Bana gösterdiği resimler güzeldi. burnumdaki tüm sıkıntıları söyledi. olması gerekenleri söyledi. ancak burada olumsuz bir sürü mesaj okudum. insan emin olamıyor
doktorun tavrı çok önemli bence ya ilgisiz gözünü para bürümüş tiplerle olmaz bu iş psikolojimiz daha önemli ://
Ferruh Beyin burdaki hastaasının fotoları çok küçük açıkçası tam olarak anlayamadım nasıl olduğunu [/QU
tavır gerçekten önemli. ama çok yoğunlar. sürekli randevulu insanlar geliyo. 10 dakikada ne olursa. umarım hayırlı bir doktorla karşılaıp ameliyat olabiliriz
arkadaşlar bende estetik olmak istiyorum hem kemik eğriliği var hemde kemerli burnum..kbb uzmanına olmayı düşünüyorum..aranızda fikret ileri hocaya ameliyat olan, bilen var mıı??
Selam pembeelma, ben de Fikret İleri ve Osman Latifoğlu arasında kaldım. işyerimde ikisine de ameliyat olan kişiler var. Herkes o ikisini öneriyor. Sen neler biliyorsun acaba Fikret hoca hakkında? hala kararsızım
estetik olduğu belli olmayan doğal bir burun isteyenlere kendi dr umu önerebilirim. Hacettepe yüz naklinin geçekleştiren ekibin başında olan prof dr Gökhan Tunçbilek keyfi estetiğe karşı olduğundan çok doğal sonuçlar çıkarıyor burnumu gören 3 kişi ona gidip yaptırdı düşünebilirsiniz
Merhabalar benim de burnum kırıldı 5 yaşındayken bu nedenle s şeklinde şu an ameliyat olmam gerekiyor ama zor olacağı için araştırmaya devam ediyorum bana özelden burnunuzun fotoğrafını yollar mısınız doğal olmasını istiyorum
Bana gösterdiği resimler güzeldi. burnumdaki tüm sıkıntıları söyledi. olması gerekenleri söyledi. ancak burada olumsuz bir sürü mesaj okudum. insan emin olamıyor
bence burun ameliyatlarını kesinlikle bir KBB doktoruna yaptırmalısınız. sadece görüntü açısından değil sağlığınız açısından da güzel sonuçlar alacağınıza eminim :)