Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doç Dr Serdar Öztürk. hiç tereddütsüz önerebilirim. muh-te-şem bir insan, süper bir heyketraş. çok güvenilir zaten işini aşkla yapıyor.
başka doktorların yaptığı yamuk burunları bile düzeltmede üstüne yok.
benim burnum gerçekten prblemliydi sağolsun ilgili ve dikkatli bi doktor, 1 yıldan az bir süre sonra profluğuda çıkıyor ve henüz çok çok genç olmasına rağmen.
çok araştırdım, benim dayılarmda amlyat oldu hemde bir değil bir kaç kez yok solumun olmadı yok kanatları beceremediler-onlarn rezilliklerine şahit oldum, kendm için internette ankarada yazan neredeyse tüm doktorları araştrdm, görüştüm, hastalarına sordum falan.çoğunda ufakta olsa pürüzler çıkıyo, 100 tane iyi hastaya 1 tane kötü hasta olursa memnun kalınmıyor sonçta o 1 i siz olabiliyorsunuz.
ama emin olun serdar bey öyle büyük özenle yapıyorki tek seferde bitiyor. muhteşem bir insan müthş bir doktor. direk önerebilrim.
talep ettiği fiyat inanın onun yaptığının yanında az, ama tabi fiyatı onla görüşmek gerekir ben şimdi bişey söylemiyim.
çok doğal burunlar yapıyor, ben hastalarını gördüm asla diyemezsiniz aa bu estetikli diye.
bu konuda çok pimpirikliyimdir ama direk diyorum: Serdar Öztürk
Ben Zühtü Demir'e ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu kızlar çok memnunum çevremdeki herkes çok değiştiğimi söylüyo ameliyat oldugumu anlayan da 10 da 1. Onun dışında burnum estetikli diyince şaşırıyolar bile. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim fotograflarıma da bakabilirsiniz albümümde tam bir yıllık arşiv var:)
merhaba yLn,
özelden mesajını aldım ancak özelden cevap yazma hakkın yok maalesef 100 mesaj olayından dolayı.
cevabımı buradan veriyorum :
merhaba;
evet Serdar beye ameliyat oldum, 24.04.2010 tarihinde. çok ilgili bir doktor. biz iki arkadaş aynı gün olduk ameliyatı serdar beye. arkadaşım çıktı ben alındım ameliyata. ikimizde de büyüklük ve kemer kısmının büyüklüğü söz konusuydu. bende asimetri de vardı. arkadaşımın burunu benimkinden daha az problemli oldu. hatta hiç bir problem yok onunkinde.
bende ise kemer bölümünde değişik bir kıkırdak kaldı, elime geliyor. dışardan bakanlar direk anlamıyorlar ama ben aynaya baktıkça oraya daha çok bakıyorum. fikir edinmen amacı ile resimleri yollayabilirim.
bazen o kıkırdak yüzünden canımı sıktığımda eski resimlerimle kıyaslayıp mutlu oluyorum. çünkü ne olursa olsun şu anda daha hoş bir görüntüye sahibim.
Serdar beye geçenlerde tekrar gittiğimde bu kıkırdak dokunun zamanla küçüleceğini söyledi. masajlarımda ben çok bastırmıyordum, zarar vereceğim diye korkuyordum, ondan kaynaklanabilir dedi. hala ara ara ziyeretine gidiyorum Serdar Beyin. Şimdiden geçmiş olsun.
önerin için tşkler cnm ama ben ameliyatımı oldum
Arkadalım merhaba, siteye yeni üye olduğum için fotoğraf arşivini bulamadım ya da göremiyorum![]()
zühtü beyle ben de görüştüm. yaptığı tasarımı hiç beğenmedim ben. güven vermedi bana. bu yüzden fotoğraflarını görmeye çok ihtiyacım var nasıl görebilirim?
arkadaşlar merhaba bana bi arkadaşımın dediğine göre koru da bi <doktor varmış özel kliniği varmış fakat ismi neydi hatırlayamıyorum bilen arkadaş varmı acaba
arkadaşlar ben Ferruh beye ameliyat oldum.. Sonuç istediğim gibi olmadı burnumda eğrilik vardı onu düzeltti (nefes için) ayrıca burun ucumu kaldırtmak istedim. 45 dk sürdü ameliyatım. istediğim gibi olmadığını söyleyince ücret almadan burun ucumu tekrardan düzeltti.. Ama gene de biraz asimetri bozukluğu var gibi..