- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
Ankara tıp fakültesi neden o kadar uygun acaba bilginiz var mı ve nerde kime olacaksınız ameliyatınızı?Ben görüştüm, fiyat aldım. Güncel fiyatlar
Ankara tıp fak. 950 tl
Ankara eğitim 2000-2500
Bilkent şehir hast 2000-2500
Gazide 3-4 aydan önce rabdevu bile alınamıyor
Diğer konunuzda gördüm ankara eğitim araştırmada olacakmıssınız oraya tövbeliyim ya aylarca kbb plastik cerrah yerinde ordan oraya süründüm durdum inşallah senin iyi geçer sürecin... Ne kadar cabuk gün vermişler o dikkatimi çektiAnkara tıp fakültesi neden o kadar uygun acaba bilginiz var mı ve nerde kime olacaksınız ameliyatınızı?
Hafta içi de ameliyat olacağım inşallah
Siz ne zaman gitmiştiniz peki? HastaneyeDiğer konunuzda gördüm ankara eğitim araştırmada olacakmıssınız oraya tövbeliyim ya aylarca kbb plastik cerrah yerinde ordan oraya süründüm durdum inşallah senin iyi geçer sürecin... Ne kadar cabuk gün vermişler o dikkatimi çekti
Ben aralık ocak şubat full o hastanedeydim, plastik cerrah az daha beni kobay olarak kullanacaktıda son dakka cerrahi şefleri prof doktor uğur beyle görüştümdekendini burda hiç paralama burdakiler çaylak anlamazlar pek dedi senin sağlık sorunlarında var hatta tomografide direk önceliğin o gözüküyor hiç riske alma kbbye git dedide sağolsun geri çevirdi beni güya hiç bir sağlık sorunum yoktu benim burnum senden daha beter hiç bir sorunun yok diyordu güya kendini doktor sanan estetisyen doktor sonrada kbbde süründüm durdum günden güne attılar sinir oldum kaldı öyle anestezi raporum falanherşey hazırdı ama kaldı yani istemedim o hastaneydi para alalımda nasıl alırsak alalım modundalarSiz ne zaman gitmiştiniz peki? Hastaneye
Ankara tıptan nasıl randevu alacağım ve plastik cerrah doktorlarından önerebileceğiniz biri var mıAnkara tıpta olacaktım, plastik cerrah yapacaktı ama kbb daha iyi anlar diye düşündüm vazgeçtim. Ankara tıpta yasemin hanım vardı, ama özele geçti. Şu an kim var bilmiyorum, 15 gün sonraya falan tarih veriyorlar. Hastanenin döner sermayeye olan ihtiyacına göre fiyat belirleniyor diye tahmin ediyorum. Ankara eğitimde okulda öğretmen bir arkadaşım son 2 ayda sağlık sorunları nedeniyle 3 kez ameliyat oldu. Onun hastaneden çok memnun kalması beni ikna etti diyebilirim.
Ben aralık ocak şubat full o hastanedeydim, plastik cerrah az daha beni kobay olarak kullanacaktıda son dakka cerrahi şefleri prof doktor uğur beyle görüştümdekendini burda hiç paralama burdakiler çaylak anlamazlar pek dedi senin sağlık sorunlarında var hatta tomografide direk önceliğin o gözüküyor hiç riske alma kbbye git dedide sağolsun geri çevirdi beni güya hiç bir sağlık sorunum yoktu benim burnum senden daha beter hiç bir sorunun yok diyordu güya kendini doktor sanan estetisyen doktor sonrada kbbde süründüm durdum günden güne attılar sinir oldum kaldı öyle anestezi raporum falanherşey hazırdı ama kaldı yani istemedim o hastaneydi para alalımda nasıl alırsak alalım modundalar
Evet her şey hazırdı sadexe tomografi sonucuna bakıp konuşacaktık ama tomografiyi bile zorla cektirttim istemedi gerek yok falan demişti niyeyse işte sonrada güven verici konuşmadı hiç bir sorun yok dedi sırfpara farkı daha fazla çıksındiye sonuçta böyle işteSiz ameliyat günü aldıktan sonra mı problem çıktı?
Canım sevindim senin adına doktordan doktora bölümden bölüme değişir tabiki kbb tarafında taakatim kalmadığı için yoğunluğumu verip devam edemedim o sebepten çektim elimi avcumuçok yoruldum çünkü. Ne kadara olacaksın sinir ameliyatı ve ne kadar gün attı? Doktorun adını söylememekte çok mantıklı bencede en iyisini yapıyorsunAllah Allah, benim doktorum da o kadar detaycı ki, çok şaşırdım. Ameliyattan önce konuştuk, fotoğraflar üzerinde gösterdi nasıl olacağını.Sorunları ve ameliyatta ne yapacağını, kaç milim nerden alacağını vs. yazdı, bi örneğini de bana verdi. Heyet muayenesinden başka bi doktor neyin var, bu ameliyattan ne bekliyorsun diye sorduğunda o kağıdı verdim, doktor güldü, çok şaşırdı. Diğer doktor da ..........hoca her zaman yazar, onun prensibidir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?