Aşılama Ankara’da en iyi aşılama doktoru

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hmbl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
105
38
18
Merhaba hanımlar. Ankara’da aşılama için önerilerinizi paylaşır mısınız?? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🙏🏼

Merhaba hanımlar. Ankara’da aşılama için önerilerinizi paylaşır mısınız?? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🙏🏼
Merhaba canım bende tedavi aşamasına giricem zahide küçüğe gidiyorum Cuma hsg çekindim adetimdede başlıycaz

Merhaba canım bende tedavi aşamasına giricem zahide küçüğe gidiyorum Cuma hsg çekindim adetimdede başlıycaz
Hakkında hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda ve güzel gider. Ben de Zübeyde hanıma gidiyorum hsg istedi ama geçen ayda bu ay da randevu alamadım dolu dedi. Hsg çekilirse başliycaz da bakalım.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda ve güzel gider. Ben de Zübeyde hanıma gidiyorum hsg istedi ama geçen ayda bu ay da randevu alamadım dolu dedi. Hsg çekilirse başliycaz da bakalım.
Hakkında en güzeli olsun canım 😘

Sorun kim kaynaklı

Sorun bende canım 😞 yumurtalarım gelişmiyor. İlaç kullandım bi süre ama fayda etmedi. Doktorumu değiştirdim her şeye baştan başlıyoruz bakalım be olacak 😣
Hayırlısı olsun canım Veren Allah alan Allah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese kimsenin boynu bükük kalmasın 😘♥️🙏

Sehir hastanesinde daha hızlı yaptıra bilirsiniz hsg oranin infertilitesine gidin isterseniz ulaşım sorununuz yoksa cdsinide alabiliosunuz gideceginiz doktora gosterirsiniz

Sehir hastanesinde daha hızlı yaptıra bilirsiniz hsg oranin infertilitesine gidin isterseniz ulaşım sorununuz yoksa cdsinide alabiliosunuz gideceginiz doktora gosterirsiniz
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bugün GATA’ya gittim direkt hsg için gün verdiler uğraşmadım şükür. Sonucum çıksın kendi doktoruma göstericem 😇

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bugün GATA’ya gittim direkt hsg için gün verdiler uğraşmadım şükür. Sonucum çıksın kendi doktoruma göstericem 😇
İii sevindim iyi olmuş Rabbim en kisa zamanda cennet kuşunuza kavustursub o insAllah

Bende baskent hastanesine gidiyorum kizlar memnunum. Bu arada ankarada olanlar asilama fiyatlarıni paylaşabilir mi ? Bana 1200 dediler normal mi

Bende baskent hastanesine gidiyorum kizlar memnunum. Bu arada ankarada olanlar asilama fiyatlarıni paylaşabilir mi ? Bana 1200 dediler normal mi
Hangi doktor canım memnunmuşum bende zahide küçüğe gidiyorum aşılamada pek duyulmamış ama yapıyormuş

Elhamdülillah ikinci asilamamda pozitif sonuc aldim sehir hastanesinde Rabbim dileyen herkese nasip etsin insAllah
Elhamdülillah ikinci asilamamda pozitif sonuc aldim sehir hastanesinde Rabbim dileyen herkese nasip etsin insAllah 🤲
Hayırlı uğurlu olsun canım çok ama çok sevindim 😊😊 inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 😘😘😘🌸🌸❤️

Back
X