ANKARADA DOĞUM İÇİN HASTANE VE DOKTOR ÖNERİLERİ

hislikirpi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
34
2
18
Arkadaşlar merhaba,

4 haftalık gebeyim özel doktor ve hastane önerilerinizi alabilirmiyim?

çok tuzlu olmasın cumartesi gitmek zorunda oldugum için özel bakıyorum :)

arkadaşlar medical park medicana akay lokman hekim ve ufuk üni ne diosunuz

Zekai tahirde doğum yaptım hiç memnun kalmadım sancı odasına giriyorsunuz 20 kadın sancı ortada 10 kişi dolaşıyor erkek kadın fark etmez sık kontrol ediliyorsunuz v.s.v.s istemediğim halde suni sancı verildi yoksa bu hastalar bitmez demişti doktor . o kadar şeye bebeğimde taşikardi oluştu doğru sezeryane .Sezeryan ii geçti oradan sonra sonra özel odaya geçtim vip mi değil mi bilmiyorum 250 tl ödemiştik 2012 de . hemşirelerini hiç sevmemiştim. Orada tanıdık birisi olan şanslı yoksa zor gibi

Koru hastanesi ümit korucuoğlu mükemmel bi doktor tavsiye ederim ben doktordan yana çok sıkıntı yaşadım ve bi doktor yüzünden bebeğimi kaybettim snra ümit beyle tanştk mükemml bi doktor ama tanışmamızda geç kaldk düşük yaptğmdada o ilgilndi allah bin kere razı olsun çom iyi bi doktor.. siz siz olun sakın tekbi doktrun söylediğne inanmayın

Lıv hastanesı nasıldır acaba bılgısı olan var mı

Ankarada yeni açılan bi hastane olmasına rağmen çok başarılı olduğunu duydum..ankaradaki özel hastanelerin en iyisi olarak listenin başına geçti ama fiyatları biraz uçuk diye biliyorum tobb da çok iyi... ama ben balgat koru hastanesini çok beğeniyorum şiddetle ve ısrarla tavsiye ediyorum doktorlar bukadarmı güzel insanlar olur çalışanlar okadarmı samimi ve içten olur sanki hastane değilde aile ortamı gibi sıcacık..

Ankarada yeni açılan bi hastane olmasına rağmen çok başarılı olduğunu duydum..ankaradaki özel hastanelerin en iyisi olarak listenin başına geçti ama fiyatları biraz uçuk diye biliyorum tobb da çok iyi... ama ben balgat koru hastanesini çok beğeniyorum şiddetle ve ısrarla tavsiye ediyorum doktorlar bukadarmı güzel insanlar olur çalışanlar okadarmı samimi ve içten olur sanki hastane değilde aile ortamı gibi sıcacık..
Evime yakın diye liv düşünmüştüm ama yorumları okuyunca vazgeçtim:) baya uçuk gerçekten.koruda tavsiye edebileceğiniz doktor var mı.sanırım yanlış hatırlamıyosam ümit bey demişlerdi.fiyatlar nasıl acaba koruda

Evime yakın diye liv düşünmüştüm ama yorumları okuyunca vazgeçtim:) baya uçuk gerçekten.koruda tavsiye edebileceğiniz doktor var mı.sanırım yanlış hatırlamıyosam ümit bey demişlerdi.fiyatlar nasıl acaba koruda
Koru hastanesi ümit korucuoğlu fiyatlarda çok çok uçuk değil muayene 165 doğum ücreti 3 bin diye hatırlıyorum belki yeni yılla birlikte değişmiş olabilir ama orda gördüğünüz o mükemmel ilgi ve samimiyeti gördüğünzde hiç düşünmezsiniz bu ücreti hakkınızda hayırlısı olsun ama doktor çok önemli daha önceki mesajlarımdada yazdım bunu ben bi doktor yüzünden bebeğimi kaybettim oyüzden çok iyi düşünün üzülmeyin :(

Koru hastanesi ümit korucuoğlu fiyatlardA çok uçuk değil muayene 165 doğum ücreti 3 bin diye hatırlıyorum belki yeni yılla birlikte değişmiş olabilir ama orda gördüğünüz o mükemmel ilgi ve samimiyeti gördüğünzde hiç düşünmezsiniz bu ücreti hakkınızda hayırlısı olsun ama doktor çok önemli daha önceki mesajlarımdada yazdım bunu ben bi doktor yüzünden bebeğimi kaybettim oyüzden çok iyi düşünün üzülmeyin :KK43:
Kesinlikle haklısınız doktor çok çok önemli .Allah kimseye öyle bi acı vermesin. henüz yokk ama kısa sürede düşünüyoruz kesinlikle koruya gitcem.

Kesinlikle haklısınız doktor çok çok önemli .Allah kimseye öyle bi acı vermesin. henüz yokk ama kısa sürede düşünüyoruz kesinlikle koruya gitcem.

Bide yaşamış bi insan olarak tavsiyem size gebelik öncesi gidin ümit beye değerlerinize baktırın gebeliğe hazırmsnz baktırın folik asit kullanmaya başlayın bilinçli bi gebelik olsunki sonra üzülmeyin çnkü çok zor ni durum toparlanmakda zor oluyo inş hakkınızda hayırlısı olur

Bide yaşamış bi insan olarak tavsiyem size gebelik öncesi gidin ümit beye değerlerinize baktırın gebeliğe hazırmsnz baktırın folik asit kullanmaya başlayın bilinçli bi gebelik olsunki sonra üzülmeyin çnkü çok zor ni durum toparlanmakda zor oluyo inş hakkınızda hayırlısı olur
tabiki haklısınız. 1 buçuk ay önce medicalparka gittim. Testler yapıldı değerler iyi çıktı. 1aydır folik asit kullanıyorum.

merhaba kızlar bende koru hastanesınden randevu alcam fakat umıt hocayla aylın hoca arasında kaldım aylın anıl hocanın yorumları acıkcası benı cezbettı yardımcı olursanız sevınırım

Koru hastanesi ümit korucuoğlu mükemmel bi doktor tavsiye ederim ben doktordan yana çok sıkıntı yaşadım ve bi doktor yüzünden bebeğimi kaybettim snra ümit beyle tanştk mükemml bi doktor ama tanışmamızda geç kaldk düşük yaptğmdada o ilgilndi allah bin kere razı olsun çom iyi bi doktor.. siz siz olun sakın tekbi doktrun söylediğne inanmayın
Bir doktor yüzünden bebeğinizi kaybettiniz. Geçmiş olsun. Cennete bir şefaatçiniz var. Lütfen güçlü olun. Ama ne yazıkki benim içinde o bir doktor ümit korucuoğlu oldu Benimde cennete bir şefaatçim var

Bir doktor yüzünden bebeğinizi kaybettiniz. Geçmiş olsun. Cennete bir şefaatçiniz var. Lütfen güçlü olun. Ama ne yazıkki benim içinde o bir doktor ümit korucuoğlu oldu Benimde cennete bir şefaatçim var
Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Ben de duşuk yapmış biri olarak acınızı anlıyorum :( Ümit Hocaya gidiyorum bu kez. Neden kaybettiniz bebeğinizi? Ümit hocanın hatası mıydı? Sakıncası yoksa anlatabilir misiniz?

gata da doğum yapan ya da yapacak olan var mı acaba bayanlar ?
ben şu an etlik zübeydeye gidiyorum ve orda doğurmak istemiyorum ısınamadım hastahaneye
özellerde iyisi pahalı orta hallesinin de yeni doğan ünetisine güvenmeiyorum

Bende gatada doğum düşünüyorum sadece bir kez gittim takibe ama kalabalık bürde her seferinde başka doktor bir kişiye takip olamıyorsun, kararsızım doğumda sivil personele sınır var diye biliyorum

Back
X