ankarada burun estetiği...arklar lütfen YARDIM!!

Ankaradaki arkadaşlar artplast diye bir estetik kliniği duydunuzmu?
3D vectra yöntemi ile burnunuzun nasıl bir şekil alacağını ameliyattan önce görebilmek mümkünmüş?
estetik olanlar arasında bu yöntemi tecrübe eden varmı?

evt ben artplast hatta gitmiştim ama oraya olmadım ben gideli 3 seneyi geçti o zaman bu dediğin yoktu..daha neler cıkacak bakalım

siz oldunuzmu artplasta, ve hangi doktora?
Suan bir arastirma icerisindeyim, oyüzden bu merak :)

ben gitmiştim artplasta,bildiğin burnunun ameliyat sonrası muhtemel alacağı şekli gösteriyor ya,bi numarası yok. yani doktorların bilgisayar üzerinde fotoğrafında değişiklik yapmasından farklı değil. gereksiz yere birsürü paramızı aldılar on beş dakikalık muayene için. hiç sevmedim orayı

mrb arkadaşlar.ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bi doktorada güvenemiyorum.lütfen burun estetik ameliyat olupta memnun kalanlar doktor ve fiyatlarını yazabilirlermi.şimdidden tşkler

mrb,
bende 4 ay önce burun ameliyatı oldum prf dr serdar öztürk web adresi var ordan görüşebilirsiniz,kısa süre olmasına rağmen ben memnun kaldım. fiyatı 6 bintl güvenilir bir doktor,görüşmenizde fayda olur derim,

Arkadas olarak eklermisin? Zühtü beyi arastiriyorum fotograflarini merak ediyorum.

Bende görmek isterdim fotograflari, zühtü beyi düsünüyorum, cok kararsizim

bende bakabilirmiyim? düşünüyorum bende gazide...burun yaptırmak isteyenkimler varbilgilerimizi paylaşalım.
ben birkaç ay sonra düşünüyorum..:26:

canım mrbalar ben yeni üyeyim ve haftalardır bu sitede sizlerin yorumlarını okyrm burun estetği yaptrmk istyrm serdar beyde karar kıldm ama hala şüphelerim var neticede dönüşü yok.randevu aldm bakalm bi görüşcm ama fiyat arastrdgma göre fazlayms peki fiyat konusunda hiç taviz vermiyor mu

bildiğim kadarıyla hiç taviz vermiyor

bildiğim kadarıyla hiç taviz vermiyor

Allahım ya bi de taviz de vermiyormuş,sanki mükemmel bir yeteneği varmış gibi.yapıp da batırdığı bir çok ameliyat sonucu gördüm.Yanlış anlama vocabulaire bu forumda serdar öztürk,emre ilhan gibi doktorlar bana çok fazla overrated geliyorlar,ve de haketmediklerini düşünüyorum. Sen yanlış anlama,sonuçta sen istemişsin ona ameliyat olmuşsun .sen ona oldun galiba demi

Son düzenleme:
arkadaşlar bende de kemik eğriliği var birde burnum kemerli..estetik olmak istiyorum kbb uzmanı düşünüyorum..aranızda fikret ileri hocayı bilen ameliyat olan var mı??

arkadaşlar bende de kemik eğriliği var birde burnum kemerli..estetik olmak istiyorum kbb uzmanı düşünüyorum..aranızda fikret ileri hocayı bilen ameliyat olan var mı??

aslına bakarsan bi ara ben de kendisini düşünmüştüm ama yeteri kadar fikir duymadığım için cesaret edemedim

Ben biliyorum Fikret Hoca'yı. Bi tanıdığımın burnunu yapmıştı. Ufacık ama dümdüz bir burun yapmıştı. Kızın değişik bir burnu var, kendisi çok memnun. Ayrıca etrafı da çok beğeniyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Ama ben beğenmemiştim, zevk meselesi.

dotorlar hakkında böyle deneyimler duymayı çok seviyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…