Merhaba bende Prof. Dr. Osman Latifoğlu'nu düşünüyorum. Ameliyatınız nasıl geçti acaba ? Çok kararsızım banada fikir verirseniz memnun olurum? Yaptıgı burunları göremiyorum 2 tane gördüm ve begendim acaba sizin ki nasıl oldu?Arkadaslar slm
Bir yıldır karar veremedigim burun ameliyatı mı pazartesi günü oldum.
Detaylı araştırmalarım sonuncunda Prof Dr Osman Latifoglu hocam da karar verdim sorusu olanları cevaplayabilirim
Ankara'da bütün burda adı geçen doktorlarla görüştüm,araştırdım,hastalarına kadar ulaştım ama karar vermek bile bir yılımi aldı...
canım bende aynı durumdayım yardımcı olabilirsen çok sevinirim tşkler:)Arkadaslar slm
Detaylı araştırmalarım sonuncunda Prof Dr Osman Latifoglu hocam da karar verdim sorusu olanları cevaplayabilirim
Ankara'da bütün burda adı geçen doktorlarla görüştüm,araştırdım,hastalarına kadar ulaştım ama karar vermek bile bir yılımi aldı...
canım bende aynı durumdayımArkadaslar slm
başar bey ufuk hastanesinde bakıyor sitesinden tel num alabılrısınız. bende görüştüm kendisiyle aralık gibi olmayı düşünüyorumgecen sena devlet hastanesınde başar kaya ıle gorustum. ımkanım olmadıgı ıcın amlıyat olamadm.ama cok guvendım ve ınandım basarılı ve bana uygun bı burbba sahıp olucagıma. sımdı ufuk unı. gecmıs. özel yerımde var demıstı bılen var mı yerını
Arkadaslar slm
Merhaba bende Prof. Dr. Osman Latifoğlu'nu düşünüyorum. Ameliyatınız nasıl geçti acaba ? Çok kararsızım banada fikir verirseniz memnun olurum? Yaptıgı burunları göremiyorum 2 tane gördüm ve begendim acaba sizin ki nasıl oldu?
Lilium06 ameliyatın nasıl geçti??? Rica etsem fotoğraflarından görebilir miyim acaba? Ben de Osman Bey'i düşünüyorum da.Merhaba arkadaşlar, perşembe günü ameliyat olucam doktorum gazi üniversitesinden Osman Latifoğlu. çok heyecanlıyım ve birazda endişeliyim, hayal kırıklığı yaşamam umarım...
Bir de ameliyatı Gazi'de mi oldun ve ne kadara oldun acaba? Bir arkadasım Osman hocaya Koru hastanesinde olmuş çünkü. Gazi'de de yaptıgını bilmiyordum.ne güzel hayırlı olsun, 6 hafta sonra şişlik kalacağını sanmıyorum inşallah her şey yolunda gider ikimiz içinde :) ameliyatın özel hastanede mi olucak ? çünkü hoca, gazide ameliyat yapmıyormuş genelde
merhaba,şuanda doktor kenan atabay mı?ne kadar ücret ödedinizMerhaba kızlar,
29 ağustosta ameliyat oldum. ankarada güven hastanesinde oldum doktorum kenan atabay. Ameliyat im öyle zor olmadı ameliyat sonrası çok ağrım da olmadi. Iki güne gözlerimdeki şişlikler indi şu anda çok hafif yanaklarımda şişlikler var.morluklarim da çok cabuk gecti. Su anda göz kapakları biraz pembe.yarn tamponlar im çıkacak. Şu anda alçı da ne gibi bir değişim oldu farkedemiyorum sanki ameliyattan çıktığım gun burnum daha kalkıkti. Şimdi biraz düştü gibi oldu.yarin doktorum a Sorucam çünkü gittikçe ucu yayılıyor açıkçası biraz moralim bozuk. Doktorum çok iyi ve cok nazik çok basarili kendisine güveniyorum ama iki gündür endiselendim. Umarım istediğim gibi olmuştur burnum...gelişmelerden sizi haberdar ederim kızlar... Bu arada hastanede bakimim çok iyiydi çok ilgilendiler. Personel iyiydi doktorlar hemşireler çok iyiydi.
ameliyattan önce ne gibi testler yapılıyor veanladım canım, ben bugün testlerimi yaptırdım, perşembeye az kaldı heyecandan ölücem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?