Canım öneride bulunmak biraz zor bu konuda
ben şahsen hiiçmi hiiç memnun değilimki
önerilen bir doktora ameliyat oldum
şansa bağlı biraz
ama Selim Çelebioğlunu araştır derim
oske06 sen revizyon düşünüyor musun? gerçekten zühtü demir bu kadar güzel burunlar yaparken seninkinin istediğin gibi olmaması üzücü. ben de zühtü beyi buradan duymuştum, ona revziyon ameliyatı olacaktım ama vazgeçtim. bugün Prof. Tunç Şafak'la görüştüm. çok güven verdi ama cumartesi günü de Serdar Öztürk'ten randevum var. Sanırım ikisi arasında karar vericem. İkisi için de çok iyi şeyler duydum.
Doç Dr Serdar Öztürk. hiç tereddütsüz önerebilirim. muh-te-şem bir insan, süper bir heyketraş. çok güvenilir zaten işini aşkla yapıyor.
başka doktorların yaptığı yamuk burunları bile düzeltmede üstüne yok.
benim burnum gerçekten prblemliydi sağolsun ilgili ve dikkatli bi doktor, 1 yıldan az bir süre sonra profluğuda çıkıyor ve henüz çok çok genç olmasına rağmen.
çok araştırdım, benim dayılarmda amlyat oldu hemde bir değil bir kaç kez yok solumun olmadı yok kanatları beceremediler-onlarn rezilliklerine şahit oldum, kendm için internette ankarada yazan neredeyse tüm doktorları araştrdm, görüştüm, hastalarına sordum falan.çoğunda ufakta olsa pürüzler çıkıyo, 100 tane iyi hastaya 1 tane kötü hasta olursa memnun kalınmıyor sonçta o 1 i siz olabiliyorsunuz.
ama emin olun serdar bey öyle büyük özenle yapıyorki tek seferde bitiyor. muhteşem bir insan müthş bir doktor. direk önerebilrim.
talep ettiği fiyat inanın onun yaptığının yanında az, ama tabi fiyatı onla görüşmek gerekir ben şimdi bişey söylemiyim.
çok doğal burunlar yapıyor, ben hastalarını gördüm asla diyemezsiniz aa bu estetikli diye.
bu konuda çok pimpirikliyimdir ama direk diyorum: Serdar Öztürk
serdar beyin muayene için ücret alıp almadığını pazar en geç pazartesi günü buradan yazarım.
görüşmen nası geçti eltasa merak ettimm
Doç Dr Serdar Öztürk. hiç tereddütsüz önerebilirim. muh-te-şem bir insan, süper bir heyketraş. çok güvenilir zaten işini aşkla yapıyor.
başka doktorların yaptığı yamuk burunları bile düzeltmede üstüne yok.
benim burnum gerçekten prblemliydi sağolsun ilgili ve dikkatli bi doktor, 1 yıldan az bir süre sonra profluğuda çıkıyor ve henüz çok çok genç olmasına rağmen.
çok araştırdım, benim dayılarmda amlyat oldu hemde bir değil bir kaç kez yok solumun olmadı yok kanatları beceremediler-onlarn rezilliklerine şahit oldum, kendm için internette ankarada yazan neredeyse tüm doktorları araştrdm, görüştüm, hastalarına sordum falan.çoğunda ufakta olsa pürüzler çıkıyo, 100 tane iyi hastaya 1 tane kötü hasta olursa memnun kalınmıyor sonçta o 1 i siz olabiliyorsunuz.
ama emin olun serdar bey öyle büyük özenle yapıyorki tek seferde bitiyor. muhteşem bir insan müthş bir doktor. direk önerebilrim.
talep ettiği fiyat inanın onun yaptığının yanında az, ama tabi fiyatı onla görüşmek gerekir ben şimdi bişey söylemiyim.
çok doğal burunlar yapıyor, ben hastalarını gördüm asla diyemezsiniz aa bu estetikli diye.
bu konuda çok pimpirikliyimdir ama direk diyorum: Serdar Öztürk
görüşmen nası geçti eltasa merak ettimm
Merhaba Tunç bey ve serdar bey arasında kaldım. henüz görüşmedim ama her ikisiyle de görüşmek istiyorum. Eklersem kabu eder misiniz? Fotoları görebilir miyim? teşekkürler
mrb arkadaşlar.ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bi doktorada güvenemiyorum.lütfen burun estetik ameliyat olupta memnun kalanlar doktor ve fiyatlarını yazabilirlermi.şimdidden tşkler
Tasarımı kendiniz mi yaptınız? Çok başarılı..nasıl yapılıyor tasarım? ben sizin gibi bir burun istiyorum. Bence kalkık olmaması çok daha güzel. ve sanki kendinize ait bir burun gibi..Yani hiç operasyon görmemiş gibi. Birde çekinerek soruyorum fiyatları nasıl Tunç hocanın? :18: Serdar hoca biraz pahalı geldi bana...teşekkürler
serdar beyin fiyatını öğrenemicez galiba
serdar beyin fiyatını öğrenemicez galiba
sıradan bir operasyon için çok fazla..garantside yok..kendisini çok övüyo..prof oldum ben biliyonmu tavrı çok komik..ilk başta düşünüyodum ama vazgeçtim..nebil beyin fiyatı iyi ama şu reklm amaçlı onu çok övmüş die silinen biri var..muhtemelen asistanı falan..yani bu adam bu kadar düştümüde dedirtiyo..nebil beyin gerçek hastalarına ulaşmayı çok isterdim..
Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?