Ankara'da burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.759
6.758
158
Ciddi şekilde araştırıyorum
Hangi doktorlarla görüşmemi önerirsiniz?
Devlet ya da özel farketmez
İlk ameliyatım olacak
Şimdiden teşekkürler

Ben dr Mesut kaya ya nisan ayında amliyat oldum. İnstagramına yaptığı amliytlra bakabilirsin

Beklentim düşüktü, çünki burnum çokk büyük, etli ve genişti. Hiç kimse amliyat olduğumu anlamıyor şu anda bence çok önemli bir başarı. Genel olarak memnunum. Mesut hocadan daha iyi bir dr a rastlayamazdım.
bende kepçe kulak olucam ve burun olucam burun için bana 6000 dedi siz ne kadara oldunuz cevaplarsanız sevinirim

Beklentim düşüktü, çünki burnum çokk büyük, etli ve genişti. Hiç kimse amliyat olduğumu anlamıyor şu anda bence çok önemli bir başarı. Genel olarak memnunum. Mesut hocadan daha iyi bir dr a rastlayamazdım.

ben de mesut kaya'ya ameliyat olmayı düşünüyorum, rica etsem özelden foto gönderebilir misiniz?

Merhabalar bende kızkardeşim için ankarada burun estetiği yapan iyi bir doktor araştırıyorum yorumlar genellikle 1-2 haftada iyileştiği yönünde kızkardeşim yurtdışında yaşıyor iyileşme sürecide bizim için çok önemli.tüm formları inceledim ve şöyle bir liste çıkardım.1-Mesut Kaya 2-Zeki can 3-Kubilay Özdil 4- Can Şaki 21 temmuz haftası hepsiyle görüşüp kararımızı vereceğiz kızkardeşimin içine hangisi sinerse.başka önerisi olan var mı varsa görüşmeye gitmeden yazın lütfen bende sonuçları paylaşacağım sizinle

Merhabalar bende kızkardeşim için ankarada burun estetiği yapan iyi bir doktor araştırıyorum yorumlar genellikle 1-2 haftada iyileştiği yönünde kızkardeşim yurtdışında yaşıyor iyileşme sürecide bizim için çok önemli.tüm formları inceledim ve şöyle bir liste çıkardım.1-Mesut Kaya 2-Zeki can 3-Kubilay Özdil 4- Can Şaki 21 temmuz haftası hepsiyle görüşüp kararımızı vereceğiz kızkardeşimin içine hangisi sinerse.başka önerisi olan var mı varsa görüşmeye gitmeden yazın lütfen bende sonuçları paylaşacağım sizinle

Merhaba kız kardesniz ameliyat oldu mu?Hangi doktora yaptırdınız

Merhaba Kubilay Özdil yaptı kızkardeşimin burun estetiğini çokta memnun kaldık.Çok ilgili ve iyi bir doktor.Tavsiye ederim.Ama bikaç kişiyle görüşüp kendiniz karar verseniz daha çok içinize siner,zaten Kubilay beyi tercih edersiniz.çünkü çok komplekssiz ve rahat biri sizide rahatlatıyor.

Back
X