Ankarada Burun Estetiği öneri ve deneyimleriniz

Duygu222

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
15
0
6
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Ankarada iyi bir estetik doktoruna ihtiyacım var lütfen bana bu konuda yarımıcı olun
yanlış bir doktora ameliyat olup pişman olmaktan çok korkuyorum
Ankara da bildiğiniz iyi bir doktor varsa ve bunu benimle paylaşırsanız çok ama çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler...

canım özeldemi düşünüyorsun devlettemi... devlet hastanesi düşünürsen sana tavsiyem, sende güven oluşturmayan doktora asla ameliyat olma... prof. ile anlaşırsam mutlaka ameliyatı onun yapacağının teyitini al... yoksa aistanların eline kalırsın ve uyuduğun için anlamazsın bile...

gazi hastanesi ile çok iyi ve çok kötü yorumlar var... şansına, kaderine durumu var biraz yani...

ankara hastanesinde ben oldum, kendi adıma konuşayım tavsiye etmiyorum...

hacettepede haldun bey önerilmiş ama sen yine araştır canım...

gatadan emekli olan selçuk ışık ın adını duyuyorum bu ara...

sakın hepsiyle görüşmeden, yorumlarla karar verme... hepsini tek tek gez canım.... sonra revizyon için doktor aramak inan daha yıpratıcı...

özel içinse bol araştırma tavsiye ederim... çok doktorla görüş ve not al... sonra kim ne dedi unutabilirsin... isteklerini iyi anlat... net konuşmayan doktor, kafasına göre takılacaktır, onu mutlaka ele... en önemlisi, tam ne istediğine önce iyi bir karar ver canım...

kolay gelsin sana

Çok teşekkürler canım
Ben özelde düşünüyorum devlet hastanelerinde asistanların eline kalmaktan korkuyorum senin dediğin gibi bunu çok kişiden duydum ve bunu özel yapan okadar çok doktor varki hiç karar veremiyorum Serdar Öztürk hakkında çok iyi şeyler okuyorum ve ondan randevu aldım ama benim işim çıktı annem konuşmaya gitti ve beni görmeden 11.000 tl yakın fiyat verdi buda bana çok fazla ben şöyle 6.500 gibi düşünüyorum çünkü fazla birşey yaptırmıcam yani küçük müdahaleler

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Doktor seçimi ameliyat sürecinden de zor bir süreç. Yaklaşık 2 sene doktor araştırdım, bir çok doktorla görüştüm. Benim nefes alma problemim de vardı. Hem KBB uzmanları ile hem estetik cerrahlarla görüştüm. Başka sağlık problemlerim nedeniyle de devlet hastanelerinden birinde ameliyat olmak istiyordum.İnternet üzerinden araştırırken Doç. Dr. Gürcan Aslan ismi gözüme çarptı ve kendi sitesini inceledim,google üzerinden de araştırdım, makaleleri v.s görüşmeye değer diye düşündürdü.Bir mail attım ve yurt dışında olmasına rağmen hemen dönüş yaptı. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Polikliniğinden randevu alıp görüşmeye gittik. Hem estetik üzerine hem nefes alabilmem üzerine konuştuk kafama yattı ve o anda ameliyat tarihini belirledik. Burun etlerim radyofrekansla küçültüldü. Septum eğriliği düzeltildi. Kemer törpülendi, burun ucunda hasar görmüş ve asimetrik duran kıkırdak düzeltildi, burna çok hafif doğal bir kavis verildi. Beyaz tenli ve ince derili olduğum için biraz morarma olabileceği söylenmişti, söylendiği şekilde çok hafif morarmam oldu. Bandaj çıktığı gün beni tanımayan birinin ameliyat olduğumu anlamayacağı haldeydim. Benim korkum ağrılar, tamponlar, dayanılmaz olduğu söylenen acılardı. Hocam baştan itibaren beni bu konuda rahatlattı, hiç ağrımın olmayacağını söyledi.Ameliyat öncesinde olumlu ve olumsuz her konuda bilgilendirildim ve sonrasında da sürprizlerle karşılaşmadım. Ameliyatımın üzerinden 28 gün geçti ve daha son halini almamış burnumun bu halinden bile memnunum. Ben burnumda ne istediysem hepsi cevaplanmış durumda, burnum ameliyat öncesi halinden daha doğal duruyor ve hocam daha erken olduğunu söylemesine rağmen nefes alabiliyorum artık. Gürcan hocama teşekkür ediyorum ve doktor araştıranların Gürcan hocayı da bir gözden geçirmesini tavsiye ediyorum. Güven duygusunun oluşması ve ameliyat, peşinden geliyor zaten..

ankarada önerebileceğim benim için tek doktor doç.dr.zühtü demirdir.ben kendisine ameliyat olalı 4 sene olmuştur.burundan ve gögüsten ikisindende cok memnun kaldım.cok doktor araştırdım.kapalı teknikle fazla ameliyat yapan yoktu.halende fazla doktor yoktur.benim olduğum zamanda onepte calışıyordu.şimdi kendine yer açtı.senide ekledim resimlerime bakabilirsin.tavsiye ederim sanada düşünüyosan canım

bana çok köü davrandı güya prof muş METİN ÖNERCİ diye küstah bana nasıl davrandı.. burnum hakkında saygısızca eleştirilerde bulundu sonrada 12.500 e yaparım oda hatır için dedi ama bana yaptırmazsan sevinirim dedi.. mankenlerınkını 60.000 e yapıormusmuştaaaa... mankenler kendısıne 15.000 lık hedıye getırıyorlarmısta... yaşadıklarımı anlatmak istedim yinede siz bilirsiniz..

merhaba ben doktorumdan ve ameliyat sonucumdan çok memnunum doktorum hacettepede tevfik sözen araştırabilirsin cnm

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bu doktorları kesinlikle araştıracağım:):):)

Serdar hocaya ameliyat olanlar genelde 6 7 bin arasında bir fiyata ameliyat olmuş 11 bin biraz uçuk olmuş gibi.

Evet cnm maalesef.. Senin tanıdığın varmı bu sene onda ameliyat olan yoksa sende hep burdamı okudun neden beni görmeden öyle bir fiyat verdi anlamadım benim burda okuduklarımda hep senin dediğin gibi 6 7 bin civarında

eğer vaktin varsa muhammet bey temmuzda ankaraya geliyo amekliyat için.onu kacırma derim

selçuk ışık, serdar öztürk, zühtü demir bence bunlar ankaranın en iyi cerrahları canım. ama arkadaşında dediği gibi temmuzda muhammet dilber gelecekse eğer maddi yönden de sıkıntın yoksa keinlikle muhammet beye ol derim.

Nereye geliyor Muhammet bey Ankara'da kliniği mi var ve randevu işi nasıl yapılacak benim bildigim bir İstanbul'da kliniği var orayımı ağrıyacağım randevu almak için

klıniğinide arayabilirsin ya da ona ankarada amelıyat olacak olan fiscolwomen var onaaaaaaaa ulaş.özel hastanede yapıyo onları.

Merhaba kizlar. Bende Ankarada ameliyat olcam, doktor olarak Orhan murat özdemirle görüstum, (artplast) bana daha önce yaptigi burunlarin resmini yolladi album olarak muhtesem. Ve 3D vectra ile tasarim yapiyor. Gayet net bir sekilde yapacagi burnu görme firsatiniz oluyor. Cok arastirma yaptim, serdar öztürk Biraz bana tedirginlik yasatti o yuzden vazgectim.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…