Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

malesf bende ünal şahine ameliyat olanlar varmı diye sayfa açtım, kimseden tık yok,bende çok merak ediyorum,pek kimse olmadı herhalde ameliyat olmadı ünal şahine..:69:

canım zühtü demiri düşünürsen sana yardımcı olabilirim tabiyki senin tercihin ve kararın ona karışamam belki bulursun olan birilerini onun için bişey diyemiyecem

kafam çok karışık revizyon olmak istiyorum şimdiki burnum da hoş aslında ama ben daha kalkık ve daha kısa burun istyrm çok hafif ucunda sorun var bide bi yerin daha törpülenmesi lazım sanırım...Eski dr.uma da olablrm revizyon ameliyatsz burnum çok sorunluydu dr.a başarısız diyemem ama bu 3. operasyon olacak ve inşALLAH son olsun istiyorum. Kafamda Serdar bey var, Zühtü ve Ünal Beyler de var. İstanbul'a gidebilme imkanım olsa keşke ama yok. İstanbul'daki Yakup Avşar gibi iddalı estetik burun yapabilen dr kim acaba ank.da..Ankda çoğu dr doğal burun yapıcm diye hantal hantal burunlar yapıyo kimi begeniyo doğal diye ama göreceli bi kavram ben sevmiyorum. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin kızlar zor bu işlerr

kafam çok karışık revizyon olmak istiyorum şimdiki burnum da hoş aslında ama ben daha kalkık ve daha kısa burun istyrm çok hafif ucunda sorun var bide bi yerin daha törpülenmesi lazım sanırım...Eski dr.uma da olablrm revizyon ameliyatsz burnum çok sorunluydu dr.a başarısız diyemem ama bu 3. operasyon olacak ve inşALLAH son olsun istiyorum. Kafamda Serdar bey var, Zühtü ve Ünal Beyler de var. İstanbul'a gidebilme imkanım olsa keşke ama yok. İstanbul'daki Yakup Avşar gibi iddalı estetik burun yapabilen dr kim acaba ank.da..Ankda çoğu dr doğal burun yapıcm diye hantal hantal burunlar yapıyo kimi begeniyo doğal diye ama göreceli bi kavram ben sevmiyorum. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin kızlar zor bu işlerr

cnm güvendiğin bi doktora istediğin şekli anlattığın zaman eminim onu yapacaktır illaki kendi kafalarına göre yapılacak diye birsey yok ne istediğini çok net anlatabilmen lazım.. bu konuda serdar beye güvenebiliirsin o muhtesem bi doktor ..kendisiyle git bi görüş yaptıgı burunlrda ben hantal görmedim hele bı tanesı mınıcık çok seker bı burundu muayenehanesınde bızzat kendı gözümle gördüm..ama benım fıkrım herkese yakısan burnun olması yüzünde emanet gibi durmaması..tabi snınde dediğin gibi göreceli..

merhaba ,ben ankarada burun ameliyatı olmak istiyorum burnumda kırık var rahat nefes alamıyorum,eğrilikde var tabii,devlet hastenesinde önerebileciğiniz bir doktor varmı...nefes alamamak çok rahatsız ediyor bihassa bu problemin çözülmesini istiyorum,dikkat dağınıklığı ve uykusuzluk yapıyor çünkü ...

ünal beye tanıdıgım 2 kişi oldu onları canlı canlı gordum sanırm ünal beye olcm hakkımızda hayırlısı olsun inşALLAH:nazar: :nazar: :nazar:

canım zaten hangi doktora gidersen git önce ne istediğini net bi şekilde anlat nasıl istiyosanızda tasarımını öyle yapın herkesin zevki başka ama yüz şekline anatomisinede uysun burun minacık burunda komik durabilir yani ölçüyü şaşmamak lazım sen 3 ameliyatı olcaksın artık bundan sonra tam istediğin gibi bi burun olsun pişmanda olma nasılsa ankdasın zühtü beye bi tasarım yaptır derim bence hangisi içine sinerse ona olursun ankdada zühtü bey en iyilerinden es geçme derim..

ünal beyden memnun olmayan hiç kimseyi görmedim...serdar öztürkü de düşünüyorm ama gkcn_gkcn isimli ark memnun değildi sanırım bide serdar bey en çokl ameliyat yapan dr.muş bi olumlu bi olumsuz bilemedm görüşcmbakalım ne dicek bana..zühtü beyden ozge isimli ark memnun değildi ama cilek.35 ve frapanın burnunu begendm onları zuhtu bey yapmıştı
yapılan burnun kibar iddalı ve kalkık olmasını istiyorum doğallık önemli ama estetik oldugumda anlaşılmasın diye bi talebim yok anlaşılsın çok estetik zarif bi görünüm olsun o kadar parayı zahmeti boşuna mı çekiyoruz

ank.32 çok saol ilgin için senin burnunda hoş maşALLAH
bakalım 4 drla görüşcem bunların içinde eski dr.umda var hakkımızda hayırlısı olsun çok titiz ve takıntılıyım eğer böyle olmasam şimdiki burnumda hoş çevremdekiler yaptrma diyolar ama engel olamıyorum kendıme 3 yıldr

merhaba ,ben ankarada burun ameliyatı olmak istiyorum burnumda kırık var rahat nefes alamıyorum,eğrilikde var tabii,devlet hastenesinde önerebileciğiniz bir doktor varmı...nefes alamamak çok rahatsız ediyor bihassa bu problemin çözülmesini istiyorum,dikkat dağınıklığı ve uykusuzluk yapıyor çünkü ...

canım aynı şeyler bendede vardı içte egrilik vardı aynı zamanda alerjimde vardı ama devlet hastanesinde olmadım banada kkb gittiğimde ordaki doktor zühtü beyi önermişti cokta ankda doktor gezdim araştırdım ama içime sinen zühtü bey oldu ona yaptırdım 3 sene oldu ve cok memnunum fotolarımda var zaten profilde devlet hastahanesinde ankda bilmiyorum duymadım tatlım sana kolay gelsin egerki düşünürsen muayene ücreti almıyor bi git baktır derim ama sen bilirsin fıstık

arkadaşlar zühtü demir e revizyon ameliyatı olan var mı acaba?
bi de ne kadara yapıyo ameliyatlarını acaba?

Jivaluna dışında serdar beyin hastaları kayboldu nerdesiniz nolur çok öenmli bi karar vericez burada nolur yardım edin

zühtü demire ameliyat olupta pisman olan varmi acaba.. hic kötü yorum okumadim henüz daha, ama gözümden kacmisda olabilir tabi.. cevap yazarsaniz sevinirim.

zühtü demire ameliyat olupta pisman olan varmi acaba.. hic kötü yorum okumadim henüz daha, ama gözümden kacmisda olabilir tabi.. cevap yazarsaniz sevinirim.

canım ben 3 sene önce ameliyat oldum burundan vede cok memnunum burdan kkdan cok kişide zühtü beye oldu pek memnun olmayana az rastladım.kayıplar olan kaçıyor diyebilirim:))arada benim gibilerde girip bilgilendiriyorr işte.:)

rica ederim canım burda ne için varız biz yardımlaşmak için yardımcı oluyosam ne mutlu bana fıstık:)

Back
X