Merhaba arkadaşlar,
Ankarada iyi bir estetik doktoruna ihtiyacım var lütfen bana bu konuda yarımıcı olun
yanlış bir doktora ameliyat olup pişman olmaktan çok korkuyorum
Ankara da bildiğiniz iyi bir doktor varsa ve bunu benimle paylaşırsanız çok ama çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar,
Ankarada iyi bir estetik doktoruna ihtiyacım var lütfen bana bu konuda yarımıcı olun
Ankara da bildiğiniz iyi bir doktor varsa ve bunu benimle paylaşırsanız çok ama çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiden teşekkürler...
Serdar hocaya ameliyat olanlar genelde 6 7 bin arasında bir fiyata ameliyat olmuş 11 bin biraz uçuk olmuş gibi.
ben de volkan tayfunu önermem.
Evet cnm maalesef.. Senin tanıdığın varmı bu sene onda ameliyat olan yoksa sende hep burdamı okudun neden beni görmeden öyle bir fiyat verdi anlamadım benim burda okuduklarımda hep senin dediğin gibi 6 7 bin civarında
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiden teşekkürler...
Nereye geliyor Muhammet bey Ankara'da kliniği mi var ve randevu işi nasıl yapılacak benim bildigim bir İstanbul'da kliniği var orayımı ağrıyacağım randevu almak için
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?