ankarada burun için plastik cerah öneren :)

Bana gösterdiği resimler güzeldi. burnumdaki tüm sıkıntıları söyledi. olması gerekenleri söyledi. ancak burada olumsuz bir sürü mesaj okudum. insan emin olamıyor

arkadaşlar bende estetik olmak istiyorum hem kemik eğriliği var hemde kemerli burnum..kbb uzmanına olmayı düşünüyorum..aranızda fikret ileri hocaya ameliyat olan, bilen var mıı??

Selam pembeelma, ben de Fikret İleri ve Osman Latifoğlu arasında kaldım. işyerimde ikisine de ameliyat olan kişiler var. Herkes o ikisini öneriyor. Sen neler biliyorsun acaba Fikret hoca hakkında? hala kararsızım

Merhabalar benim de burnum kırıldı 5 yaşındayken bu nedenle s şeklinde şu an ameliyat olmam gerekiyor ama zor olacağı için araştırmaya devam ediyorum bana özelden burnunuzun fotoğrafını yollar mısınız doğal olmasını istiyorum

Bana gösterdiği resimler güzeldi. burnumdaki tüm sıkıntıları söyledi. olması gerekenleri söyledi. ancak burada olumsuz bir sürü mesaj okudum. insan emin olamıyor

bence burun ameliyatlarını kesinlikle bir KBB doktoruna yaptırmalısınız. sadece görüntü açısından değil sağlığınız açısından da güzel sonuçlar alacağınıza eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…