Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebi neymiş bnde 1 kez yaşadımBen çağrı hocama gittim tek kelimeyle mükemmel
3 kalp durması yaşadım hastanelerde bölüm bölüm gezdim yaptırmadığım tetkik kalmadı sebepsiz dediler hep ama çağrı hocam muayene edip dosyamı inceleyip şak diye sebep şu diyen duayen hocamdır arkasından süpriz hamilelik ve sonuna kadar yine tercihim çağrı hocam oldu
İşinin Ehl-i diyebilirim
Sebebi neymiş bnde 1 kez yaşadım
Yaa kiyamam canim benim.bendede piltilasma cikti simdi hem ihne hem hap kullaniyorumDüşük doz folik asiti vücudum emilim yapmıyormuş o da bebeğin kalbini durduruyormuş o yüzden folbiol 5 mg kullandım doğumdan bir gün öncesine kadar
677 homozigot genimde pıhtılaşma vardı bu yüzdenmiş sebep
Allahım şifa versin sağlıkla evladını nasip etsinYaa kiyamam canim benim.bendede piltilasma cikti simdi hem ihne hem hap kullaniyorum
Teşekkür ederim canimAllahım şifa versin sağlıkla evladını nasip etsin
Ben doğum yaptım 5.5 aylık oldu oğlum![]()
Merhabalar çağrı hoca hangi hastane ile anlaşmalı acaba doğum içinBen çağrı hocama gittim tek kelimeyle mükemmel
3 kalp durması yaşadım hastanelerde bölüm bölüm gezdim yaptırmadığım tetkik kalmadı sebepsiz dediler hep ama çağrı hocam muayene edip dosyamı inceleyip şak diye sebep şu diyen duayen hocamdır arkasından süpriz hamilelik ve sonuna kadar yine tercihim çağrı hocam oldu
İşinin Ehl-i diyebilirim
Merhaba, geçen sene 11 Kasım'da doğum yaptım, o zaman hrs ve Memorial idiMerhabalar çağrı hoca hangi hastane ile anlaşmalı acaba doğum için
Merhaba doğum yaptınız mıTeşekkür ederim canim
Yaaa ay çok mutlu oldum peki sorması ayıp ücreti ne kadar ödediniz doğuma ve neden sezeryan oldunuz benim kalçamda ödem olduğu için fizik doktorum normal doğum yasak dedi o yüzden soruyorum yanıtlamak istemezseniz anlarımMerhaba, geçen sene 11 Kasım'da doğum yaptım, o zaman hrs ve Memorial idi
Ben Memorial de doğum yaptım, herşey çok güzeldi
Hem hastane ağırlaması yemekleri hizmeti vs, hem de çağrı hocamin sezeryan dikisi mükemmel ısı
10. Güne kadar sızlama vardı sonrası o da kesildi,hemen ayağa kalkamam herhalde diyordum ama ayaklandim ben kısacası çok çok memnun kaldım
Verdiğim her kuruş çağrı hocama helal olsun.
Benim ilk cocugumda sezeryan idi hatta hrs de idi tabi 10 yıl öncesi ikincim supriz olduYaaa ay çok mutlu oldum peki sorması ayıp ücreti ne kadar ödediniz doğuma ve neden sezeryan oldunuz benim kalçamda ödem olduğu için fizik doktorum normal doğum yasak dedi o yüzden soruyorum yanıtlamak istemezseniz anlarım