Ankara'da Dr. Gürcan Aslan'a burun ameliyatı oldum.

gürcan bey benimde aklımdaki isimlerden halen bi karar veremedim.

Muhammet beyle görüştüm telefonda o banada benzer şey söyledi instagramda çok inceledim onu baya başarılı biri.Özellikle instagramdaki hastaları çok beğendim. Bekir Sivride aynı şekilde beğendim. Ankarada tevfik sözenden vazgeçtim çünkü 300 TL muayene alıyomuş sanırım. Gürcan Asyanı aramadım çünkü telefonunu bulamadım:KK43: İrtibatta kalalım sizinle aynı süreçlerden geçiyoruz bilgi alışverişinde bulunuruz.

Tevfik bey muayene ücreti almıyordu. Emin misiniz? Zaten Hacettepe'de kendisi. Ben mailleşmiştim bana şu saatte gel demişti. Ben de gidip rahat rahat, sadece hastane girişi yaptırarak muayene olmuştum. Değimiş mi acaba? Ben sanırım 1 ya da 1.5 yıl önce gittim. Çok şaşırdım yazdığınıza. Hem de 300 TL. İnstagramdan ulaşmayı deneyin ya da mail atın. İnanın çok tatlı bir doktor. Mutlaka geri de dönüş yapıyor.

Burun ameliyatı olmaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu ilk Gürcan beyle görüştüm. Görüşür görüşmezde benim için doğru doktorun Gürcan bey olduğundan emin oldum. Benim ardı ardına heyecanla sorduğum bitmek bilmeyen sorularımın hepsine içtenlikle cevap vermesi, ilgisi, güler yüzü ve kendinden emin oluşu ona güvenmem için yeterliydi. İlk ve son görüştüğüm doktor oldu ve ameliyat olmaya karar verdim. Sargılarım çıkalı şuan tam 1 ay oldu ve ameliyat olduğumu bilmeyen birisi farketmez bile. Gürcan bey sayesinde nefes problemi yaşamadığım, doğal görünümlü, yüzümün yapısına uygun çok güzel bir buruna sahip oldum. Yani size söyleyebileceğim benim en büyük şansım doktorum. Bana göre Ankara'nın en iyisi ve en güveniliri Dr. Gürcan Aslan.
Merhaba ortalama ne kadar fiyatlarla yapiyor bilgi verir misiniz?

Gürcan Hocayla bende yaklaşık 1 ay önce görüşmüştüm. Kendisini bilmemde asistanı çok tatlıydı. Asistanının burnunuda Gürcan hoca yapmıştı ve çok güzel görünüyordu.

Siz kime oldunuz memnun kaldınız mı bide gürcan hocanın muayene ücreti ne kadardı çok soru sordum ama

Estafurullah sorabilirsiniz. Ben medikalpark Ahmet Işıkdemir'e oldum gayet memnunum istediğim gibi oldu nefes problemim olmadı. Gürcan Hoca'da içime sinen doktorlardandı Gürcan Hoca'ya olmama sebebim kendisi direk hastanede değil muayenehanesi var, Ahmet Hoca hastane çalışanı yani eğer bir sorun yaşasaydım muhattabım sadece Ahmet Hoca değil aynı zamanda Medicalpark olacaktı. Buarada Gürcan Hoca muayene ücreti almıyor.

Back
X