Canim senin adina cok sevindim fotografini gorme sansim var mi
Ben daha yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum. Nasıl yapsak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senin adina cok sevindim fotografini gorme sansim var mi
Ben daha yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum. Nasıl yapsak?
Ben ameliyat olmayı düşünüyordum ama nefes alamama ve horlama olmadığı sürece ameliyata gerek yok dedi doktorumuz ve dolguya karar verdik biz. Öncelikle gidip birkaç işlem izledim. Hastalar ile görüştüm. Paramı ayarlar ayarlamaz da ben yaptıracağım. Aynı durumda olanlara duyurulur.
Ben ameliyat olmayı düşünüyordum ama nefes alamama ve horlama olmadığı sürece ameliyata gerek yok dedi doktorumuz ve dolguya karar verdik biz. Öncelikle gidip birkaç işlem izledim. Hastalar ile görüştüm. Paramı ayarlar ayarlamaz da ben yaptıracağım. Aynı durumda olanlara duyurulur.
[video]m.youtube.com/watch?v=Az-yiVcXSTk&desktop_uri=%252Fwatch%253Fv%253DAz-yiVcXSTk[/video]
ne kadar ücret talep ediyor bir de hangi malzemeyi kullanıyor acaba, bilgilendirebilir misin?
dolgunun zamanla eriyecegını unutmamanızı onerırım kalıcı yontem her zaman ıdealdır
kalıcı yöntemlerde aksilik olursa veya beğenmez isen çözüm var mı ?
Merhaba kizlar... ben 5 senedir burnumdan ameliyat olmayi dusunuyorum.. yurtdisinda yasadigim icin ortalama iki senede bi turkiyede bulunuyorum ve oda aile ziyaretiyle nasil gecip gidiyor anlamiyorum bile.Hollandada okuyorum ve yani sira parttime aileme yuk olmamak icin caliyorum sonunda azda olsapara biriktirdim, aslinda cehiz param... 10 ay sonra allah nasip kismet ederse insallah sevdigim erkekle dugunumuz olcak:) ama ben nisan fotograflarimdaki gibi cekindigimiz fotograflari budefa kimsenin bulamicagi yere kaldirmak istemiyorum
yemin ederim cdye cekti forografci fotolari ve ben birkere bile oturup izlemedim ve yanimda izlettirmedimde
(.cok kotu bakilmicak yuzum yok rabbime sukur ama beni en iyi siz anlarsinizki kendime zerre kadar guvenimde yok burnum yuzunden
.biriktirdigim " cehiz " parami..2.000 en fszla 2.500 tl yi burnuma yatirmaya karar verdim... bunu anlatiyorum cunki benim icin nekadar onemli ve buyuk adim oldugunu belki daha iyi anlatabilirim diye
.Simdi bana lutfeennn yardimci olurmusunuz
... 31 ocak gecesine biletimi aldim ve 19 gunlugune ankaraya geliyorum... bu forumda cerahlar hakinda cok okudum ama hangi doktora hangi hastaneye nasil gidilir kime guvenilir bilmiyorum isin kotusu ben herkese cok cabuk guveniyorum e doktorlar ben kotu yapiyorum bukadar sikayetci hastam var demicek
( ankarada akrabamin yaninda keciorende kalcam ve zamanim kisitli okadar cok korkmaya basladimki gelipde ameliyat olmamaktan korkuyorum
Neolursunuz ben dugunumde makyajim yapilirkeb aglamak istemiyorum yine... ne cektigimi siz cok iyi anlarsiniz kizlar lutfen yardimci olun
![]()
size özel mesaj attım bakarsınız
Cok tesekur ederim canlarimm insallah bende sizin gibi memnun kalirim... benim nisanlim ve ailesi bilmiyolar ameliyat olcagimi...utaniyorum soyliyemedim... birtek kendi ailem biliyor oyuzden kotu motu olur diye cok korkuyorum kizlar
(
Birkac sorum daha olcak... Zeki hoca hemen ameliyat yapiormu? Yoksa bekleme suresimi varhemen toparlanmam icin bian once ankaraya gelir gelmez ameliyat olmak istiyorum..
Birde ben doner donmez en yakin arkadasimin dugunu var oraya katilirsam cok goze batarmi sizce burnum? (Tahminen)ameliyatim 5 subat olsa.. 16 gun sonra olcak dugunu.
hayır hıc btmaz her gun duzenlı bır hafta boyunca yaparsanız 7 gun morluklar gecıyor
Canim icimi rahatlatioshn cok tesekur ederim... peki cevrenizde baska doktorlarda onerenler varmi? Hani belki zeki hoca musait olmaz gitigim zaman tek bi doktorda kalmayim diye soruyorum
Birde fotografini gorebilme imkanim varmi aceba?
Merhaba kizlar... ben 5 senedir burnumdan ameliyat olmayi dusunuyorum.. yurtdisinda yasadigim icin ortalama iki senede bi turkiyede bulunuyorum ve oda aile ziyaretiyle nasil gecip gidiyor anlamiyorum bile.Hollandada okuyorum ve yani sira parttime aileme yuk olmamak icin caliyorum sonunda azda olsapara biriktirdim, aslinda cehiz param... 10 ay sonra allah nasip kismet ederse insallah sevdigim erkekle dugunumuz olcak:) ama ben nisan fotograflarimdaki gibi cekindigimiz fotograflari budefa kimsenin bulamicagi yere kaldirmak istemiyorum
yemin ederim cdye cekti forografci fotolari ve ben birkere bile oturup izlemedim ve yanimda izlettirmedimde
(.cok kotu bakilmicak yuzum yok rabbime sukur ama beni en iyi siz anlarsinizki kendime zerre kadar guvenimde yok burnum yuzunden
.biriktirdigim " cehiz " parami..2.000 en fszla 2.500 tl yi burnuma yatirmaya karar verdim... bunu anlatiyorum cunki benim icin nekadar onemli ve buyuk adim oldugunu belki daha iyi anlatabilirim diye
.Simdi bana lutfeennn yardimci olurmusunuz
... 31 ocak gecesine biletimi aldim ve 19 gunlugune ankaraya geliyorum... bu forumda cerahlar hakinda cok okudum ama hangi doktora hangi hastaneye nasil gidilir kime guvenilir bilmiyorum isin kotusu ben herkese cok cabuk guveniyorum e doktorlar ben kotu yapiyorum bukadar sikayetci hastam var demicek
( ankarada akrabamin yaninda keciorende kalcam ve zamanim kisitli okadar cok korkmaya basladimki gelipde ameliyat olmamaktan korkuyorum
Neolursunuz ben dugunumde makyajim yapilirkeb aglamak istemiyorum yine... ne cektigimi siz cok iyi anlarsiniz kizlar lutfen yardimci olun
![]()
ne kadar ücret talep ediyor bir de hangi malzemeyi kullanıyor acaba, bilgilendirebilir misin?
Mumkunse zeki cana estetik olan arkadaslar resim atabilirlermi? Cok kararsizim hangi doktoru secicegimi bilmiyorumhayır hıc btmaz her gun duzenlı bır hafta boyunca yaparsanız 7 gun morluklar gecıyor
Mumkunse zeki cana estetik olan arkadaslar resim atabilirlermi? Cok kararsizim hangi doktoru secicegimi bilmiyorum