanımıyorum inanın, çevrem geniş olmadığı için ameliyat olup da bana doktorunu tavsiye eden kimse de olmadı. Keşke başarılı bir doktor bulabilseydim ben de en başında.Kesinlikle haklısınız her görenin sorması da çok rahatsız edici bi durum tabii benim en büyük sıkıntım zaten burnumun önceden bi kırılmış olması ve bu nedenle yamulması yamuk kalacaksa neden ameliyat olalım ki? Sizin şu an önerebileceğiniz bir doktor var mı Ankara’da
Revizyon mu düşünüyorsunuz? Ben kaç senedir araştırıyorum en iyisini bulup güvenmedikçe de olmam ameliyat. Haziran gibi olacağım eğer memnun kalırsam deneyimlerimi paylaşırım sizinleBütün bunların üstüne bir de o kadar ilgisiz davrandı ki o zaman hiçbir çözüm bulamadım işte... Yani bence uzak durun. Size önerebileceğim hiçbir doktor tanımıyorum inanın, çevrem geniş olmadığı için ameliyat olup da bana doktorunu tavsiye eden kimse de olmadı. Keşke başarılı bir doktor bulabilseydim ben de en başında.
Umarım memnun kalırsınız. Ama memnun kalsanız da kalmasanız da neticeyi benimle paylaşın lütfen, bunu çok isterim.Revizyon mu düşünüyorsunuz? Ben kaç senedir araştırıyorum en iyisini bulup güvenmedikçe de olmam ameliyat. Haziran gibi olacağım eğer memnun kalırsam deneyimlerimi paylaşırım sizinle
Merhabalar benim arkadaşım mesut beye 2 hafta önce ameliyat olduMERHABA Dr mesut kaya hakkında bır bilginiz var mi peki o da anlara da. Yenı tasındik ankara ya ve doktor arıyorum
Rica etsem banada fotoğraf atarmısınızben 1 ay önce Ankara'da estetik akademi'de Diren Çelik hocaya oldum, genel olarak 2 hafta şişlik ve 1 haftada hafiften oluyor. benim burun deliklerin çok genişti. hem onu darlaştırıp hafiften burun ucunu yükselttim. çok ama çok memnunum, samimi olan arkadaşlara resim atabilirim.
Fotoğraf neden yok sadece reklam kokuyor. Ben asla tavsiye etmiyorum!!!mehmet ketene ye ilk gittiğim zaman ne istediğimi anlattım ; bana güzelce açıkladı dudakların kalın gözlerin büyük sana çok küçük burun yakışmaz dedi , o kadar güven verdiki ben burnumdaki rahatsızlıklarımı dile getirdim o dinledi.ve sonuç ;çok memnunum ,burnum kusursuz değil ,estetik olduğu hiç ama hiç belli değil ,doğal ve güzel bir burun istiyorsanız mehmet ketene kesinlikle doğru bir adres. ama şunu söylemeliyim kendisine ben şöyle bir burun istiyorum diye gidip hatta birde fotoğraf gösterirseniz sizi çok dinlemeyecektir. o kafasında size yakışacak en güzel ve doğal burunu çizmiştir bile.
merhaba benim ameliyatıma da iki doktor girmişti. biri ferruh bingül, diğeri kürşad dural. ve burnumu mahvettiler. sizinki nasıl güzel oldu hayret ettim. kürşad dural hiç iyi bir doktor değil.Merhaba, burayı yeni gördüm yazayım dedim. 6 nisan 2017 de ankarada ameliyat oldum. Hem kemer vardı hem de deviasyon için iki ayrı doktor girdi ameliyatıma. Burnumu gören anlamıyor estetik olduğunu. Dr. Dürdane Keskin çok güzel bir çalışma yaptı gayet memnunum. Kbb doktoru olarak da Dr. Kürşad Dural girdi ameliyata. Koru hastanesinde oldum ameliyatı. Ne aşırı bir morluk ne de şişme oldu maşallah. Tavsiye ediyorum.
İçte mi sıkıntı var? Kürşad bey sadece içteki sıkıntılarla ilgileniyor estetik açıdan yaptığı birşey yok. Ben memnunun bir sıkıntım yok çok şükür. Sizin beğenmediğiniz noktalar nelermerhaba benim ameliyatıma da iki doktor girmişti. biri ferruh bingül, diğeri kürşad dural. ve burnumu mahvettiler. sizinki nasıl güzel oldu hayret ettim. kürşad dural hiç iyi bir doktor değil.
İçte mi sıkıntı var? Kürşad bey sadece içteki sıkıntılarla ilgileniyor estetik açıdan yaptığı birşey yok. Ben memnunun bir sıkıntım yok çok şükür. Sizin beğenmediğiniz noktalar neler
Merhaba.bu hafta mesut beyden randevu aldim gorusmeye gidecegim.arkadasiniz memnun mu istedigi gibi oldu mu aceba.yorumunuz benim icin cok kiymetli.daha once mesut beye ameliyat olan biriyle iletisime gecemedim hic.Merhabalar benim arkadaşım mesut beye 2 hafta önce ameliyat oldu
Çok üzüldüm ne yapmayı düşünüyorsunuz? Kürşad beyi öneri için tercih etmiştik biz. Ben sıkıntı yaşamadım nefes konusunda. Ne zaman olmuştunuz? Sıkıntılarınızı paylaştınız mı doktorlarlaevet Mirac Aselim, içte de dışta da sıkıntı var. Nefes alamıyorum, çok rahatsızım. Görüntü zaten berbat. Belki siz haklısınız, şeklinin kötü olma sebebi kürşad dural değil ferruh bingüldür bilemiyorum. Ama zaten fonksiyon olarak da çok kötü durumda. yani ikisi de işini iyi yapamadı.
Ben ameliyat olalı çok oluyor, 2011de olmuştu ameliyat. Sıkıntılarımı paylaştığımda kürşad bey tekrar bir düzeltme ameliyatı yapabileceğini söyledi, ferruh ise hiç ilgilenmedi. zaten ferruh bingülü hiç kimseye hiç ama hiç tavsiye etmem. Kürşad Dural'a ise birinciyi kötü yapan ikinciyi de kötü yapar diye ikinci kez ameliyat olmadımÇok üzüldüm ne yapmayı düşünüyorsunuz? Kürşad beyi öneri için tercih etmiştik biz. Ben sıkıntı yaşamadım nefes konusunda. Ne zaman olmuştunuz? Sıkıntılarınızı paylaştınız mı doktorlarla
Ben 2017 de oldum kendini geliştirmiştir belki. Ya da benim kısmetim iyi denk geldi bilemiyorumBen ameliyat olalı çok oluyor, 2011de olmuştu ameliyat. Sıkıntılarımı paylaştığımda kürşad bey tekrar bir düzeltme ameliyatı yapabileceğini söyledi, ferruh ise hiç ilgilenmedi. zaten ferruh bingülü hiç kimseye hiç ama hiç tavsiye etmem. Kürşad Dural'a ise birinciyi kötü yapan ikinciyi de kötü yapar diye ikinci kez ameliyat olmadım
fotoğraf atabilir misiniz? diren hocaya yaptırmayı düşünüyorum ben de..Rica etsem banada fotoğraf atarmısınız
Merhaba acaba ücreti ne kadar alper beyin memnun kaldinızmi???Bende cuma günü gazı Üniversitesi nde Dr alper Ceylan a ameliyat oldum şimdilik sadece bekliyorum ama burnumun içinde ödem toplamış gibi sislik olustu acaba bu normal midir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?