• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARADA DR ÇAĞRI GÜLÜMSER GİDENLER?

lalince

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
69
50
18
Pcos sebebi ile gebe kalmak için gitmeyi düşünüyorum. Çağrı gülümser e gidenler memnuniyetleri nasıl her konuda kendisi mi ilgileniyor? Erişilebilirliği nasıl? Şehirdisindan gidecegim uzaktan bu süreç nasıl işliyor ve ortalamaları filmi muayene gibi şeylerin ücreti nedir?

Ben çağrı hocama gittim tek kelimeyle mükemmel
3 kalp durması yaşadım hastanelerde bölüm bölüm gezdim yaptırmadığım tetkik kalmadı sebepsiz dediler hep ama çağrı hocam muayene edip dosyamı inceleyip şak diye sebep şu diyen duayen hocamdır arkasından süpriz hamilelik ve sonuna kadar yine tercihim çağrı hocam oldu
İşinin Ehl-i diyebilirim

Ben çağrı hocama gittim tek kelimeyle mükemmel
3 kalp durması yaşadım hastanelerde bölüm bölüm gezdim yaptırmadığım tetkik kalmadı sebepsiz dediler hep ama çağrı hocam muayene edip dosyamı inceleyip şak diye sebep şu diyen duayen hocamdır arkasından süpriz hamilelik ve sonuna kadar yine tercihim çağrı hocam oldu
İşinin Ehl-i diyebilirim
Sebebi neymiş bnde 1 kez yaşadım

Düşük doz folik asiti vücudum emilim yapmıyormuş o da bebeğin kalbini durduruyormuş o yüzden folbiol 5 mg kullandım doğumdan bir gün öncesine kadar
677 homozigot genimde pıhtılaşma vardı bu yüzdenmiş sebep
Sebebi neymiş bnde 1 kez yaşadım

Düşük doz folik asiti vücudum emilim yapmıyormuş o da bebeğin kalbini durduruyormuş o yüzden folbiol 5 mg kullandım doğumdan bir gün öncesine kadar
677 homozigot genimde pıhtılaşma vardı bu yüzdenmiş sebep
Yaa kiyamam canim benim.bendede piltilasma cikti simdi hem ihne hem hap kullaniyorum

Back
X