- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
-
Bu yapılan direk karalamadır. Hukuki yaptırımları olacaktır. Aynı mesaj defalarca kopyalanarak yapıştırılmıştır. Üstelik başka da bir yorumu yok bu kişinin. Kötü niyet var işin ucunda.
Benim çalıştığım yerden tanıdığım rus bir bayan var. O yanak bölgesine dolguyu Dr Mehmet Akgün e yaptırdı. Yaşı 50 ye yakın ama 30 larda görünüyor. Geçen sene de gözaltına dolgu yaptırmış yine aynı doktora. Zaten bize de tavsiye ettiği için biz de iki arkadaş gitmiştik sonrasında. Şimdi biz de mutluyuz. Tömer olarak pek bir memnunuz. Buradaki çoğu insan sanırım aynı doktora gidiyor. Karar sizin ama tanışmanızda fayda var.
Hayatım olayın her zaman teorik kısmı farklı uygulama kısmı farklı değil midir
Hayatım bence sen Mehmet Bey ile iletişim kur.
problem yaşayan birçok hastanın sorununu çözdüğünü biliyorum. hyaluronidaz enzimi veya rf ile eritdiğini biliyorum ama sen bizzat kendisi ile görüş. eminim ki çözecektir. tabii ki ankara da isen. Dr Mehmet Akgün diye yazarsan google a çıkacaktır
merhaba ben size özelden mesaj yazamadım henüz mesaj yazma hakkım doğmamış size sormak istediğim şeyler var bana mail adresinizi yazabilirmisiniz ya da benim mailim ozlem_remax@Hotmail.com buraya mail adresinizi gönderebilirmisiniz ?ya arkadaslar Allah askınızaa durust olalımm..memnun olmadıgımız seylerı ovmeyelım yada kısısel problemlerımızı foruma yansıtmayalım..sonucta bız yuze yapılan ıslemlerden bahsedıyoruz ınsanın psıkolojısını etkıleyen bır durum..şahsen ben vıcdanım rahat bı sekılde tavsıyede bulundum burdan ıkı arkadaslada tanıstık zaten vede ıslem yaptırdılar mehmet bey e gayet memnunlar...dıyecegım su ki ; durust ve vıcdanlıca yapın ovgunuzude yergnızıde....kımsenın kası gozu sızın oyuncagınız degıl
merhaba ben size özelden mesaj yazamadım henüz mesaj yazma hakkım doğmamış size sormak istediğim şeyler var bana mail adresinizi yazabilirmisiniz ya da benim mailim ozlem_remax@Hotmail.com buraya mail adresinizi gönderebilirmisiniz ?
Ne kadar güzel ya burda tüm yalan övgüler duruyor biz gercekleri yazınca yorumumuz kaldırılıyor hala bu sitedeki yorumlara güvenen varsa buyursun gitsinMahkemeye verecekmiş sözde beni elinden geleni ardına koymasın mahkeme önünde utanacak kişi ben değilim
valla kopyala yapıstr yapmıssınız ve yenı uyesınız bence asıl reklamı sız yapıosunuz olumsuz bı sekılde ayıp ayıp before after ekleyın bızım gıbıde ınanalımBu arada arkadaşlar gerçekten ankarada reklamsız, samimi olarak tavsiye edebileceğiniz ve yaptırıp iyi sonuç almış arkadaşlar varmı... Göz altı ışıltı ve yüz dolgusu???
üye olmadan da forumlardan bilgi alınıyor.... bir kaç konuda paylaştım yazdıklarım uzun olduğu içinde kopyaladım tabiki... seve seve before after yaparım ben gerçekten yaşadığım olumsuz tecrübeyi paylaştım.. akşam bu forumdan before after atıcamvalla kopyala yapıstr yapmıssınız ve yenı uyesınız bence asıl reklamı sız yapıosunuz olumsuz bı sekılde ayıp ayıp before after ekleyın bızım gıbıde ınanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?