Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzdünüz hanımlar…
Reaksiyon alamadığım için üzüldüm.Acil karar vermem gerekiyor maalesef.Bu platforma kadınların tecrübelerini paylaştığı dolayısıyla fikir edinip karar vermemi kolaylaştıracağı, yeri gelince dertleşeceği bir site olmasından kaynaklı üye oldum.Sizin göstermiş olduğunuz tavırla muhattap olmak için değil.Adını zikrettiğim doktorlarla veya başka doktorlarla alakalı deneyimleri olan arkadaşların görüşünü istedim.Kaldıki sitede okuduğum kadarıyla farklı durum söz konusu değil.Neden üzdüler sizi? Cep telefonu mu alıyorsunuz da bu mu bu mu diye soruyorsunuz? Başkasında iyi sonuç alan bir doktor sizde başarısız olabilir. Bu sebeple kimse size şu doktora git demez. İnsanlar tecrübelerini paylaşır ama siz doktor seçimi istiyorsunuz. Sonuç kötü olursa burada x üye sizi yonlendirmis olacak iyi olursa doktor başarılı olacak.
Teşekkür ediyorum öncelikle ilginiz için.Haklısınız beğeniler kişiden kişiye değişiyor.Burda gördüğüm başarısız sonuçlanan ameliyatlar beni çok korkuttu.Çoğunluğun beğendiği iyi tecrübeleri olan hanımlarla fikir alışverişi yapmak istedim.Burda defalarca ameliyat olan arkadaşlar var.Nasıl burun severime gelince.Doğal olduğu kadar havalı ve güzel olmasını isterim açıkçası.Herşeyi geçtim artık eskisinden kötü olmasın ve sağlam bir burun olsunNe tarz bir burun istediğinizi söylerseniz belki bilgisi olanlar yazar kimi doktor kalkık yapıyor tarzı o kimisi doğal belli olmayan yapıyor ben mesela doğal sevmiyorum fark olsun istedim olmadı eskisinden farkı yok ama çoğu kişi yüzde 90 doğal sever o şekilde de eleme yapabilirsiniz
çok teşekkürler cevabınız için bir bakayım sosyal medyadan.bahsettiğim doktorlar hakkında bilginiz var mı?Doc. Dr. Alper Köycü , Prof Dr Fuat Büyüklü
Hem çok iyi ,hem çok ilgili hocalar. Tavsiye ederim:)