w

Eren Taştan revizyon için bana da uygun değil fiyat olarak ama primeri revizyonları gibi uçuk değil. Fazla gelirse Mesut Kaya ve Gürcan’a yönelin derim.Gurcan Arslan makul ama Eren Tastan ne ilk ameliyat ne de ikinci ameliyat icin uygun degil .Burun estetiğini en cok olanlar da 20 li yaslar olunca istenilen para cogu kisi icin fazla

Sağlık sektöründe çalışmaya başlayınca bir cesaret geldi. Sonuçların böyle olacağına bilseydim daha önceden yaptırırdım. Ben doğal bir burun istemiştim, öyle ucu kalkık hokka gibi istemedim. Hem yapıldığı belli olmasın diye hem de yüzüme uymayacağını düşündüğümden. Tam istediğim gibi oldu, aradan bu kadar zaman geçti tanıştığım insanların hiç biri estetik olduğuna inanmıyor :) Bunların dışında en önemlisi ameliyattan sonra hiç bir ağrı sızı, sıkıntı yada şişlik yaşamamış olmam. Göz altlarımda çok çok hafif bir morarma dışında başka hiçbir sıkıntım olmadı. Burun içine de eriyen tamponlardan koyduğu için, o korkunç gelen tampon çıkarma problemi de yaşamadım