Ankarada doğum paketi hakkında bilgi sahibi olanlar

yok 10 muyane . ücret 4+4=8 bin tl nakitte de 7,500 oluyormus
Sordum ben de acaba yanlış mı anladım, 7500 gebelik takibi ve doğum ücreti. Artı 2500 kadar hastaneye ödeme yapıyoruz. Toplamda 10’u buluyor. Yoksa toplamda 7500 olsa direkt Hülya hanımı tercih ederdim.

Sordum ben de acaba yanlış mı anladım, 7500 gebelik takibi ve doğum ücreti. Artı 2500 kadar hastaneye ödeme yapıyoruz. Toplamda 10’u buluyor. Yoksa toplamda 7500 olsa direkt Hülya hanımı tercih ederdim.

dogru. dogum muayenehanede olmadıgından özel hastaneye de kalış + ameliyathane kullanım icin de para odenebilir sanırım... eger oyleyse çok olmuyormus üstesinden gelemeyiz.

siz su anda kimi terich ettiniz

haklısınız simdi aradım. 2 bin civarı ozel hasteneye ücret (1 gun kalış) ve ayrıca epidural dahil degil.

Siz nereyi tercih ettiniz acaba?

up.
bende doktor ve hastahane arayışındayım deneymlerinizi paylaşırsanız çok sevinirm...:-)

Kızlar memorialda gebelik takibi doğum yapan oldu mu kudret erkenekliye bi gitmeyi düşünüyorum

Kızlar merhaba, bu konu hepinizin olduğu gibi benimde en hassas olduğum konuydu.... neredeyse tüm hepsini gezdim diyebilirim... TOBB da karar verdim doktorum dışardan... kriterim Yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmasıydı ve de hastanelerin şikayet sayfalarındaki şikayet sayıları ve sebepleriydi... tüm bebişler sağlıkla doğsun inşallah 💕:emir_bebek:

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını medicalpark Batıkent süleyman Ercoban a gidiyorum bayram tatilinde sonra bilgi alacağız tamamlayıcı sigorta vs arastiriyoruz
Merhaba çok olmuş siz yazalı ama yine de yazmak istedim umarım görürsünüz :( ben doğum paketi yaptırdım dr süleyman ercoban a gitmek istiyorum ama hiç yorum göremedim siz tavsiye eder misiniz?

Back
X