Ankara'da Di Hekimiyim

Canım bu çok uzun bir konu burda anlatmak mümkün değil ama hemen hemen herkeste değişiklik görülebiliyor üstelik hiç oluşmamış da olabilir,evet otuz yaşında da çıkabilir, o yüzden muayene olmanızı tavsiye ederim sevgiler...

Acil olarak tedavi olaman gerekiyor canım büyük ihtimalle gingivitis başladı o yüzden hemen bir doktora gitmeni tavsiye ederim, sevgiler..

Yani en sondaki dişim. Herhalde daha önce çıkan 20 lik dişimdir biraz yamuk dışa (yanağıma) doğru çıkmış ve diğerleri ile aynı boyda değil daha kısa etrafındaki etim de biraz acıyo yani tam olarak dişetinden kurtulamamış sanırım bişeyler yerken de raahatsız ediyor ve yanağımın etini ısırmamak için dikkat etmeye çalışıyorum gerçi bugün biraz daha iyi geçmesini bekliyorum ama... ?

ablacım benım on tek dısım baya bı onden ust ust uste bındıler telleı kurtarılır bu dıs ne yaıcam ya tel taktrma ucretlerı ne aralardadır sence ve grı teller ıstemıyorum cırkın gorunuyor ya ne yapıcam ben.....................................

Son düzenleme:

a.sçok teşekkür ederim cnm bu gün gittim zaten onlarda pek problem olmadığının önce film çekilmesi gerektiğini söylediler bnm hamileyken iki dişim çürümüştü:çok üzgünüm:
asıl ağrının ondan geldiğini ona kanal tedavisi yapılacağını söylediler tekrar teşekkür ederim sanada başarılar..işin çook zor.

diştaşı bende de var enyakın zamanda temizleticem düzenli fırçalarsam tekrar oluşmas değilmi?
doktordandoktoa fiyat değişimi oluyo benim doktorum biras pahalı galiba sakıncası yoksa normal fiyat nedir,dştaşı temizleme ve dolguda??

Canım dişini çektirmen gerekiyor hemen bir doktora gitmeni tavsiye ederim, sevgiler...

Canım görmeden birşey diyemiyorum ama estetik bir çok çözüm var artık, o yüzden muayene olmanı tavsiye ederim, o zaman rahatlarsın ancak, sevgiler...

Burdan fiyat veremiyorum ama sen internetten girip araştır bulacaksın, sevgiler...

yaa az önce biyerde yazdım size yeni rastladım bisorunum var aslında dişlerle çok sorunum var ama şuan iki aylık hamileyim dişlerim kırılmaya başladı ve yapılıcak dolgumda vardı herşey aniden oldu budurumda dolgu yaptırabilirmiyim

yaa heran bakıyorum daha benim soruma cevap yok ama bekliyorum dahabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

Canım tabiki dolgu yaptırabilirsin acil olarak muayene olmanı tavsiye ederim, bebeği strese sokmamak için önlem alman lazım bu sebeple hemen ufak sorunlarını bile tedavi ettir, geçmiş olsun ...

merhaba doktor hanım
benim sorunum şu. ön sol dişimin hemen yanındaki diş gömüde kalmış.ben 25 yaşındayım ve bu dişi sürdürme yoluyla ortodontik tedavi görüyorum. 3 yıldır tedavim devam ediyor fakat dişim hala yerine inmedi..hatta ucu bile görünmüyor gömüde duruyormuş. doktorum sürdürmenin başarılı olmadığını ve çekmeleri gerektiğini söyledi. yarılıp alınacakmış. dişim yan yatmış bir şekilde ön dişime yakın duruyor röntgenden gördüğüm kadarıyla. sizlere sormak istediğim bu ameliyat zor olurmu? sanırım diş alındıktan sonra orda kemik kaybı olacağından diş etim basık olacakmış ve oraya bir şeyler koyacakmış doktor.. acaba bu ameliyat ortalama ne kadar sürer ve operasyon zor olurmu operasyon sonrası ne kadar sürede iyleşirim lütfen bana yardımcı olurmusunuz.. okadar çok korkuyorumki bu ameliyatı olmamak için erteleyip duruyorum fazla bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. büyük ve zor bir ameliyatmı olur?

Acil olarak tedavi olaman gerekiyor canım büyük ihtimalle gingivitis başladı o yüzden hemen bir doktora gitmeni tavsiye ederim, sevgiler..

cnm çok tşk ederim ilgilendiğin için diş doktoruna gittim oda beni filme gönderdi film çekildim sonra diş eti uzmanına gitmen gerek dedi onada gitcem yarın haber veririm sonucu öptüm bykafamçokkarıştı

merabalar dişlerime tel takılması gerekiyo fakat metale alerjim var teflon kaplı telleri önerdiler ama onlarda da alerji riski varmış doktorum kararı bize bıraktı fakat metal alerjisi olanlarda teflon kalpı tellerden başka tedavi seçeneği var mı onu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürker

Canım kesin bir zaman söylemem mümkün değil, ama inan hiçbirşey hissetmiceksin, bu da diş çektirmek, sadece açıp alacaklar, ayrıca yapılacak operasyonu düşünme hiç ve erteleme, iyileşme sürecin de çok çabuk olacak merak etme, şimdiden geçmiş olsun ,bana sorarsan bekleme ve bir an önce kurtul derim, ayırca operasyon sonrası verilen ilaçlarla da hiç ağrı hissetmiceksin, sevgiler...

dişlerimi düzenli fırcalıyorum sigara kullanmıyorum bunlara rahmen dişlerim sarı görünüyor gülmekten korkar hale kaldım
Canım görmeden birşey diyemiyorum muayene olmanı tavsiye ederim, eğer yediğin içtiğin şeylere bağlı renklenmeyse parlatma yapılır,yok dişlerinin kendi renginden şikayetin varsa onun da çözümü var,ama önce görmek gerek, sevgiler...

Canım doktorun en doğru kararı verecektir, geçmiş olsun ,sevgiler...

Merhabalar benimde son 2 yıldır yaşadığım stresten dolayı farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum gündüz ve gece suan ağzımdaki dolgular kırılıp dökülüyor ve kaplamalarımda var bana ne tavsiye edersiniz henüz doktora gitmedim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…