ankarada burun estetiği...arklar lütfen YARDIM!!

arkadaşlar resim isteyen yazsın özelden maili atıcam ordan beni eklersiniz maile yollarım size fataldangera attım zaten resimleri ama cezalıymış sitede

merhaba,
ankara da bir doktora esteik olmayı düşünüyorum.Burnumda, özellikle altından bakıldığında belli olan sağa doğru bi yamukluk var.Daha önce İstanbul'da Dr Naci Çelik ile görüşmüştüm.Burnum hakkında epey bi görüş bildirdi.Kemiğe dokunmaya gerek yok,seninkisi nispeten kolay bir ameliyat olur dedi.Kıkırdakta bi düzeltme yapılması yeterli olur dedi.
İşim nedeniyle Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum.Nispeten basit olacağı için binlerce lira vermeden, mümkünse sigortanın karşılayabileceği hem de kaliteli bir doktor önerebilir misiniz

@frapan,
merhaba, ben de ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum..özel mesaj gönderemedim,beni eklersen fotoğraflarına bakmak isterim.Çok kararsızım biçok doktor var ama hangisi benim için en uygunu olur bilemiyorum..

@sel_bebek
selam, beni eklersen sevinirim özel mesaj atamıyorum..
Doktorların ne yaptığını görmek açısından opr. resimleri çok önemli benim için..
Mail adresimi veriyorum cnm: xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,
ankara da bir doktora esteik olmayı düşünüyorum.Burnumda, özellikle altından bakıldığında belli olan sağa doğru bi yamukluk var.Daha önce İstanbul'da Dr Naci Çelik ile görüşmüştüm.Burnum hakkında epey bi görüş bildirdi.Kemiğe dokunmaya gerek yok,seninkisi nispeten kolay bir ameliyat olur dedi.Kıkırdakta bi düzeltme yapılması yeterli olur dedi.
İşim nedeniyle Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum.Nispeten basit olacağı için binlerce lira vermeden, mümkünse sigortanın karşılayabileceği hem de kaliteli bir doktor önerebilir misiniz

cnm naci çelik ameliyatın maliyetine ne dedi ?

Arkadaşlar ben de sırf burun estetiği konusunda bilgi edinmek için siteye üye oldum. Burnumdaki kemeri kavis verdirtmeden törpületmek istiyorum. Ankara'da bu işlemi yapan iyi bir KBB doktoru biliyorsanız söyleyebilir misiniz?

canım naptın oldunmu ameliyatını nasıl istediğin gibimi bide ücreti ne kadar acaba çok geçmiş olsun bu arada

merhaba yLn,
özelden mesajını aldım ancak özelden cevap yazma hakkın yok maalesef 100 mesaj olayından dolayı.
cevabımı buradan veriyorum :

merhaba;
evet Serdar beye ameliyat oldum, 24.04.2010 tarihinde. çok ilgili bir doktor. biz iki arkadaş aynı gün olduk ameliyatı serdar beye. arkadaşım çıktı ben alındım ameliyata. ikimizde de büyüklük ve kemer kısmının büyüklüğü söz konusuydu. bende asimetri de vardı. arkadaşımın burunu benimkinden daha az problemli oldu. hatta hiç bir problem yok onunkinde.
bende ise kemer bölümünde değişik bir kıkırdak kaldı, elime geliyor. dışardan bakanlar direk anlamıyorlar ama ben aynaya baktıkça oraya daha çok bakıyorum. fikir edinmen amacı ile resimleri yollayabilirim.
bazen o kıkırdak yüzünden canımı sıktığımda eski resimlerimle kıyaslayıp mutlu oluyorum. çünkü ne olursa olsun şu anda daha hoş bir görüntüye sahibim.
Serdar beye geçenlerde tekrar gittiğimde bu kıkırdak dokunun zamanla küçüleceğini söyledi. masajlarımda ben çok bastırmıyordum, zarar vereceğim diye korkuyordum, ondan kaynaklanabilir dedi. hala ara ara ziyeretine gidiyorum Serdar Beyin. Şimdiden geçmiş olsun.

Ben dün Ankara'da septorinoplasti oldum, şimdilik iiyim ama ortaya nasıl bişey çıktı bilmiyorum, memnun kalırsam kesinlikle söyleyeceğim, doktorum çok iyiydi, biraz araştır istersen, çok da uyguna yapıyorlar, ameliyat ekibi süperdi, daha önce doktoruma ameliyat olan bir kişi gördüm o çok memnundu o da hem deviasyon hem estetik yaptırmıştı, zaten onu görünce karar verdim, doktorumun öncesi sonrası albümündeki resimleri de çok beğendim, çok gerçekçi bir doktor, insanları hayaller dünyasına garkedip sonra hayal kırıklığı yaşamamaları için ameliyatın iyi kötü tüm yönlerini realist bir şekilde anlatıyor bu bakımdan kesinlikle tavsiye ederim. Ama dediğim gibi ameliyatım henüz çokkkk yeni, şu tamponlar (tamponlar yarın çıkıyor) ve atel (atel de haftaya cuma çıkacak) bir çıksın ondan sonra ayrıntılı bilgi verebilirim.

cnm kıme oldun amelıyat

merhaba yLn,
özelden mesajını aldım ancak özelden cevap yazma hakkın yok maalesef 100 mesaj olayından dolayı.
cevabımı buradan veriyorum :

merhaba;
evet Serdar beye ameliyat oldum, 24.04.2010 tarihinde. çok ilgili bir doktor. biz iki arkadaş aynı gün olduk ameliyatı serdar beye. arkadaşım çıktı ben alındım ameliyata. ikimizde de büyüklük ve kemer kısmının büyüklüğü söz konusuydu. bende asimetri de vardı. arkadaşımın burunu benimkinden daha az problemli oldu. hatta hiç bir problem yok onunkinde.
bende ise kemer bölümünde değişik bir kıkırdak kaldı, elime geliyor. dışardan bakanlar direk anlamıyorlar ama ben aynaya baktıkça oraya daha çok bakıyorum. fikir edinmen amacı ile resimleri yollayabilirim.
bazen o kıkırdak yüzünden canımı sıktığımda eski resimlerimle kıyaslayıp mutlu oluyorum. çünkü ne olursa olsun şu anda daha hoş bir görüntüye sahibim.
Serdar beye geçenlerde tekrar gittiğimde bu kıkırdak dokunun zamanla küçüleceğini söyledi. masajlarımda ben çok bastırmıyordum, zarar vereceğim diye korkuyordum, ondan kaynaklanabilir dedi. hala ara ara ziyeretine gidiyorum Serdar Beyin. Şimdiden geçmiş olsun.

evet cnm bende serdar beye yarın ameliyat olcam fotolarına bugün bakabilirsem çok iyi olur

evet cnm bende serdar beye yarın ameliyat olcam fotolarına bugün bakabilirsem çok iyi olur

Merhaba canım;
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
maalesef mesajı bugün okuyabildim.
eğer özelden mail adresini atarsan sana fotoğraflarımı mail atabilirim.
nasıl geçti ameliyatın, çok morarma var mı yüzünde.
umarım sonuçtan memnun kalırsın.

mrb arkadaşlar, uzun zamandır forumu takp ediyorm ama msj yazmamştm; ben de burun ameliyatı olucam bu ay sonunda ama doktor konusunda çok kararsızıım:( arkadaşımın bi tanıdığı ankarada doğan tuncalı ya olmuş haziranda ve şimdi çok memnun ama ben emin olamadm, kafamdaki 4 isim var isler doğan tuncalı,
zühtü demir,
ruşen kapucu ve
serdar öztürk. bu isimlerden tavsiyesi olan var mı yardımcı olursanız çoook sevinirim:(

Back
X