Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

kizlar bende burun estetigi yaptirmak istiyorum ama fazla belli olmasin istiyorum yani kendi sekli yerinde dursun kamburu var burnumun onu törpülesinler yeter bana, bide zayiflayinca iyice cikiyor ortaya.
ankarada yaptiranlar lütfen fiyat verebilirmisiniz. yazin türkiyeye geldigimde yaptirmak istiyorumda. burda olacak is deyil cok pahali...

Canım ben Zühtü beye ameliyat oldum gerçekten çok başarılı bi doktor memnunum onepte oldum ameliyat fiyatları 3000-5000 arasında değişiyor.. profilimde fotoğrafım var istersen bakabilirsin..

teknolog ve nehiyy cok tesekkür ederim cevaplariniz icin.
daha cok yeni bir üyeyim 50 yorum olmadan özel mesaj yazamiyormusum yeni ögrendim .
zühtü beyle nasil görüsebilirim e mail yoluylami, avusturyada yasiyorum türkiyeye gitmeden randevu almam lazim. cok gec tarihleremi atiyorlar randevulari.
cok heycanlandim simdi....
oh oh sonunda aradigimi bulcam.insallah pisman olmam
cok sagolun

canım..özelden mailini vee telefonuu atarım sana..
ara görüşş ..mail yoluylada ulaşabilirsinn..
kendisi çokk yoğun deilse hemen dönüyorr.
hayırr almanyadan gelen arkadaş hemen oldu canımm ameliyatı..
sen karar verdikten sonra uyfunsa bir hafta içinde alacaktırr
sevgiler..

kızlar sizde cep telefonu var snaırım zühtü beyin..siz de iletin arkadaşa..ben normal telefonları iletiyorumm..

tsk ler arkadaslar cok yardimci oldunuz.
nehiyycim süper olmus burnun harika gercekten insallah benimkide böyle yakisir yüzüme.
yaza olucam insallah.

ben daha çarşamba günü ameliyat oldum ünalşahine.şu an sıkıntı yok gibi ama daha alçı falan çıkmadığından merak içindeyimeyvahedigeldismilebi de şu ön dişlerim ağrımasa,yüzüm şişmese,burnumdan bi nefes alabilsem bi derdim yok.inş sonuç güzel olur :utangac:

ben daha çarşamba günü ameliyat oldum ünalşahine.şu an sıkıntı yok gibi ama daha alçı falan çıkmadığından merak içindeyimeyvahedigeldismilebi de şu ön dişlerim ağrımasa,yüzüm şişmese,burnumdan bi nefes alabilsem bi derdim yok.inş sonuç güzel olur :utangac:

aybegüm geçmiş olsun. ben de ünal şahine ameliyat olmak istiyorum. sen ameliyatı kaça oldun canım? inşallah bir sıkıntı yaşamadan sağlıklı bir burna kavuşursun. darısı da bize :1rolleyes:

Son düzenleme:
Kızlar bende ankarada zühtü bey i düşünüyorum fiyatlar nasıl acaba maille tasarım göndermiyormu resim yolladım cevap gelmedi de.birde tamponsuz ameliyat yapıyorsa olabilrim ancak çünkü nefes problemim var cevaplarsanız sevinirim

daha cok yeni bir üyeyim 50 yorum olmadan özel mesaj yazamiyormusum yeni ögrendim .
zühtü beyle nasil görüsebilirim e mail yoluylami, avusturyada yasiyorum türkiyeye gitmeden randevu almam lazim. cok gec tarihleremi atiyorlar randevulari.
cok sagolun

cnm bende avusturyadayim ve yazin ameliyat olcam ins
sen ne zamana gideceksin, bakarsin tarihler ayni olur beraber oluruzzz opuyorumnanaktan

ben daha çarşamba günü ameliyat oldum ünalşahine.şu an sıkıntı yok gibi ama daha alçı falan çıkmadığından merak içindeyimeyvahedigeldismilebi de şu ön dişlerim ağrımasa,yüzüm şişmese,burnumdan bi nefes alabilsem bi derdim yok.inş sonuç güzel olur :utangac:[/QUOT
cok geçmiş olsun canım inş güzel bir burnuşun olurr

cok sagolun

istediğin zamana alırsın canım önceden ara sana zaten istediğin tarihi verir zaten yaza olacakmışsın sorun olmazz ayrıca doğru bi secim yapmışsın zühtü bey cok ilgili cok iyi bir doktordur istediğin sonucuda alırsın

canım..özelden mailini vee telefonuu atarım sana..
ara görüşş ..mail yoluylada ulaşabilirsinn..
kendisi çokk yoğun deilse hemen dönüyorr.
hayırr almanyadan gelen arkadaş hemen oldu canımm ameliyatı..
sen karar verdikten sonra uyfunsa bir hafta içinde alacaktırr
sevgiler..

Teknolog bana da Zühtü beyin mail adresini ve telefonunu özelden yazarsan çok sevinirim canım. ameliyatı temmuzda olmayı düşünüyorum. Ben aslında Ünal Şahini düşünmüştüm ama ona da ulaşamdım offff kafam çok karıştı. zühtü bey mi daha iyi ki!!! kafamçokkarıştı

Teknolog bana da Zühtü beyin mail adresini ve telefonunu özelden yazarsan çok sevinirim canım. ameliyatı temmuzda olmayı düşünüyorum. Ben aslında Ünal Şahini düşünmüştüm ama ona da ulaşamdım offff kafam çok karıştı. zühtü bey mi daha iyi ki!!! kafamçokkarıştı

cnm hiç kafan karışmasın zühtüü 10 numara seçimm..:lepi:

Kızlar Zühtü Bey açık ameliyat mı yapıyor kapalı mı?Açık ve kapalının avantajları dejavantajları neler?

cnm kapalı ameliyat yapıyo zühtü bey :)
Daha kansız oluyo, ayrıca burnunda iz falan olmuyo,
kötü bi yanı yok bildiğim kadarıyla yaptığı burunlarda çok güzel oluyo :)
Benim kapalı oldu Zühtü Bey yaptı hiç bi sorunum yok, ağrısız acısız geçti bugüne kadar

Kızlar Zühtü Bey açık ameliyat mı yapıyor kapalı mı?Açık ve kapalının avantajları dejavantajları neler?

canım kapalı ameliyat yapıyor zühtü beyde daha doğal bi burun ve burun altı kesiğin olmuyor daha kolay iyileşmesi kapalıda

Back
X