Ankara'da burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum

uzgunum akıllı telefonum bozuk oyuzden foto atamayacagım mesut kaya da cok iyi biz onuda dusunmustuk ama tatil donemine denk geldi

Ameliyatınızı oldunuz mu?
3 ay önce ameliyat oldum. Eski halinden tabi ki iyi ama, tamamen istediğim gibi de değil. Ben daha kavisli ve kalkık bi burun istemiştim ama çok hafif, belli belirsiz bi kavis var şu an. Kalkıklık da yanlardan iyi ama önden o kadar değil. Aslında ameliyatta çektiği fotoğrafta tam istediğim gibiydi, çok beğenmiştim ama şimdi öyle değil maalesef. Doktor 1 yılın sonunda belli olur son hali diyo. Bekliyorum bakalım fotodaki haline dönüşecek mi diye.

Ben dr ali kavuzluya ameliyat oldum ve inanılmaz memnunum. hem nefes alamıyordum hemde burnum çok düşük ve kemikliydi şuan çok güzel doğal bir burnum var 3. ayim bitti gözün kapalı git derim ben

gazi hastanesi Kemal Fındıkçıoğlu..
harika işinin ehli muazzam bir doktor.
ille ki gidip görmeniz gerek beni daha iyi anlayacaksınız.

Beklentim düşüktü, çünki burnum çokk büyük, etli ve genişti. Hiç kimse amliyat olduğumu anlamıyor şu anda bence çok önemli bir başarı. Genel olarak memnunum. Mesut hocadan daha iyi bir dr a rastlayamazdım.
hala burnunuzdan memnun musunuz? umarım memnunsuzdur tabi merak ettiğim için sordum doktor bet hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum da

Back
X