ankarada burun estetiği...arklar lütfen YARDIM!!

Canım öneride bulunmak biraz zor bu konuda
ben şahsen hiiçmi hiiç memnun değilimki
önerilen bir doktora ameliyat oldum
şansa bağlı biraz
ama Selim Çelebioğlunu araştır derim

hangi dr ameliyat olmuştunuz acaba..memnun kalmadıysanız aynı hataya bizde düşmeyelim

acaba ameliyat oldunuz mu?hangi dr ve memnunmusunz:S ben serdar bey le ilgili yorumlarnzı merakla bekliyorum.teşekkür ederim şimdiden

serdar bey ameliyatınızı nerde yaptı acaba ve ne kadara mal oldu bilgilendirirseniz sevnrm

sizin fotolarınız varsa görebilirmiyiz

Merhaba Tunç bey ve serdar bey arasında kaldım. henüz görüşmedim ama her ikisiyle de görüşmek istiyorum. Eklersem kabu eder misiniz? Fotoları görebilir miyim? teşekkürler

karar verdiniz mi acaba ben serdar beye olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım

mrb arkadaşlar.ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bi doktorada güvenemiyorum.lütfen burun estetik ameliyat olupta memnun kalanlar doktor ve fiyatlarını yazabilirlermi.şimdidden tşkler

bende ank.da olmak istiyorum siz buldunz mu dktr ?yardımcı olursanz sevnrm.

serdar hoca nın fiyatı ne kadar acaba bende olmayı düşünyrm ama fiyat düşündürüyo....ve güvenmek çok zor..korkuyorumda....

nebil bey nakit 2500 iyi diyende var kötü diyende ..kara veremedim..dier arkdaşlar fiyatları nie yazmazlar anlamıyorum..

serdar beyin fiyatını öğrenemicez galiba

cuma randevum vardı canım benim ilk ve çok problemli bi burun değil bana sorarsan yaptırma diyen doktorlar oldu , bana 4500tl fiyat verdi öğrenci indirimiyle beraber

tşk ederim arkadaşlar cvplarınız için.malesef bütcemi aşıyo

sıradan bir operasyon için çok fazla..garantside yok..kendisini çok övüyo..prof oldum ben biliyonmu tavrı çok komik..ilk başta düşünüyodum ama vazgeçtim..nebil beyin fiyatı iyi ama şu reklm amaçlı onu çok övmüş die silinen biri var..muhtemelen asistanı falan..yani bu adam bu kadar düştümüde dedirtiyo..nebil beyin gerçek hastalarına ulaşmayı çok isterdim..

Son düzenleme:
nebil beyi sahte profilden övenmi varmış.pff kime güvenicez bu devirde yaa.nebil beyi bende düşünüyodum ama bu kendini övdürtme olayları doğruysa hoş değil tabi.neyse ankarada doktor çok daha zühtü demir ferruh bingül var :)

Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)

serdar öztürk prof mu olmuş? serar beyden bahsediyosan kendini övmesi banada komik gelmişti açıkçası ve puan kaybettirdi gözümde

merhaba.davet attım frapan burnunu ben de görmek isterim,zühtü beyi düşünüyordum revizyon için bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…