Mehmet Ketene den vazgeçtim onun yerine Zühtü Demiri ekliyorum listeye..iyice zorlaşıyor bu iş..
Tunc safak Hoca hacettepede prof ama ameliyatini disarida yapiyor....:)))) gercekten iyi bir hoca
ben kemal fındıkçıoğlu' na karar verdim canım :) ağustos gibi olacağım
Prof. Dr. Osman Latifoğluna 11 gün önce ameliyat oldum, çok mütevazı, ilgili bir dr. Doğal burunlar yaptığını düşünüyorum, henüz şiş olduğum için burnum konusunda çok net birşey söyleyemem ama şekli güzel görünüyor şimdilik. Görüşmenizi öneririm.
ben kemal beye oldum ve çok memnunum ama karar senin tabi :)
Merhaba Damili,
Ben de Kemal Bey'e ameliyat olacağım. Ameliyat tarihimi bile belirledik. Senin nasıl oldu burnun, hala memnun musun? Sonradan bir aksilik çıkmadı değil mi?
Ben pek sıkıntı çekmedim ama forumdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarımız yaşamış bazı sıkıntılar. Ben öbür burun şeklimden memnun olmadığım için şimdi gayet seviyorum :) Bence Kemal Bey doğal burun konusunda başarılı ama bu işler biraz da şans. Umarım içine sinen bir ameliyat olur ve memnun kalırsın :))
.............lppllllllllllllllllllkkkkkkkölşşşççööööökkkkkankara ünü doktoru plastik cerrah prf dr zeki can onerıyorum .
son zamanlarda ferruh bingüle ameliyat olan var mı. daha önce Ameliyat olan arkadaşların da fotolarını görmem mumkun mü. ne olur arkadaşlar karar vermem gerek. revizyon olacak ve çok korkuyorum. doğru bir doktor bulmak ve doktorun gununde olması çok önemli. lütfen tavsiyelerde bulunun
son zamanlarda ferruh bingüle ameliyat olan var mı. daha önce Ameliyat olan arkadaşların da fotolarını görmem mumkun mü. ne olur arkadaşlar karar vermem gerek. revizyon olacak ve çok korkuyorum. doğru bir doktor bulmak ve doktorun gununde olması çok önemli. lütfen tavsiyelerde bulunun
kuzum ya zor bi süreç Allah kolaylık versin ben de araştırıyorum Tevfik Bey ve Ferruh Bey ile görüşcem yaza kısmetse.
Tevfik Beyin hastası çok ama Ferruh Beyin bir kişi var gördüğüm.
ilk ameliyatını kime yaptırmıssın tatlım bide ne gibi bi sorunun var
benim ilk ameliyatım deviasyondu. ama doktor kıkırdk bırakmamış aynı zamanda nefes problemimde çözülmedi. burun şekil olarak da bozuldu. önu düştü. üstte kemik eğriliği var. ve etli bir burun ucum var. sizin burnunuz nasıl sorununuz nedir
Gerçekten çok zor bir süreç . Ferruh beyin gördüğünüz hastasının burnu güzel miydı hoşunuza gitti mi. ben de Tevfik beyle Görüşcem.
Volkan Tayfurla görüştüm ama tavır hiç hoşuma gitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?