Ankarada çocuğunu kres e gonderenler lütfen bir bakin

yaseminxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
76
39
38
Ankara
Arkadaslar oğlum cok hiperaktif 2 yasinda ama daha bir kelime bile söyleyemiyor doktor kres tavsiye etti fakat bir kaç yer ile görüştüm ve 650 den aşağı kres yok daha uygun yerler varmı bildiginiz lütfen yardımcı olun

yarı devlet yarı özel kreşler varmış, fiyatı 300 tl kadar diye duydum

bu arada benim oğlumda da kelime yoktu. 20 aylık kreşe başladı. 28 aylığa kadar gitti. sonra sorunlar yaşadık çıktı. çocukta hiç değişiklilk yoktu malesef. bu ay 30. aydayız ve inanılır gibi değil maşallah konuşmaya başladı. anne, baba, bakkal, hayır, elma, mama, göz, kulak, diş .. gibi tek kelimeler başladı bir anda.
ve baba ditti diye cümle kurdu.
ben çok endişeliydim o yüzden yazmak istedim.

Daha aşağısı var mıymış. yarı zamanlı falan gönderin bütçenizi aşıyorsa.

kurumların kreşleri var, tanıdığınız varsa kontenjan yetince alıyorlar. mesela danıştayda 350 tl tam gün diye biliyorum.

Geçen sene göndermiştim ben . Az gitti ama öz gitti. 16 aylık filandı . yılbaşında almak zorunda kaldım taşınmadan dolayı.
Ama çok faydasını gördüm hem konuşmasında , hem disiplininde filan.
Ben o zaman 800 veriyordum ki rica minnet oda. Diğer velilere birşey söylememek kaydıyla anlaşmıştık sağolsunlar kreş yöneticimizle. Diğer veliler 1000 den aşağı vermiyorlardı.
Tamam bütçemi ciddi anlamda zorlamıştım ama çocuğumdaki değişimleri gördükçe helal olsun diyordum.
O yüzden 650 çok iyi bir fiyat geldi bana. İnşallah daha ucuzunuda bulursunuz ama iyice araştırın lütfen . Çok zor bu olaylar

Ankarada o fiyata kreş bulduysanız düşünmeden gönderin.

1500 den aşağı kreş yok. Kamu kurumlarının kreşleri uygun fakat anne ya da babanın ilgili bakanlığa bağlı calısıyor olması gerekiyor.

Ben de araştırıyorum epeydir ama hem bütceme hem de kafama göre bir yer bulamadım.

Ankaranin neresinde oturuyorsunuz? Çankaya pahalıdır ama Keçiören Mamak falan daha uygun olabilir.

Etimesgut da göndermiştim kızımı 11 ay gitti. Servis hariç 650 idi ve cok memnunum şehir değiştirice almak zorunda kaldım. Yalnız şu var. O rakam 650 ile kalmıyor. Yıllık kırtasiye parası 350 lira. 6 aya bir 24 lu. Kağıt havlu tuvalet kağıdı. İslak mendil sıvı sabun vs alınıyor. Her ay sinema tiyatro etkinlikleri oluyor ekstra. Ha çok mu bence değil. Çok faydasını gördüm. Verdiğim kuruş bile helali hoş olsun.

özellerde 650 cok cok iyi bir fiyat.yarı devlet yarı özel kreşler var.onlara bakabilirsiniz

Nerede oturuyorsunuz ki. Bence kreşlere fahiş fiyatlar isteniyor. Ben Çankaya da 550tlye kreş biliyorum mesela. Güzel de bir yer kendine ait kimsenin rahatsız etmeyeceği kocaman bahçesi var. Seramik bale ingilizce vs dersleri var. Ve kurucusu bu fiyatla kazanıyorum ben düşünün diğerleri ne kadar Kazanıyor demişti de vay be demiştim. Cidden kreşler gönül işi. Her fiyatı yüksek olana iyidir denmemeli ya da tam tersinr

Bir psikologa götürün çocugunuzu herhangi bir öğrenme güçlüğü var mı test etmeli. Hiperaktif çocuklar genelde hareketli olarak bilinir ama hareketliliğin yanında öğrenme güçlüğüde olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…