ankarada burun estetiği...arklar lütfen YARDIM!!

evet cnm bende serdar beye yarın ameliyat olcam fotolarına bugün bakabilirsem çok iyi olur

mrb, serdar beye ameliyat olduysan olumlu-olumsuz fikirlerini paylaşabilir misin, bende eylül başı gibi ameliyat olucam ama doktora henüz karar veremedm:S fikirlerin bnm için önemli olacak şu karar aşamasında...

mrb arkadaşlar, uzun zamandır forumu takp ediyorm ama msj yazmamştm; ben de burun ameliyatı olucam bu ay sonunda ama doktor konusunda çok kararsızıım:( arkadaşımın bi tanıdığı ankarada doğan tuncalı ya olmuş haziranda ve şimdi çok memnun ama ben emin olamadm, kafamdaki 4 isim var isler doğan tuncalı,
zühtü demir,
ruşen kapucu ve
serdar öztürk. bu isimlerden tavsiyesi olan var mı yardımcı olursanız çoook sevinirim:(

canım tabiyki herkes kendi doktorunu söyleyecektir bende zühtü beyi tavsiye ederim..ben burnumdan 3 seneyi geçti allaha şükür hiçbir sorun yaşamadım onun için önerbilirim

mrb, serdar beye ameliyat olduysan olumlu-olumsuz fikirlerini paylaşabilir misin, bende eylül başı gibi ameliyat olucam ama doktora henüz karar veremedm:S fikirlerin bnm için önemli olacak şu karar aşamasında...

canım ameliyat olalı 6 gün oldu hiç bi ağrı sızı olmadı şeklide daha belli değil daha alçıda çünkü.inş doğru kararı verirsin bende çok kararsızdım az araştırmadım :)

canım ameliyat olalı 6 gün oldu hiç bi ağrı sızı olmadı şeklide daha belli değil daha alçıda çünkü.inş doğru kararı verirsin bende çok kararsızdım az araştırmadım :)

çok geçmiş olsun canm umarım doğru bir tercihtir ve memnun kalırsın şeklinden de:)alçı çıkınca sekli hakkında da yorumlarını paylaşırsan bana çok yardmcı olursun:) bu arada ameliyatı nerede oldun,dikiş eriyen dikşlerden miydi yoksa aldıracak mısın(ben çk korkuyorm çnkü dikişl aldrmadan da:(), açık mı kapalı mı oldun ve son soru tampon kullandı mı doktor:)?

çok geçmiş olsun canm umarım doğru bir tercihtir ve memnun kalırsın şeklinden de:)alçı çıkınca sekli hakkında da yorumlarını paylaşırsan bana çok yardmcı olursun:) bu arada ameliyatı nerede oldun,dikiş eriyen dikşlerden miydi yoksa aldıracak mısın(ben çk korkuyorm çnkü dikişl aldrmadan da:(), açık mı kapalı mı oldun ve son soru tampon kullandı mı doktor:)?

tşk ederim cnm alçı bugün değişti canım yani tekrardan alçı yapıldı şekli hakkında hala bi bilgim yok ameliyatı çağ hastanesinde oldum dikişler eriyen dikiş değildi bugün aldırdım daha dikişleri az önce ve inan hiç acımadı dikiş bende çok korkuyodum ama hiç bişi hissetmedim kapalı teknikle oldum canım evet tampon kullandı ve dipnot morluklarım yok denecek kadar az hatta hiç yok :)

Merhaba canım;
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
maalesef mesajı bugün okuyabildim.
eğer özelden mail adresini atarsan sana fotoğraflarımı mail atabilirim.
nasıl geçti ameliyatın, çok morarma var mı yüzünde.
umarım sonuçtan memnun kalırsın.

saol cnm inş memnun kalırım morarma çok az hatta yok bile :)

tşk ederim cnm alçı bugün değişti canım yani tekrardan alçı yapıldı şekli hakkında hala bi bilgim yok ameliyatı çağ hastanesinde oldum dikişler eriyen dikiş değildi bugün aldırdım daha dikişleri az önce ve inan hiç acımadı dikiş bende çok korkuyodum ama hiç bişi hissetmedim kapalı teknikle oldum canım evet tampon kullandı ve dipnot morluklarım yok denecek kadar az hatta hiç yok :)

inşallah en kısa zamanda iyileşir istediğin görünüme kavuşursun canım tekrar geçmiş olsun, biraz daha zaman geçtikten sonra bir fikrin oluştuğunda olumlu olumsuz fikirlerini paylaşırsan çok sevinirim ben de bir karar vermek istiyorum artık:34: bu arada ameliyat sana ne kadara mal oldu bir sakıncası yoksa öğrenebilir miyim:26:

arkadaşım sana sadece tek tavsiyem var VOLKAN TAYFUR. ne kdr şanslısınkı ankarada oturuysn. ben mersindedn ankaraya srf onun için gelicem ameliyat olmaya.bütçeni aşarmı bilmiyorum ama estetik fiyatları 4000 tl den baslıyor :s ayrıca muayne parası almıyo aynı gunde taburcu olabilysun adam kendnden çok emin tampon bile kullanmıyor bnu hangi doktor yapıyo? agrı kesici bile yazmyrm hastlarm agrısı şikayeti yok ertesi gün işe dönebiliyorlar aynı gün banyo yapabilrler diyor.bnce brz dha bekle 1000-2000 lra için saglgndan olma. parayı her zmn bulursun ama ameliyat riski saglgndan eder seni. emin oldgun b yere git. ve bn mersnden gelicem orya volkan tayfur içn. 15 günüm var istersen bekle bn olduktn snra sana nasl oldugmda annltrm resmleride eklerim

bu arada site adı verebiliomuyz bilmiorum o yüzden sen volkan tayfur un adını yazp netten kendi wap sayfasnı bul ve yazsnı bi oku bnce

arkadaşım sana sadece tek tavsiyem var VOLKAN TAYFUR. ne kdr şanslısınkı ankarada oturuysn. ben mersindedn ankaraya srf onun için gelicem ameliyat olmaya.bütçeni aşarmı bilmiyorum ama estetik fiyatları 4000 tl den baslıyor :s ayrıca muayne parası almıyo aynı gunde taburcu olabilysun adam kendnden çok emin tampon bile kullanmıyor bnu hangi doktor yapıyo? agrı kesici bile yazmyrm hastlarm agrısı şikayeti yok ertesi gün işe dönebiliyorlar aynı gün banyo yapabilrler diyor.bnce brz dha bekle 1000-2000 lra için saglgndan olma. parayı her zmn bulursun ama ameliyat riski saglgndan eder seni. emin oldgun b yere git. ve bn mersnden gelicem orya volkan tayfur içn. 15 günüm var istersen bekle bn olduktn snra sana nasl oldugmda annltrm resmleride eklerim

merhaba bende doktor araştırması içerisindeyim. bir yıldır bu kararsızlık sürüyor. artık karar verdik kasımda bayramdan önce olacağım ameliyatımı. zühtü demir ve serdar öztürkle görüşecektim. volkan beyi ilk defa görüyorum. ameliyatından sonra paylaşımlarını bekliyorum bende. çok merak ettim gerçekten. sitesine baktım etkileyici gerçekten.

ankarada olsaydım kesin zühtü beye giderdim istanbulda olsaydım emre ilhan izmirde olsaydım ufuk bilkay pooooofffff ama napcam ben ya boludayım

ankarada olsaydım kesin zühtü beye giderdim istanbulda olsaydım emre ilhan izmirde olsaydım ufuk bilkay pooooofffff ama napcam ben ya boludayım

o zaman ne yapcaksın istda ankda cok yakın boluya tercih yapcan ve bir kaç gün ayırıp ya ankya ya istla gideceksin olup dönceksin..benim düzceden boludan tanıdığım insanlar gelip olup döndüler aynı gün önemli olan karar vermek gerisi sana kalmış canım

mrb arkadaşlar.ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum ama hiç bi doktorada güvenemiyorum.lütfen burun estetik ameliyat olupta memnun kalanlar doktor ve fiyatlarını yazabilirlermi.şimdidden tşkler

ankara onep en iyiler orda

Back
X