Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

aynen bende serdar bey ıçn demedım zaten ben kendımde onu dusunuyorum ama hala tam anlamyla karar vermedgım ıcn yenıden doktr arastrablırım dedm ama dıyorum ya serdar öztrke guvenıyorum ben..ama bazı profıller ısı gercekten reklam amclı yaptıgını belli ediyo yani doktor asıstnları olabılır bu kısıler..doktorun hasta sayısını bılebılecek olan sadece onlardr cunku..

kızlar ünal bey ve zühtü bey muayene ücreti alıyor mu? nekadar..bir bilginiz varmıııı ameliyat olanlar yardım edebilirmi lütfen..

Mrb Ank32 züftü beye ameliyt oldugunu ve memnun kaldığnı söylemssn acaba ne kadara oldn onuda söyler mısn :)

zühtü bey yeni yer açtı onepten ayrıldı ve muayene ücreti almıyor kızlarrr burundan olalı ben 3 seneyi geçti şimdi fiyat söylersem yanlış olur ama şunu söyleyebilirim fiyatlarda yardımcı olur canım cok iyi bir insandır ünal beyse onepte calışıyor halen ve onepte muayene ücreti 200 milyondu en son benim cevrenden cok arkadaşımda zühtü beye oldu hem burun hem gögüs bende hem burun hem gögüs ve ayrıca basenlerden lipo oldum kendisine bütün yaptığı operasyonlardanda cok memnunum ve cevremde kim varsa zühti demiri tavsiye ederim tecrubeyle sabit kızlar:))

bende zühtü beyden randevu aldım hayrılısı Allah tan...:43:

canım zühtü bey cok iyi doktordur hiç şüphen olmasın tatlım sana yardımcıda olur. bana yaptığı bütün operasyonlardan memnunum hiçbir sorun yaşamadım ama doktorunuza inanmak ve pozitif olmak cok önemli bunuda unutmayın kızlar içinize sinen doktora olun derim..

canım zühtü bey cok iyi doktordur hiç şüphen olmasın tatlım sana yardımcıda olur. bana yaptığı bütün operasyonlardan memnunum hiçbir sorun yaşamadım ama doktorunuza inanmak ve pozitif olmak cok önemli bunuda unutmayın kızlar içinize sinen doktora olun derim..

çok haklısın canım araştırmak lazım çok iyi araştırmak başıma gelenlerden sonra daha dikkatli olacağım Allahtan kemiklerle oynanmadı yoksa halimi düşünemiyorum ilgin için teşekkürler burda çok fazla kişiye yardımınız dokunuyor emin olun memlun olman beni gerçekten mutlu etti ama memlun olunmayacak gibi de değil maşaallah sana ve burnuna :70: :71:

çok haklısın canım araştırmak lazım çok iyi araştırmak başıma gelenlerden sonra daha dikkatli olacağım Allahtan kemiklerle oynanmadı yoksa halimi düşünemiyorum ilgin için teşekkürler burda çok fazla kişiye yardımınız dokunuyor emin olun memlun olman beni gerçekten mutlu etti ama memlun olunmayacak gibi de değil maşaallah sana ve burnuna :70: :71:

canım sonuçta burda iyi bi operasyon varsa bunu burdaki kişilere doğru secim yapmaları için yazıyoruz memnun olanlar burda birbirimize yardımcı oluyor sende üzülme haklısın cok iyi araştırmak lazım ben cok doktora gittim olmadan önce ankarada gitmediğim doktor kalmamıştı ve kkb bi doktor zühtü beyi önermişti bana ve iyikide ona oldum ve kaç senedir sorun yaşamadım ve cok kişide memnun kaldı umarım seninde cok güzel sağlıklı bir burnuşun olurr hayatım yorumun içinde tşk ediyorum

canım sonuçta burda iyi bi operasyon varsa bunu burdaki kişilere doğru secim yapmaları için yazıyoruz memnun olanlar burda birbirimize yardımcı oluyor sende üzülme haklısın cok iyi araştırmak lazım ben cok doktora gittim olmadan önce ankarada gitmediğim doktor kalmamıştı ve kkb bi doktor zühtü beyi önermişti bana ve iyikide ona oldum ve kaç senedir sorun yaşamadım ve cok kişide memnun kaldı umarım seninde cok güzel sağlıklı bir burnuşun olurr hayatım yorumun içinde tşk ediyorum

rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim aklımda 3isim var ama sadece zühtü beyden randevu istedim sitesine girip baktım ve tecrubesi ve güven verici bi duruşu var bilmiyorum ,inşaallah görüşmede olumlu geçer:71::nazar:

merhaba..hayır canım ücret almadıklarını söylediler zaten ön görüşmede ücret alınması saçma bir durum

Son düzenleme:
kızlar mrb
arkadaşım sen zühtü beyden randevu almışşın acaba muayene ücretli mi?bi bilgin var mı?

canım zühtü bey muayene ücreti almıyor yeni yer açtı zaten kendine önceden onepteyken alıyolardı şimdi yok

kızlar tşk ederim cvbınız için
bende yazın ame.olmak istiyorum eskişehirdeyiim ankaraya gelicem aama.

zaten ameliyattan sonra yatmadığın için sorun olmaz ankda tanıdıkat varsaa sorunda olmaz inşş senide istediğin gibi burnuşun olur tatlım:)

Back
X