Kızlar ilk doğumu zekai tahirde yaptım tam bi rezillikti aylarca kabus gördüm anlatıp kimseyi korkutmak da istemem doğum sancı vs hiçbiri değil davranışları yüzünden korkuyorum. Şimdi 16 haftalık hamileyim gene kontrollere gidiyorum önceden doktorlar iyiydi şimdi onlarda çok kötü davranıyor. Acil hastane değiştirmem lazım. Evime en yakın hastane orası.(1saat sürüyor tam,otobüsle) ama genede o çevrede de olsa bi hastane önerir misiniz. Cebeci çevreside olur ne bileyim çok uzakta olmasın. Etlik iyi diyolar ama kontrollere gitmeyince almıyorlar sanırım.
Özel hastaneye durumumuz yok maalesef.
Yoksa eşim ve kv yüzünden tıpış tıpış gene oraya gidicem.(neymiş herkes orda yapıyormuş hastane çok iyiymiş) kontroller neysede doğumu asla orda yapmak istemiyorum. Eşime de çevredeki arkadaşlar anlattı, oda vazgeçti doğuma oraya gitmeyiz felan diyor bi hastanede tanıdığı varmış ama ondanda emin değilim
Özel hastaneye durumumuz yok maalesef.
Yoksa eşim ve kv yüzünden tıpış tıpış gene oraya gidicem.(neymiş herkes orda yapıyormuş hastane çok iyiymiş) kontroller neysede doğumu asla orda yapmak istemiyorum. Eşime de çevredeki arkadaşlar anlattı, oda vazgeçti doğuma oraya gitmeyiz felan diyor bi hastanede tanıdığı varmış ama ondanda emin değilim