ilk ameliyattı benim.
Ankaradaki arkadaşlar artplast diye bir estetik kliniği duydunuzmu?
3D vectra yöntemi ile burnunuzun nasıl bir şekil alacağını ameliyattan önce görebilmek mümkünmüş?
estetik olanlar arasında bu yöntemi tecrübe eden varmı?
Osman latifoğlu kesinlikle
3D vectra yöntemi ile burnunuzun nasıl bir şekil alacağını ameliyattan önce görebilmek mümkünmüş?
mrb arkadaşlar.ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bi doktorada güvenemiyorum.lütfen burun estetik ameliyat olupta memnun kalanlar doktor ve fiyatlarını yazabilirlermi.şimdidden tşkler
Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)
canım bende zühtü demire oldum benim fotolarımda var bakabilirsin yardımcı olacaksa sana
Bende görmek isterdim fotograflari, zühtü beyi düsünüyorum, cok kararsizim
bende bakabilirmiyim? düşünüyorum bende gazide...burun yaptırmak isteyenkimler varbilgilerimizi paylaşalım.
ben birkaç ay sonra düşünüyorum..:26:
canım mrbalar ben yeni üyeyim ve haftalardır bu sitede sizlerin yorumlarını okyrm burun estetği yaptrmk istyrm serdar beyde karar kıldm ama hala şüphelerim var neticede dönüşü yok.randevu aldm bakalm bi görüşcm ama fiyat arastrdgma göre fazlayms peki fiyat konusunda hiç taviz vermiyor mumerhaba yLn,
özelden mesajını aldım ancak özelden cevap yazma hakkın yok maalesef 100 mesaj olayından dolayı.
cevabımı buradan veriyorum :
merhaba;
evet Serdar beye ameliyat oldum, 24.04.2010 tarihinde. çok ilgili bir doktor. biz iki arkadaş aynı gün olduk ameliyatı serdar beye. arkadaşım çıktı ben alındım ameliyata. ikimizde de büyüklük ve kemer kısmının büyüklüğü söz konusuydu. bende asimetri de vardı. arkadaşımın burunu benimkinden daha az problemli oldu. hatta hiç bir problem yok onunkinde.
bende ise kemer bölümünde değişik bir kıkırdak kaldı, elime geliyor. dışardan bakanlar direk anlamıyorlar ama ben aynaya baktıkça oraya daha çok bakıyorum. fikir edinmen amacı ile resimleri yollayabilirim.
bazen o kıkırdak yüzünden canımı sıktığımda eski resimlerimle kıyaslayıp mutlu oluyorum. çünkü ne olursa olsun şu anda daha hoş bir görüntüye sahibim.
Serdar beye geçenlerde tekrar gittiğimde bu kıkırdak dokunun zamanla küçüleceğini söyledi. masajlarımda ben çok bastırmıyordum, zarar vereceğim diye korkuyordum, ondan kaynaklanabilir dedi. hala ara ara ziyeretine gidiyorum Serdar Beyin. Şimdiden geçmiş olsun.
canım mrbalar ben yeni üyeyim ve haftalardır bu sitede sizlerin yorumlarını okyrm burun estetği yaptrmk istyrm serdar beyde karar kıldm ama hala şüphelerim var neticede dönüşü yok.randevu aldm bakalm bi görüşcm ama fiyat arastrdgma göre fazlayms peki fiyat konusunda hiç taviz vermiyor mu
bildiğim kadarıyla hiç taviz vermiyor
arkadaşlar bende de kemik eğriliği var birde burnum kemerli..estetik olmak istiyorum kbb uzmanı düşünüyorum..aranızda fikret ileri hocayı bilen ameliyat olan var mı??
Ben biliyorum Fikret Hoca'yı. Bi tanıdığımın burnunu yapmıştı. Ufacık ama dümdüz bir burun yapmıştı. Kızın değişik bir burnu var, kendisi çok memnun. Ayrıca etrafı da çok beğeniyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Ama ben beğenmemiştim, zevk meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?