Ben biliyorum Fikret Hoca'yı. Bi tanıdığımın burnunu yapmıştı. Ufacık ama dümdüz bir burun yapmıştı. Kızın değişik bir burnu var, kendisi çok memnun. Ayrıca etrafı da çok beğeniyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Ama ben beğenmemiştim, zevk meselesi.
İstanbulda doktor onerebilirm
Pembeelma; arkadaşım olalı en az 5 sene oluyor, araştırıp bulmuştu, yanlış hatırlamıyorsam Gazi Üniversitesi'nde hoca olması lazım. Ücret 3bin civarı diye birşey kalmış aklımda ama o zaman sadece bıçak parası vererek üniversitede hocalara ameliyat olabiliyordun. Arkadaşım dedim, seni heyecanlandırdım ama tanıdığım demem daha doğru olurdu sanırım, dolayısıyla senin için arayıp bilgi alabilecek kadar samimiyetim yok malesefkendim için araştırırken almıştım bu bilgileri de ama dediğim gibi burnu şeklen pek benim zevkime uymadığı için gidip görüşmemiştim ben.
Bence aza indirdiysen doktor seçeneklerini bir git görüş kıy parana, Ankara'da ücretsiz muayene yapan az doktor var, hocalar hep paralı. Ama Gazi'nin hocaları cidden iyi oluyor bu bir gerçek.
Fataldanger, teşekkür ederim ama anlamadım neyi kastettin? :)
Pembeelma; arkadaşım olalı en az 5 sene oluyor, araştırıp bulmuştu, yanlış hatırlamıyorsam Gazi Üniversitesi'nde hoca olması lazım. Ücret 3bin civarı diye birşey kalmış aklımda ama o zaman sadece bıçak parası vererek üniversitede hocalara ameliyat olabiliyordun. Arkadaşım dedim, seni heyecanlandırdım ama tanıdığım demem daha doğru olurdu sanırım, dolayısıyla senin için arayıp bilgi alabilecek kadar samimiyetim yok malesefkendim için araştırırken almıştım bu bilgileri de ama dediğim gibi burnu şeklen pek benim zevkime uymadığı için gidip görüşmemiştim ben.
Bence aza indirdiysen doktor seçeneklerini bir git görüş kıy parana, Ankara'da ücretsiz muayene yapan az doktor var, hocalar hep paralı. Ama Gazi'nin hocaları cidden iyi oluyor bu bir gerçek.
Fataldanger, teşekkür ederim ama anlamadım neyi kastettin? :)
...ben hala göremedim foto
Bende 24 kasımda serdar özturke amelıyat olacagım gorusmeye gıttım cok ıddıalı turkıyede 2.yim dıyor yaptıgı burunlarda guzel ama fazla kavısı onermıyor kapalı teknık yapıyor fıyatı 6bin ilgili bir hoca bende onu burdan buldum buradakı arkadaslar tavsiye etti ama genelde duuz dogal yapıyor cok kavis istiyorsan emre ilhanı tavsiye ederim
gecmis olsun. memnun musunuzE eylemerica Hacettepe de ozan bitik oldum ameliyat bugün 3. Günüm.
Evet ben de merak ediyorum memnun musunuz şimdiki durmunuz nasılE eylemerica Hacettepe de ozan bitik oldum ameliyat bugün 3. Günüm.
fotograf paylaşabilir misiniz ya da özelden atar mısınızE eylemerica Hacettepe de ozan bitik oldum ameliyat bugün 3. Günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?