Gazi üniversitesi tıp fakültesinde aydan hocaya fark verip özel gebe takibiyle gitmiştim. doğumu da orda istedim çünkü devlet hastanesindeki imkanları özellerin geçmesi mümkün değil. doktorumun ameliyat gününe denk geldi doğum. onun ameliyat aralarında koştur koştur beni kontrol edip gitmesi de bana gereksiz geldi. kendimi asistanların ellerine teslim edip doğum yaptım. zaten hastaneye gittiğimde açılma sonlara yaklaşmıştı. 8 cm'de keseyi patlatıp doğuma aldılar. acele olması için suni sancı da verdiler. dikiş çok uzun sürdü sanırım yırtılmalar çoktu rahimde. ama kendi doktorum da olsaydı işi gücü arasında maalesef aynı durumu yaşayacaktım. eski sistem olsaydı annelerimiz gibi ebeler tarafından doğuma alınsaydık yavaş yavaş pek de sorun olmazdı. aynı gün 4-5 doğum geldiğini varsayarsak doktorlar böyle yollara mecburen başvuruyor. bize düşen herşeyin yolunda gitmesi için dua etmek biraz da.
tüm bunların yanında yinede hastanemden memnun kaldım. doğumhane tek kişilik ve temizdi. sancı odaları kalabalıktı ama özel oda müsaitse o da sorun olmaz. doğumdan sonra çocuk doktorları asistanlar hemşireler fır döndü emzirmeyi beceremedim çünkü. sabah hocalar kontrol etti. özelde olsa bi kere bakar gerisi sana kalmış. topuk kanı testleri falan otomotik yapıp randevularını ayarlıyorlar. bu açıdan güzeldi.
ama şimdi ikinci bebeğime hamileyim 14 haftalık. özelde düşünüyorum ben de. sanırım tecrübeli olmanın verdiği rahatlık var. 29 mayısta yeşim hanıma gidiyorum. memnunun. umarım doğumda sıkıntı olmaz. dua ediyorum çünkü herşeyi doktora yüklemek istemiyorum. şans faktörü çok önemli bence. umarım herkes için hayırlısı olur. sağlıklı doğumlar olsun.
ben de 29 mayıs'ı düşünüyorum. orda doğum prosedürü nasıl oluyor bir bilginiz var mı? odalar nasıl, doğuma eşimiz girebiliyor mu, normal doğuma yönlendiriyorlar mı, fiyatları ne kadar gibi?
doğumhaneyi görmedim ama kuzenim doğum yaptıktan sonra geniş ferah temiz bir odada kalmıştı. eşinizin doğuma girme konusunu da bilmiyorum. fiyatları normal doğum 2.000 sezeryan 2.500 civarı olduğunu duydum. 29 mayısta normal doğum yapanlar var. hatta annemin arkadaşı bebek ters gelmesine rağmen normal doğum yaptı. fakat bir problem çıkarsa sezeryana alabiliyorlar. konuşmak lazım.
Merhaba arkadaşlar, ben 29 mayısa gidiyorum NESRİN hanım ı şiddetle tavsiye ediyorum çook iyi bi doktor ve türkiyede sezeryandan sonra normal doğum yaptıran nadir doktorlardan biriymiş ben 6.aydan sonra arkadaşımın tavsiyesiyle başladım iyiki dinlemişim arkadaşımı
doğum fiyatları normal doğum 1600 sezeryan 2200 tl odaları çok güzel..
Merhabalar,
Mart ayında tüp bebek yaptırdım, şu an 8+4 günlük hamileyim. 1 ay içerisinde bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. Lütfen fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşın.
Mümkün olursa normal doğum yapmak istiyorum. Doğumuma gebelik takibimi yapacak doktorum girsin istiyorum, son dakikada doktorunuz gelmiyor olmasın. Doğum öncesi ağrımı kendi odamda eşim ve ailemle çekmek istiyorum, beni bir yere tek başıma bırakıp gitmesinler. Doğum öncesi yatağa bağlanmak istemiyorum, dolaşma, çömelme ve masaj gibi doğuma yardımcı teknikleri bilen bir hastane olsun. Epidural normal doğum istiyorum ve hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi olsun istiyorum. Ve elbette ki doktor ve hemşireler güleryüzlü ve ilgili olsun.
Çok mu şey istiyorum :)
Bu istediklerime benzer veya memnun kaldığınız hastaneleri ve doktorları, ödediğiniz toplam ücretle beraber bana söyler misiniz?
Canım ben de 4 ay önce Sincan lokman hekimde nezih bey de doğum yaptım harika bir doktor tüm sorularının cevabı onda tavsiye ederim istersen doğuma kendi doktorun giriyor sana özel odada sancını çekiyorsun yanına istediğin giriyor son ana kadar kendi odanda bulunuyorsun en son aşama da doğumhaneye alınıyorsun alla hayırlı doğum nasip etsin
doğumhaneyi görmedim ama kuzenim doğum yaptıktan sonra geniş ferah temiz bir odada kalmıştı. eşinizin doğuma girme konusunu da bilmiyorum. fiyatları normal doğum 2.000 sezeryan 2.500 civarı olduğunu duydum. 29 mayısta normal doğum yapanlar var. hatta annemin arkadaşı bebek ters gelmesine rağmen normal doğum yaptı. fakat bir problem çıkarsa sezeryana alabiliyorlar. konuşmak lazım.
Merhaba arkadaşlar, ben 29 mayısa gidiyorum NESRİN hanım ı şiddetle tavsiye ediyorum çook iyi bi doktor ve türkiyede sezeryandan sonra normal doğum yaptıran nadir doktorlardan biriymiş ben 6.aydan sonra arkadaşımın tavsiyesiyle başladım iyiki dinlemişim arkadaşımı
doğum fiyatları normal doğum 1600 sezeryan 2200 tl odaları çok güzel..
benim doktorum 19 mayısta ama 29 mayısla anlaşması var doğumumu orada düşünüyorum. en çok merak ettiğim şey sancıyı nerede çekiyoruz ve doğuma eşimiz girebiliyor mu?
Canım ben de 4 ay önce Sincan lokman hekimde nezih bey de doğum yaptım harika bir doktor tüm sorularının cevabı onda tavsiye ederim istersen doğuma kendi doktorun giriyor sana özel odada sancını çekiyorsun yanına istediğin giriyor son ana kadar kendi odanda bulunuyorsun en son aşama da doğumhaneye alınıyorsun alla hayırlı doğum nasip etsin
sincan bana çok uzak malesef dikmen'de oturuyorum ben :/ ama herkes orayı tavsiye ediyor, yakın olsam kesin giderdim.
bende nezih beye gidiyorum lokman hekimde normal doğummu yapıyor yoksa sezeryancı bir doktormu merak ettim devam etmemi önerirmisin canım:)Canım ben de 4 ay önce Sincan lokman hekimde nezih bey de doğum yaptım harika bir doktor tüm sorularının cevabı onda tavsiye ederim istersen doğuma kendi doktorun giriyor sana özel odada sancını çekiyorsun yanına istediğin giriyor son ana kadar kendi odanda bulunuyorsun en son aşama da doğumhaneye alınıyorsun alla hayırlı doğum nasip etsin
Ben kasım ayında medicanda doğum yaptım beni çok korkutmuşlardı ama tek kelimeyle hersey mükembeldi üstelik hep sorunlar beni bulur ama hemşirelerdende doktorumdanda cok mennun kaldım doktorum gitti gerçi. Doğumdan sonra ücretsiz makyöz ve kuafor geldi devamlı bebek için yarım saatlik değişik eğitimler verildi çok temiz ve ilgililerdi düşünün nöbet değişiminde bile uğrayıp biz gidiyoruz bir isteğiniz var mı diye sordular.hastaneyi tavsiye ederim ama suanki doktorları tanımıyorum
TOBB etü hastanesi doç. dr. cemil kaya. muhteşem bir insan. ilk kadın doğum doktoru tecrübem berbattı. hatta tahlillerim yanlış yapılmıştı. ve sonuçları çok kötüydü. çok kötü bir halde cemil hocama gittim ve beni yeniden umutlandırdı. sayesinde şu an bebişimizi bekliyoruz :) cemil hocamın üzerine kimseyi de tanımıyorum. bu kadar da büyük konuşuyorum.. onu tanıyanlar bilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?