Ankara'da Dr. Gürcan Aslan'a burun ameliyatı oldum.

tokmak14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15
17
3
36
Burun ameliyatı olmaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu ilk Gürcan beyle görüştüm. Görüşür görüşmezde benim için doğru doktorun Gürcan bey olduğundan emin oldum. Benim ardı ardına heyecanla sorduğum bitmek bilmeyen sorularımın hepsine içtenlikle cevap vermesi, ilgisi, güler yüzü ve kendinden emin oluşu ona güvenmem için yeterliydi. İlk ve son görüştüğüm doktor oldu ve ameliyat olmaya karar verdim. Sargılarım çıkalı şuan tam 1 ay oldu ve ameliyat olduğumu bilmeyen birisi farketmez bile. Gürcan bey sayesinde nefes problemi yaşamadığım, doğal görünümlü, yüzümün yapısına uygun çok güzel bir buruna sahip oldum. Yani size söyleyebileceğim benim en büyük şansım doktorum. Bana göre Ankara'nın en iyisi ve en güveniliri Dr. Gürcan Aslan.

Burun ameliyatı olmaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu ilk Gürcan beyle görüştüm. Görüşür görüşmezde benim için doğru doktorun Gürcan bey olduğundan emin oldum. Benim ardı ardına heyecanla sorduğum bitmek bilmeyen sorularımın hepsine içtenlikle cevap vermesi, ilgisi, güler yüzü ve kendinden emin oluşu ona güvenmem için yeterliydi. İlk ve son görüştüğüm doktor oldu ve ameliyat olmaya karar verdim. Sargılarım çıkalı şuan tam 1 ay oldu ve ameliyat olduğumu bilmeyen birisi farketmez bile. Gürcan bey sayesinde nefes problemi yaşamadığım, doğal görünümlü, yüzümün yapısına uygun çok güzel bir buruna sahip oldum. Yani size söyleyebileceğim benim en büyük şansım doktorum. Bana göre Ankara'nın en iyisi ve en güveniliri Dr. Gürcan Aslan.
Fotoğraf atabilirmisiniz acaba buradan yada özelden gözlerinizi karalarsınız sadece burun atarsınız belki bizede yardımı olur.

Fotoğraf atabilirmisiniz acaba buradan yada özelden gözlerinizi karalarsınız sadece burun atarsınız belki bizede yardımı olur.
PicsArt_06-16-11.46.31.webp

merhaba, benimde burnumdan ameliyat olmam gerekiyor burun yapisinin cok dar oldugundan ve kurulugundan. Artik cok sik kuruyor ve islemini artik kaybetmekte. Doktor bey cizim mi yapiyor? Nasil karar verdin peki? Ben cok korkuyorum burnumun görüntüsü daha kötü olur diye. Ameliyat sonrasi cok agri oldu mu burun bölgede veya morarma, yüzde sis felan? :KK16:

merhaba, benimde burnumdan ameliyat olmam gerekiyor burun yapisinin cok dar oldugundan ve kurulugundan. Artik cok sik kuruyor ve islemini artik kaybetmekte. Doktor bey cizim mi yapiyor? Nasil karar verdin peki? Ben cok korkuyorum burnumun görüntüsü daha kötü olur diye. Ameliyat sonrasi cok agri oldu mu burun bölgede veya morarma, yüzde sis felan? :KK16:
Hayır cizim yapmiyor. Senin yüzüne uygun, en doğal buruna Gürcan bey karar veriyor. Sadece şikayetlerini güzel bir şekilde anlatman gerekiyor tabi ki. Ameliyattan sonra cok az ağrım oldu o da tamponların verdiği rahatsızlık. Ameliyat acısı yok denilecek kadar azdı. 3-4 güne tamponlarım çıktığında ameliyat olmamış gibiydim ağrı olarak. Hafif morarma oldu ki ben açık tenliyimdir öyle abartı birşey olmadı. Zaten sargıların çıktığı gün hiç bir morluğum kalmamıştı. Bilmeyen ameliyat olduğumu anlamazdı.

Ankara eğitim ve araşırma hastanesinde ücreti her burun yapıyısına göre değişiyordur. O yüzden onunla ilgili burdan birşey söylemem doğru olmaz.

Çok teşekkür ediyorum :)) süreci uzun uzun yazdım diye düşünüyorum. Fiyat olarakta dediğim gibi mutlaka değişiyordur rakamlar ama uçuk fiyatlar yok Gürcan beyde

Çok teşekkür ediyorum :)) süreci uzun uzun yazdım diye düşünüyorum. Fiyat olarakta dediğim gibi mutlaka değişiyordur rakamlar ama uçuk fiyatlar yok Gürcan beyde
Merhaba ben sizinle 1. Ay kontrolümde karşılaşmıştım. Sizin bandajlar yeni açılmıştı odadan mutlu mutlu cikmistiniz ben girmiştim daha sonra gürcan bey resimlerinizi göstermişti çok iyi oldu diye. Gerçekten çok güzel olmuş ve yakismis .

Merhaba ben sizinle 1. Ay kontrolümde karşılaşmıştım. Sizin bandajlar yeni açılmıştı odadan mutlu mutlu cikmistiniz ben girmiştim daha sonra gürcan bey resimlerinizi göstermişti çok iyi oldu diye. Gerçekten çok güzel olmuş ve yakismis .
Öyle miii:)) doğrudur o gün mutluydum. Çok teşekkür ediyorum:)

Sizde benim gibi araştırıyorsunuz sanırım gece gündüz forum yorum okumaktan mahvoldum . Ankarada arıyorum bende olmadı bi ihtimal gitcem başka şehre. Varmı görüştüğünüz birileri ankaradan?
evet, girip okuyorum ama bir türlü emin olamıyorum. hiç kimseyle görüşmedim.
tevfik sözen, gürcan aslan aklımda olanlar.
muhammed dilberle fiyat için görüşmüştüm birkaç ay önce 8bin demişti, o kadar maddi imkan yok ne yazıkki.
siz görüştünüz mü?

evet, girip okuyorum ama bir türlü emin olamıyorum. hiç kimseyle görüşmedim.
tevfik sözen, gürcan aslan aklımda olanlar.
muhammed dilberle fiyat için görüşmüştüm birkaç ay önce 8bin demişti, o kadar maddi imkan yok ne yazıkki.
siz görüştünüz mü?
Muhammet beyle görüştüm telefonda o banada benzer şey söyledi instagramda çok inceledim onu baya başarılı biri.Özellikle instagramdaki hastaları çok beğendim. Bekir Sivride aynı şekilde beğendim. Ankarada tevfik sözenden vazgeçtim çünkü 300 TL muayene alıyomuş sanırım. Gürcan Asyanı aramadım çünkü telefonunu bulamadım:( İrtibatta kalalım sizinle aynı süreçlerden geçiyoruz bilgi alışverişinde bulunuruz.

Muhammet beyle görüştüm telefonda o banada benzer şey söyledi instagramda çok inceledim onu baya başarılı biri.Özellikle instagramdaki hastaları çok beğendim. Bekir Sivride aynı şekilde beğendim. Ankarada tevfik sözenden vazgeçtim çünkü 300 TL muayene alıyomuş sanırım. Gürcan Asyanı aramadım çünkü telefonunu bulamadım:KK43: İrtibatta kalalım sizinle aynı süreçlerden geçiyoruz bilgi alışverişinde bulunuruz.
Tabi, eğer bir doktor hakkında bilgi bulursanız ben de bilgilenmek isterim, izlemeye alıyorum. Siizn bütçe ne kadar?

Back
X