Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

bir de Ankara da üni hastanesinde burun ameliyatı olan kimler vaaaaarr?? üni hastanesindeki hangi doktorlar iyi acaba? benim bi arkadaşım hacettepede bi doktora olmuştu kızcağızın tek tarafını fazla törpülemiş dr! bi tarafı yamuktu burnunun.. böyle olunca da korkuyor insan üni hastanelerinden...

ankcımm ben de tam burdan sana yazacaktım o sırada fotolarıma yorum geldi senden :9: zühtü beye bu yakınlarda burun olan kim var ne kadar ödemiş ben onu merak ediyorum ya :44: meme estetiğine 4.500 diyorsa burun da 2.5 - 3 falan mıdır acaba yanlış mantık mı kuruyorum??? :9:

vallaha kkdan olanlar var en yakın kim oldu tam nick olarak hatırlamıyorum ama olanlar var burun olan bi arkadaşım var yeni oldu 3.500 oldu

ya ben hiçbişy yapamıorm yeni üyeyim die:p ank 32 msjını cevaplayamıorm fotolarını da göremiorum:)şaka gibi...herneyse öncelikle çook teşekkür ederim ank çok iisin cumaya randevu aldım bakalım korkuorum ve fazlaca soru işareti var kafamda!!burnum araştrdığım kdrıyla ameliyatı zor bi burunmş deviasyon da var bende dışardan belli oluo ve ben ameliyat sonrası morluklardan şişmeden özellikle de şu gözü kızaranlar var ya işte ondan da korkuorm çok..tabi kesin cvp için doktorla görüşmelym offf zor bi karar cidden

ya ben hiçbişy yapamıorm yeni üyeyim die:p ank 32 msjını cevaplayamıorm fotolarını da göremiorum:)şaka gibi...herneyse öncelikle çook teşekkür ederim ank çok iisin cumaya randevu aldım bakalım korkuorum ve fazlaca soru işareti var kafamda!!burnum araştrdığım kdrıyla ameliyatı zor bi burunmş deviasyon da var bende dışardan belli oluo ve ben ameliyat sonrası morluklardan şişmeden özellikle de şu gözü kızaranlar var ya işte ondan da korkuorm çok..tabi kesin cvp için doktorla görüşmelym offf zor bi karar cidden

canım yeni üyelikler sanırım msj doldurman gerekiyor msjların dolunca zaten otomatik fotolarımıda görürsün:)rica ederim yardımcı olabildiysem..canım benimde burunumun içinde deviasyon vardı içten egrik vardı ve alerji yapmıştı banada tabi aynı anda kkbcıda ameliyatta giriyor korkulcak bişey yok diyecem ama tabi ameliyat sonrası morluklar şişilik o göz kızarıklığı cok normal bu her burun ameliyatında olacak şeyler başta buna alıştırman lazım kendini ki ondan sonrada karar vermen lazım tabi doktorun esas ne diyecek bu önemli kolay bi karar değil tabiyki bi kere ameliyattan sonraki dönemde 10 günde bünyeden bünyeye morluklar şişlikler değişir onun için dozunu bilemeyiz anca olduktan sonra anlaşılır canım inş istediğin gibi olur herşey

bende gazi ünv hastanesinde oldum.. :74:
arkadaşlrımda orda oldu ve hepsi farklı doktor olmasına ragmen her doktoru muhteşem :9:
bende hakan beye :31: oldum=) memnunum :16:

merhaba ben de gazide olmak istedim ama artık orada yapmıyoruz dedi osman bey bir bilgin var mı? ücret olarak ne ödedin acaba...:59:

Kızlar prof.Fikret İleri hakkında bilgisi olan var mı?Yaptığı hiçbir burnu görmedim ama internette baya methedilmiş.Nasıl karar vericem bilmiyorum

bazı insanların bünyeleri farklı olabiliyor reaksiyon farklı gösterebiliyor.bazıları morarmıyor ama cok şişiyor bazılarıda cok morarıp hiç şişmiyor böyle olan arkadaşlarda gördüm ben bu biraz bünye meselesi kızlar doktorla alakalı değil bence benim arkadaşımda aynı benim gibi burnunda ameliyat oldu o hiç morarmadı şişti mesela bunu doktorun mareti denemez bence yanlış olur tamamen bünye meselesi.

cnm bende zühtü beyle konuştum ama yinede bir kararsızlık vr işte üstelik 2. ameliyatım olacak ilki maalesef olmadı.şimdi daha bir korkuyorum o yüzden sende aynı doktorda olmuşsun yeni üye olduğum için fotoğraflarınıda göremiyorum sen hangi hastanede olmuştun ve şişliklerin kaç ayda inmişti şimdiden çok teşekkür ederim

cnm bende zühtü beyle konuştum ama yinede bir kararsızlık vr işte üstelik 2. ameliyatım olacak ilki maalesef olmadı.şimdi daha bir korkuyorum o yüzden sende aynı doktorda olmuşsun yeni üye olduğum için fotoğraflarınıda göremiyorum sen hangi hastanede olmuştun ve şişliklerin kaç ayda inmişti şimdiden çok teşekkür ederim

canım 2 ameliyat olduğundan tabiyki haklısın korkmada ben 3 sene oldu ameliyat olalı allaha şükürler bir sıkıntım olmadı ..ben özelde bir hastahanede olmuştum hiç yatmadım aynı günün akşamı eve cıkmıştım agrı zaten hiç yaşamadım..şişliklerimse tabi bu kişiden kişiye değişir bünyeye baglı biraz benim cok şişlerim olmuştu ama 2 ayında cok iyi hatırlıyorum hiç tanımayan kişiler bile anlamadı burun ameliyatımı ben cünki cok doğal yaptırdım cok kavisli felan istemedim azcık bir kavis var ve cok doğal bir görüntü var herkesde cok begeniyor zaten burun estetiği yapan her doktor işinde uzmansa revizyon ameliyatınıda cok rahat yapar ki zühtü beyde yapıyor..100 msj dolunca görebilirsin benim fotolarıda

Son düzenleme:
zühtü demir e bende gittim aynı zamanda meme büyütme de, fiyatta uygun ama karar veremedim..

tabi canım en önemlisi içine sinmesi doktorunun karar vermek zor ben burundanda memedende kendisine oldum fiyatları normal uygunda yapıyor ama en önemlisi karar vermek en zoru bende kaç aylarca araştırdım doktor doktor gezdim gitmediğim doktor kalmadı ama cok memnunum allah herkese istediğini nasip etsin inşşş sende kim olursa olsun sonuçlarından memnun kalırsın canım herşeyin hayırlsı..

zühtü bey yeni yer açtı onepten ayrıldı ve muayene ücreti almıyor kızlarrr burundan olalı ben 3 seneyi geçti şimdi fiyat söylersem yanlış olur ama şunu söyleyebilirim fiyatlarda yardımcı olur canım cok iyi bir insandır ünal beyse onepte calışıyor halen ve onepte muayene ücreti 200 milyondu en son benim cevrenden cok arkadaşımda zühtü beye oldu hem burun hem gögüs bende hem burun hem gögüs ve ayrıca basenlerden lipo oldum kendisine bütün yaptığı operasyonlardanda cok memnunum ve cevremde kim varsa zühti demiri tavsiye ederim tecrubeyle sabit kızlar:))
mesajnı yeni gördm kusura bkma:) Tşkler bilglndrdğin için ama bana Emre İlhanı çok övdüler.Kafam karıştı Valla :)

mesajnı yeni gördm kusura bkma:) Tşkler bilglndrdğin için ama bana Emre İlhanı çok övdüler.Kafam karıştı Valla :)

tabi canım içine hangi doktor sinerse zaten ona ol kolay değil karar vermek hayırlısı olsun

Back
X