Ankara'da burun estetiği doktor arayışı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeyn3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zeyn3

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
76
19
18
38
Dr.GÜRCAN ASLAN MI ?
DR.TURAL FATULLAYEV Mİ?
ACİL LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? Fiyatlar her geçen gün artıyor?acil karar vermem gerek😭 özellikle ankarada olanlar bakabilir mi?

Bahsettiginiz doktorlari bilmiyorum. Kayseride esabil yüksel var dunyam hastanesinde. Adam cok guzel burun yapiyo. 2 kuzenime yapti cok memnunlar. Sosyal medyada falan paylasimi yok. Kuzenimle gittigimizde biz satici degiliz reklama ihtiyacimiz yok referansimiz hastalarimiz demisti. Kardesime de kepce kulak ameliyati yapti o da memnun bu arada

Teşekkür ederim cevabınız için❤️.Ben ankarada yaşıyorum ve çalıştığım için ankarada olması benim için daha iyi olacak.Ayrıca katılıyorum instagramdaki fotoğrafların çoğu yanıltıcı en güzel resimleri paylaşıyorlar.

Üzdünüz hanımlar…

Neden üzdüler sizi? Cep telefonu mu alıyorsunuz da bu mu bu mu diye soruyorsunuz? Başkasında iyi sonuç alan bir doktor sizde başarısız olabilir. Bu sebeple kimse size şu doktora git demez. İnsanlar tecrübelerini paylaşır ama siz doktor seçimi istiyorsunuz. Sonuç kötü olursa burada x üye sizi yonlendirmis olacak iyi olursa doktor başarılı olacak.

Ne tarz bir burun istediğinizi söylerseniz belki bilgisi olanlar yazar kimi doktor kalkık yapıyor tarzı o kimisi doğal belli olmayan yapıyor ben mesela doğal sevmiyorum fark olsun istedim olmadı eskisinden farkı yok ama çoğu kişi yüzde 90 doğal sever o şekilde de eleme yapabilirsiniz

Neden üzdüler sizi? Cep telefonu mu alıyorsunuz da bu mu bu mu diye soruyorsunuz? Başkasında iyi sonuç alan bir doktor sizde başarısız olabilir. Bu sebeple kimse size şu doktora git demez. İnsanlar tecrübelerini paylaşır ama siz doktor seçimi istiyorsunuz. Sonuç kötü olursa burada x üye sizi yonlendirmis olacak iyi olursa doktor başarılı olacak.
Reaksiyon alamadığım için üzüldüm.Acil karar vermem gerekiyor maalesef.Bu platforma kadınların tecrübelerini paylaştığı dolayısıyla fikir edinip karar vermemi kolaylaştıracağı, yeri gelince dertleşeceği bir site olmasından kaynaklı üye oldum.Sizin göstermiş olduğunuz tavırla muhattap olmak için değil.Adını zikrettiğim doktorlarla veya başka doktorlarla alakalı deneyimleri olan arkadaşların görüşünü istedim.Kaldıki sitede okuduğum kadarıyla farklı durum söz konusu değil.

Ne tarz bir burun istediğinizi söylerseniz belki bilgisi olanlar yazar kimi doktor kalkık yapıyor tarzı o kimisi doğal belli olmayan yapıyor ben mesela doğal sevmiyorum fark olsun istedim olmadı eskisinden farkı yok ama çoğu kişi yüzde 90 doğal sever o şekilde de eleme yapabilirsiniz
Teşekkür ediyorum öncelikle ilginiz için.Haklısınız beğeniler kişiden kişiye değişiyor.Burda gördüğüm başarısız sonuçlanan ameliyatlar beni çok korkuttu.Çoğunluğun beğendiği iyi tecrübeleri olan hanımlarla fikir alışverişi yapmak istedim.Burda defalarca ameliyat olan arkadaşlar var.Nasıl burun severime gelince.Doğal olduğu kadar havalı ve güzel olmasını isterim açıkçası.Herşeyi geçtim artık eskisinden kötü olmasın ve sağlam bir burun olsun😔

Doc. Dr. Alper Köycü , Prof Dr Fuat Büyüklü
Hem çok iyi ,hem çok ilgili hocalar. Tavsiye ederim:)

Doc. Dr. Alper Köycü , Prof Dr Fuat Büyüklü
Hem çok iyi ,hem çok ilgili hocalar. Tavsiye ederim:)
çok teşekkürler cevabınız için bir bakayım sosyal medyadan.bahsettiğim doktorlar hakkında bilginiz var mı?

Evet var. Alper Hoca şuan Başkent Hastanesi nde görev yapıyor .Fuat Hoca ise Özel bir klinikte . Dediğim gibi çok kaliteli ve işinde iyi doktorlar. Sosyal medya üzerinden yaptıkları ameliyatlara bakabilirsiniz. Ben sadece size çok faydası olacağını düşündüğüm için yazıyorum :) karar sizin

Ben ozan luay abbasta oldum.9. Günüm.Alçı ve tamponlarım çıktı.Şimdilik memnunum ama daha erken tabiki yine de.Bi gidip görüşebilirsiniz ya da sosyal medyadan inceleyebilirsiniz.

Çok teşekkürler.sizede çok geçmiş olsun.umarım istediğiniz gibi olur😘

Benim bahsettiğim doktorlar hakkında fikriniz var mı acaba ?

Back
X