Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum ama daha doktora karar veremedimm![]()
ben burun ucumu düzeltdireceğim yandan sorun yok önden sarkık ünel beyide zühtü beyide gördüm revizyon olduğu için endişeliyim.her ikiside güven verici ama hangisini seçmeliyim.bu doktorların revizyon ameliyatını gören varmı .yardımcı olursanız çok sevinirim
cnm zühtü beyle görüştüm iki ay daha bekle dedi.diğer bir doktorla görüştüm hemen haftaya yapalım dedi.bir an önce olmasını istiyorum .ben zühtü beyle görüştüğümde benden önce sen varmışsın.tavsiyende benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim
tşkkürler arkadaşlar iki ay daha beklemeye karar verdim.
kesinlikle öyle inş bu sefer çektiğim bunca sıkıntıya değer...acaba istanbulda bide onur erolamı gitsem diyede düşünüyorum...çünkü ikinci kez
onur erol zaten zühtü beyle aynı kliniktee onep onur erolun yeriii yani onada göstersen oda aynı şeyi söyleyecektirr ama yinede sen bilirsin canım
arkadaşlar estetikli burunda ilk 1 -2 ay içinde siyah noktalarınızı sıktırabilir miyiz? bir de kırık burun revizyona mı girer?şehir dışından ankaraya gidenler otelde mi kalıyor?(ben öyle yerlerden çok korkarım)yoksa ameliyattan sonra kendi şehrimize direkt gide bilir miyiz yani muayene ye çağrılıyor muyuz?cevaplarsanız çok mutlu olucam,şimdiden teşekkürler.
Kızlar ben de ameliyat olmak istiyorum..Kafam o kadar karışık ki yani kime olacağım..
sevgili gimmss bwen reha yavuzere ameliyat oldum.ucunu beğenmedim altı ayı geçti tekrar düzelteyim dedi ama hiç onu düşünmüyorum.ameliyat etm,ş olduğu hastaları gör derim cnm