- 15 Ağustos 2018
- 101
- 71
- 18
- 40
Tabiki doğum ücreti dahilbunlar da doğum ücreti yoktur di mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki doğum ücreti dahilbunlar da doğum ücreti yoktur di mi ?
Memorial 11 bin fiyat verdi bugün arkadasım sen 6500 ü ne zaman almıstın?Memorial 6500 tobb 8500 acibadem.paketi.yok
Geçen aralik ayiMemorial 11 bin fiyat verdi bugün arkadasım sen 6500 ü ne zaman almıstın?
Ağustos 2017 de TOBB etu de doğum yaptım.doktorum senol kalyoncuydu.hastaneden ve doğum sonrası hizmetten çok memnun kaldım.dogumdan önce hastanenin emzirme eğitimine katılmıştım bununla beraber hemşireler doğumdan sonra da emzirme konusunda çok destek oldular.sadece doktora odaklanmayı derim.sezaryenle doğum yaptım 2 gece hastanede kaldım.hizmet süperdi .sadece otelcilik anlayışı yoktu özel hastane olarak.eve çıktıktan sonra da emzirme ile ilgili arayıp bilgi verdiler.Memorial, Tobb Etu veya Acıbadem hakkında fikri olan var mı?
Ağustos 2017 de TOBB etu de doğum yaptım.doktorum senol kalyoncuydu.hastaneden ve doğum sonrası hizmetten çok memnun kaldım.dogumdan önce hastanenin emzirme eğitimine katılmıştım bununla beraber hemşireler doğumdan sonra da emzirme konusunda çok destek oldular.sadece doktora odaklanmayı derim.sezaryenle doğum yaptım 2 gece hastanede kaldım.hizmet süperdi .sadece otelcilik anlayışı yoktu özel hastane olarak.eve çıktıktan sonra da emzirme ile ilgili arayıp bilgi verdiler.
Yaklaşık 6500 du sezaryen.ama gebelik takibi ve gebelik süresince tahlil dahil degilÜcreti nasıldı acaba?
merhabalar Ben doğumumu tobb etüde yaptım. yine olsa yine orada yaptırırım.otelciliği ve hemşireler 10 numara diyebilirim.Doktorum dışarıdan gelmişti..Memorial, Tobb Etu veya Acıbadem hakkında fikri olan var mı?
Merhaba ben doğum sigortacısıyım aynı zamanda sormak istediğiniz bier şey olursa telefon numaramı yazıyorum.Bu söylediğiniz paketleri hastanenin kendisimi yapıyor yoksa bir sigorta şirketiylemi yapıyoruz?
Merhaba ben doğum sigortacısıyım aynı zamanda sormak istediğiniz bier şey olursa telefon numaramı yazıyorum.Merhaba ankara da aldığınız doğum paketleri ucretleri ve doktor memnuniyetlerinizi paylasa bilir misiniz
Hangi Dr ?Çukurambar Koru ya gidiyorum kızlar Doğum paketine 6000 ödedik doktordan doktora değişiyor mu onu bilmiyorum![]()
Aşkın Evren GülerHangi Dr ?
nasıl gidiyor hamileliğiniz hastaneden memnun musunuz halaKecioren ozel medisis hastanesi 6000 liraya aldik bizde paketi doktorum bulent yirci. Ve ccok memnunum cok hijyenik ve temiz bir hastane. Doktorum da cok ilgili ve guleryuzlu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Aynen konuştum aynı bilgiyi aldım. 10 muayene bence iyi ama 10 bin baya fazla29 mayısta hekim iken ozel muayenehanesini açan Hülya Kula hanımdan bilgi aldım ben de. Gebelik Takip paketi 4 bin tl ve dogum paketi 4 bin tl dendi. takip paketi 10 muayeneyi kapsiyormus. 10 muayene iyi mi sizce eksik mi kalır ?
Aynen konuştum aynı bilgiyi aldım. 10 muayene bence iyi ama 10 bin baya fazla![]()