Ankarada doğum hastanesi önerin lütfen...

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar ilk doğumu zekai tahirde yaptım tam bi rezillikti aylarca kabus gördüm anlatıp kimseyi korkutmak da istemem doğum sancı vs hiçbiri değil davranışları yüzünden korkuyorum. Şimdi 16 haftalık hamileyim gene kontrollere gidiyorum önceden doktorlar iyiydi şimdi onlarda çok kötü davranıyor. Acil hastane değiştirmem lazım. Evime en yakın hastane orası.(1saat sürüyor tam,otobüsle) ama genede o çevrede de olsa bi hastane önerir misiniz. Cebeci çevreside olur ne bileyim çok uzakta olmasın. Etlik iyi diyolar ama kontrollere gitmeyince almıyorlar sanırım.
Özel hastaneye durumumuz yok maalesef.
Yoksa eşim ve kv yüzünden tıpış tıpış gene oraya gidicem.(neymiş herkes orda yapıyormuş hastane çok iyiymiş) kontroller neysede doğumu asla orda yapmak istemiyorum. Eşime de çevredeki arkadaşlar anlattı, oda vazgeçti doğuma oraya gitmeyiz felan diyor bi hastanede tanıdığı varmış ama ondanda emin değilim:(

Sami Ulus ve İbni Sina iyi diye duydum oraya gitme imkanım var mı? Özellikle İbni Sina çok iyi sanırım.
Sami Ulus hastanesinin bir de ek binası var Alparslan Türkeşin mezarı var ya onun karşısı orası devlet olmasına rağmen çok sakin temiz yani rahat edersin inşallah. Herkes bilmiyor o ek binayı ondan.

Sami Ulus ve İbni Sina iyi diye duydum oraya gitme imkanım var mı? Özellikle İbni Sina çok iyi sanırım.
Sami Ulus hastanesinin bir de ek binası var Alparslan Türkeşin mezarı var ya onun karşısı orası devlet olmasına rağmen çok sakin temiz yani rahat edersin inşallah. Herkes bilmiyor o ek binayı ondan.

Sami Ulus’un Turgut Özal ek binasını deneyebilirsiniz.

Turgut özal el binasına gidiyordum ben de doktor " doğum için kesin bir şey diyemem , yatak sayısı az, bak bugün doğuma gelen herkesi geri yolladık, geldiğinde boş yatak olursa alırız olmazsa yollarız" dedi . Bana sıkıntılı gibi geldi. Nereye yollayacaklar? takip edildiğin yerde doğum yapmak en iyisi diye düşünüyorum..

Turgut özal el binasına gidiyordum ben de doktor " doğum için kesin bir şey diyemem , yatak sayısı az, bak bugün doğuma gelen herkesi geri yolladık, geldiğinde boş yatak olursa alırız olmazsa yollarız" dedi . Bana sıkıntılı gibi geldi. Nereye yollayacaklar? takip edildiğin yerde doğum yapmak en iyisi diye düşünüyorum..
Bence direk zekai tahire yollarlar çünkü coğu hastane baştan takip etmediği hastayi almıyor diye duydum zekai tahirde doğum yapan kadına tokat attı adam ya gözümün önünde.

Nasıl yaa ne tokadı??
Tam hatirlamiyorum sebebini ama kadın tam doğuma yakın zamanlarıydı sanırım muayene olamıyordu kasılma felan olduğu için.çok kötü davrandılar kocaman iğneyi getirdi gel gel uyuşturucam ozaman bilmem ne dedi snirli sinirli tokat attı bildiğiniz ya bi adam artık doktor mu diyim ne diyim doktorda değil zaten
Bende suni sancı verdiler ve o sancı geldiği an bi saniye bekleyip muayene etseniz dedim hani istemsiz kasılma oluyor ya ozaman muayene etmek istedi..bana , bak senin gibi kaç kişi var hepinizi mi bekliycem felan dedi. Bağıranlara kızıyolardı neler neler ya tam kabustu.. yakınlarımdanda neler neler duydum

Tam hatirlamiyorum sebebini ama kadın tam doğuma yakın zamanlarıydı sanırım muayene olamıyordu kasılma felan olduğu için.çok kötü davrandılar kocaman iğneyi getirdi gel gel uyuşturucam ozaman bilmem ne dedi snirli sinirli tokat attı bildiğiniz ya bi adam artık doktor mu diyim ne diyim doktorda değil zaten
Bende suni sancı verdiler ve o sancı geldiği an bi saniye bekleyip muayene etseniz dedim hani istemsiz kasılma oluyor ya ozaman muayene etmek istedi..bana , bak senin gibi kaç kişi var hepinizi mi bekliycem felan dedi. Bağıranlara kızıyolardı neler neler ya tam kabustu.. yakınlarımdanda neler neler duydum
Allahım nasıl bir kabus!!!

Allahım nasıl bir kabus!!!
Aynen öyle :KK43: bu yüzden şuan yana döne hastane ariyorum yoksa tıpış tıpış oraya gidicem eşimin bildiği tek doğum hastanesi. Sancı odasında zaten 8-9 kişi oluyor oda çok kötü
Acaba buldugum hastane nasıl olacak oda var ama bu kadar kötü olamaz heralde

İnşallah bu sefer rahat doğurursun, sen o gün geldiğinde sadece sancılara bebeğine odaklan, tamam en kötü ihtimal yine orda doğum yaparsın ama olsun nice kadınlar ne şartlar altında doğum yapıyor böyle düşün. Yani inşallah orda yapmak zorunda kalmazsın ama şimdiden canını sıkma nasip kısmet yani nerde olursan ol bakarsın Allahın yardımı ile iyi bir doktor denk gelir kolayca doğurursun dua edelim.

Aslında devlet hastanelerine güvenmek gerekiyor ama toplumsal algı ve insanların daha konforlu imkanlarla doğum yapma isteği nedeniyle özel hastaneler daha çok ilgi görüyor. Ama inanın devlet hastanelerin çoğundaki imkanlar özel hastanelerde yok. Mesela yenidoğan üniteleri birçok hastanenin çok zayıf. (Üst düzey birkaç hastane hariç) Ama devlet hastanelerinde son teknoloji imkanlar mevcut. Fakat işte aşırı kalabalık, doktor başına düşen hasta sayısı ve diğer bileşenler birlikte değerlendirildiğinde, imkanlar el veriyorsa özel hastaneler daha cazip hale geliyor.

Evet maalesef. Kalabalığı ya da saatlerce beklemeyi geçtim, doktorların ilgisiz olması beni en çok rahatsız ediyor. Yani saatte 15 hastayla ilgilenmek zorunda olan bir insan demek ki güleryüzlü ilgili olamıyor.. Ama adamına bağlı bazen çok güzel ilgilenen çıkıyor şaşırıyoruz:D Aslında olması gereken o ama. Çok mu zor yaa insanlara iyi davranmak. Ben 15 yaşımda haftasonları burgercide kasiyerlik yaptım yani orda bile surat asmadım inan herkese güleryüzlü idim. Zaten somurtsam ilgisiz olsam kendim sıkılırım zaman zor geçer. Bu insanlar bu kadar mı bıkmış hastalardan.

Kızlar ilk doğumu zekai tahirde yaptım tam bi rezillikti aylarca kabus gördüm anlatıp kimseyi korkutmak da istemem doğum sancı vs hiçbiri değil davranışları yüzünden korkuyorum. Şimdi 16 haftalık hamileyim gene kontrollere gidiyorum önceden doktorlar iyiydi şimdi onlarda çok kötü davranıyor. Acil hastane değiştirmem lazım. Evime en yakın hastane orası.(1saat sürüyor tam,otobüsle) ama genede o çevrede de olsa bi hastane önerir misiniz. Cebeci çevreside olur ne bileyim çok uzakta olmasın. Etlik iyi diyolar ama kontrollere gitmeyince almıyorlar sanırım.
Özel hastaneye durumumuz yok maalesef.
Yoksa eşim ve kv yüzünden tıpış tıpış gene oraya gidicem.(neymiş herkes orda yapıyormuş hastane çok iyiymiş) kontroller neysede doğumu asla orda yapmak istemiyorum. Eşime de çevredeki arkadaşlar anlattı, oda vazgeçti doğuma oraya gitmeyiz felan diyor bi hastanede tanıdığı varmış ama ondanda emin değilim:KK43:
Hangi semttesiniz

ankara tıp iyiymiş canim askerlik şubesinin ordaki
Canım meraba ya rahatsız ediyorum ben yarın gidicem ama tam olarak adresi bilmiyorum netten baktığımda ibni sina hastanesinin orada görünüyor yani zekai tahirin ilerisinde...
Şöföre dersem orda indirecek kesin. Ben merkezden çok uzakta oturuyorum rica etsem bana biraz net olarak tarif edebilir misin o hastaneyi :KK36:

Canım meraba ya rahatsız ediyorum ben yarın gidicem ama tam olarak adresi bilmiyorum netten baktığımda ibni sina hastanesinin orada görünüyor yani zekai tahirin ilerisinde...
Şöföre dersem orda indirecek kesin. Ben merkezden çok uzakta oturuyorum rica etsem bana biraz net olarak tarif edebilir misin o hastaneyi :KK36:
Dikimevi metrosunu biliyorsanız onun karşı tarafında. Yani askerlik şubesinin karşısında

benim yazdığım yer ibni sinanin ordaki değil mamak askerlik şubesinin orda

Back
X