Ankara'da doğum için hastane ve doktor arıyorum

Gazi üniversitesi tıp fakültesinde aydan hocaya fark verip özel gebe takibiyle gitmiştim. doğumu da orda istedim çünkü devlet hastanesindeki imkanları özellerin geçmesi mümkün değil. doktorumun ameliyat gününe denk geldi doğum. onun ameliyat aralarında koştur koştur beni kontrol edip gitmesi de bana gereksiz geldi. kendimi asistanların ellerine teslim edip doğum yaptım. zaten hastaneye gittiğimde açılma sonlara yaklaşmıştı. 8 cm'de keseyi patlatıp doğuma aldılar. acele olması için suni sancı da verdiler. dikiş çok uzun sürdü sanırım yırtılmalar çoktu rahimde. ama kendi doktorum da olsaydı işi gücü arasında maalesef aynı durumu yaşayacaktım. eski sistem olsaydı annelerimiz gibi ebeler tarafından doğuma alınsaydık yavaş yavaş pek de sorun olmazdı. aynı gün 4-5 doğum geldiğini varsayarsak doktorlar böyle yollara mecburen başvuruyor. bize düşen herşeyin yolunda gitmesi için dua etmek biraz da.

tüm bunların yanında yinede hastanemden memnun kaldım. doğumhane tek kişilik ve temizdi. sancı odaları kalabalıktı ama özel oda müsaitse o da sorun olmaz. doğumdan sonra çocuk doktorları asistanlar hemşireler fır döndü emzirmeyi beceremedim çünkü. sabah hocalar kontrol etti. özelde olsa bi kere bakar gerisi sana kalmış. topuk kanı testleri falan otomotik yapıp randevularını ayarlıyorlar. bu açıdan güzeldi.

ama şimdi ikinci bebeğime hamileyim 14 haftalık. özelde düşünüyorum ben de. sanırım tecrübeli olmanın verdiği rahatlık var. 29 mayısta yeşim hanıma gidiyorum. memnunun. umarım doğumda sıkıntı olmaz. dua ediyorum çünkü herşeyi doktora yüklemek istemiyorum. şans faktörü çok önemli bence. umarım herkes için hayırlısı olur. sağlıklı doğumlar olsun.

ben de 29 mayıs'ı düşünüyorum. orda doğum prosedürü nasıl oluyor bir bilginiz var mı? odalar nasıl, doğuma eşimiz girebiliyor mu, normal doğuma yönlendiriyorlar mı, fiyatları ne kadar gibi?

sevgili hanımlar
ben bu tartışmaların bir kısmına geç kalmışım ama yeni torunum oldu hem bebek tedavilerini hem doğumlarını doktor hanım yaptırdı.Ben onun ismini bir arkadaşımdan almıştım önce gelinim benim bulduğum doktor diye gitmek istemedi ama ilk ziyaretten sonra doktor hanım çok etkili ve yumuşak tavrıyla hastayı maya gibi yapıyor valla.Buradan bana faiz gibi tatlı torun sevgisini yaşattığı için sonsuz teşekkür ediyorum. Sayın Sevtap hocam allah sizi bizim başımızdan almasın uzun ömirli olunda insanlar fayda etsin

ben de 29 mayıs'ı düşünüyorum. orda doğum prosedürü nasıl oluyor bir bilginiz var mı? odalar nasıl, doğuma eşimiz girebiliyor mu, normal doğuma yönlendiriyorlar mı, fiyatları ne kadar gibi?

doğumhaneyi görmedim ama kuzenim doğum yaptıktan sonra geniş ferah temiz bir odada kalmıştı. eşinizin doğuma girme konusunu da bilmiyorum. fiyatları normal doğum 2.000 sezeryan 2.500 civarı olduğunu duydum. 29 mayısta normal doğum yapanlar var. hatta annemin arkadaşı bebek ters gelmesine rağmen normal doğum yaptı. fakat bir problem çıkarsa sezeryana alabiliyorlar. doktorla konuşmak lazım. selamlar

Ben kasım ayında medicanda doğum yaptım beni çok korkutmuşlardı ama tek kelimeyle hersey mükembeldi üstelik hep sorunlar beni bulur ama hemşirelerdende doktorumdanda cok mennun kaldım doktorum gitti gerçi. Doğumdan sonra ücretsiz makyöz ve kuafor geldi devamlı bebek için yarım saatlik değişik eğitimler verildi çok temiz ve ilgililerdi düşünün nöbet değişiminde bile uğrayıp biz gidiyoruz bir isteğiniz var mı diye sordular.hastaneyi tavsiye ederim ama suanki doktorları tanımıyorum

Canım ben de 4 ay önce Sincan lokman hekimde nezih bey de doğum yaptım harika bir doktor tüm sorularının cevabı onda tavsiye ederim istersen doğuma kendi doktorun giriyor sana özel odada sancını çekiyorsun yanına istediğin giriyor son ana kadar kendi odanda bulunuyorsun en son aşama da doğumhaneye alınıyorsun alla hayırlı doğum nasip etsin

Ayrıca doğum fiyatlarında şöyle normal 600 epidural normal 900 epidural sezaryen 850

Son düzenleme:
bende nezih beye gidiyorum lokman hekimde normal doğummu yapıyor yoksa sezeryancı bir doktormu merak ettim devam etmemi önerirmisin canım:)

Doktorun kimdi Xx3 ? bende bebek düşünüyorum ama bronşektazi hastasıyım. O yüzden alo dediğimde doktoruma ulaşabileceğim bir yer lazım.. Ayrıca da gögüs hastalık doktoru olan, yoğun bakım ünitesi olan yeni doğum ünitesi olan bi hastane olması gerekli.. Evim de batıkentte olduğu için benim için en mümkün yer medicana gibi görünüyor.. O yüzden doktorun adını maliyetini vs söyleyebilirsen çok sevinirim valla :) Çünkü rahatsızlığımdan dolayı çocuk düşündüğüm andan itibaren görünmem lazım aslında ama karar verebilmiş değilim

epey olmuş siz yazalı ama bende nezih beye gidiyorum şimdilik ama sevemedim çok ilgisiz geldi ne biliyim değiştircem ya aynı hastanede başka bir doktora geçicem (bu hastaneden çok memnun olduğumdan değil malesef evime yakın olmasından dolayı) yada başka yakın bir yer bulmaya çalışacam

Ben de mecburiyetten gittim ama geyet memnun kaldım özellikle nezih Bey'den neden öyle ilgisiz davrandı bilmiyorum ama benim 2 arkadaşım daha ona gitti onlarda memnunlardı
Önce Aylin Hanım'a gitmişti herkes çok metetmişti bende onu hiç beğenmedim sen sormazsan çocuğun boyunu kilosunu baktığı yerin neresi olduğunu söylemiyor
Bir gün de acile gitmiştim Mehtap hanım vardı onu deneyin isterseniz çok ilgilenmişti ama bilemem tabi normalde nasıl

Serdar hıcanın viziti ben giderken 225 tl idi şuanda 245 tl doğum için hastaneye 1000 lira ödedim serdar hoca için ayrı bir ödeme yapılıyor onu özel öğrenirsiniz biraz gecikmeli yazıyorum kusura bakmayın bebişden anca fırsat oluyor bu arada daha önce yazmamışım ama ankarada ünlü dr vihangir çakıcı var kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum benm sağlıklı öocuğuma ki şu anda çok şükür 10 aylık boş gebelik diyip kürtaj yapmak istedi çık yıpun çalışıyor ve hastaların geçmişlerini hatırlamıyor benim için kötü bir tecrübeydi başka anne adaylarının yaşamasını istemem.sevgilerll

ben de ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde şenol kalyoncu'ya gidiyordum. her yerde çok iyi bir doktor olduğu yazıyordu, ben tesadüfen tanıştım kendisiyle. belki de iyi bir doktordur orasını bilemem tabii ama bana biraz ilgisiz ve sorumsuz gelmişti. işine geç geliyordu mesela. bu da benim çok hoşuma gitmedi.

sonrasında araştırıp HRS'de coşkun aydın'a gitmeye başladım. açıkçası ilk gidişimde plasenta düşük yerleşimli dediğinde acaba sezaryene mı yönlendirecekler diye çok endişelendim ama son kontrole gidişimde her şey normal dedi. açıkçası çok ilgililer o konuda bir problemim yok ama normal doğuma nasıl baktıkları konusunda şüphelerim var hala açıkçası. daha önceden coşkun beyle doğum yapan iki arkadaşım var ancak ikisi de farklı sağlık sebeplerinden dolayı sezaryen olmak zorunda kaldılar.

bu konuda da bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim.

Etlik Lokman Hekim hastanesinde Sebahat Turan a giden var mı?
Ona gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varsa yazabilir mi?

acaba hala bu doktora mı devam ediyorsunuz ve normal doğuma bakışı nasıl?

merhabalar,şimdiden hayırlı doğumlar..ben mart 2013 de bebek sahibi oldum..en başından beri selahattin küknerle gebeliğimin takibini yaptık..gerçekten çok ama çok iyiydi.. normal doğum istediğimi en başında söyledim ve o da hep normal doğumu destekledi..odasında sohbet ederken çok pozitif usg nin başında bebeğinizi incelerken çok titiz..sıra doğuma geldiğinde bize 3 hastane tercihi verdi biz hrs yi seçtik.. epudural normal doğum yaptım.. hastanedeki ekibi çok iyi zaten hastanede tek kişilik odada sancı çekiyor ve doğum yaıyorsunuz..doğum sırasında bebeğim başını geri çevirdi ama selahattin hoca sayesinde hem bebeğim hem ben çok sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamladık.. kendisine çok ama çok minnettarım...doğum sonrası takibinde de çok iyiydi..hastaneye gelince epudural normal doğum ve 1 gecelik ücret için 4000 lira ödedik.. selahattin hoca tunus cad elit medde ve ümitköy a polikilinikte çalışıyor.şimdi ise çocuk doktoru araştırıyorum forumlarda.. burayı görünce ben de bilgi paylaşmak istedim insan gerçek tecrübelere ulaşmak istiyor çünkü..

Bayanlar dogumu yakin olan varsa ankarada dogum cekiminj ucretsiz yapicam lutfen mesajla ulasin kasim ayinda olmasi tercihimdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…