Ankarada Burun Estetiği öneri ve deneyimleriniz

Biride bana diyarbakirda doktor onersin ne olurr irfan erdemi bilen yokmu bilgisi olan yada diyarbakirda baska doktor onerecek olan lutfen cevap yazsinn

Slm ben 3 ay oldu ameliyat olalı zühtü bey e oldum hatırlamışsındır. Off sürekli burnum akıyor dışarı çıkmak istemiyorum sende oldu mu böyle şeyler resmen sümüklü oldum

evt bendede oldu burun akıntısı alerjik bi durumdu ama benimkisi zamanla geciyor.doktora sor ona ilaç verebilir.

kızlar ankara da Muharrem Demiroğulları ve Nebil Bozdoğan arasında kaldım aylardır doktor araştırmaktan bir hal oldum. Bu iki doktor hakkındaki yorumlarınız nelerdir..? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canim gecmis olsun nasil oldun?

tşk ederim canım ilk iki güne göre iyiyim şişlikler inmeye başladı korktuğum gibi değilmiş genel anesteziden çok korkuyodum ama düşündüğüm gibi değilmiş uyanınca ağrı kesici yaptılar çok fazla ağrı olmadı sadece heyecandan duramıyorum yerimde biran önce açılsa şu sargılar :)

Ayy darisi hayirlisiyla bana insallah. Umarim icine sinen istedigin gibi olmustur

ben ocak ayında zühtü demire burun ameliyatı oldum . bilgi detaylar ne merak ettikleriniz için bana whatsapptan yazabilirsiniz.
bacak ameliyatı olan varsa lütfen bana yardımcı olsun ankarada cok iyi bi doktor arıyorum bacak ameliyatı olanlar deneyimlerinizi benimle paylaşın lütfen acil... numaram 0543 690 30 53 hoşçakalın.

O kimmis yaaa valla ben bile sinir oldum. Ben de düşünüyorum ameliyat. Yolum düşerse ugrarim belki sirf konusturup agzinin payini vermek için essoglesek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canim ne kdra oldun?

Son düzenleme:
Mrb canim sali gununden bu yana nasilsin kendini nasil hissediyosun? Ay fotograflarini gorebilsem keske cok merak ettim

selam canım, salı günü bandajlarım açıldı ama burnum çok ödemliydi bazılarında oluyormuş daha ince bir bandajla tekrar sardı doktorum, bugün onlarda açıldı ilk görüşte burun ucuma aşık oldum üst kısmı hala ödemli 1 yıl sonra minicik olucak dedi doktorum ama inan ben bu halini bile çok sevdim burnumun ucu çok düşüktü şimdi çok güzel oldu dudaklarım falan ortaya çıktı resmen :) bugün arkadaşlarım dudaklarına bişey mi yaptırdın diye sordular Şişlikler biraz insin resimlerimi yüklerim nefes sorunumda nerdeyse kalmadı çok şükür herşey yolunda gidiyor

Aay darisi bana insaAllah ya. Benim ameliyatima da 40 gun var tam. Bandajlar felan ciktiktan kac gun sonra disari cikabiliyosun? Benim Eylul'de dugunum var ameliyattan sonra dugun alisverisine cikilmasi gerekiyo ama ne zaman cikabilecek kadar iyilesirim bilmiyorum.

ayyy ne güzel... yeni burun, yeni hayat inşallah her şey istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun. Alışveriş konusunda hiç endişen olmasın ben bandajlarla bile gezdim :)

hanımlar merhaba. ben serdar öztürk, tevfik sözen ve zühtü demir arasında kaldım. bunların teknikleri açık mı kapalı mı. hangisini önerirsiniz? en ağrısız ve izsiz olanı hangisi? yarım edin lütfen

Arkadaslar slm
Bir yıldır karar veremedigim burun ameliyatı mı pazartesi günü oldum.
Detaylı araştırmalarım sonuncunda Prof Dr Osman Latifoglu hocam da karar verdim sorusu olanları cevaplayabilirim
Ankara'da bütün burda adı geçen doktorlarla görüştüm,araştırdım,hastalarına kadar ulaştım ama karar vermek bile bir yılımi aldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…