Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende tedavi aşamasına giricem zahide küçüğe gidiyorum Cuma hsg çekindim adetimdede başlıycazMerhaba hanımlar. Ankara’da aşılama için önerilerinizi paylaşır mısınız?? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda ve güzel gider. Ben de Zübeyde hanıma gidiyorum hsg istedi ama geçen ayda bu ay da randevu alamadım dolu dedi. Hsg çekilirse başliycaz da bakalım.Merhaba canım bende tedavi aşamasına giricem zahide küçüğe gidiyorum Cuma hsg çekindim adetimdede başlıycaz
Hakkında en güzeli olsun canımHakkında hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda ve güzel gider. Ben de Zübeyde hanıma gidiyorum hsg istedi ama geçen ayda bu ay da randevu alamadım dolu dedi. Hsg çekilirse başliycaz da bakalım.
Sorun kim kaynaklıHakkında hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda ve güzel gider. Ben de Zübeyde hanıma gidiyorum hsg istedi ama geçen ayda bu ay da randevu alamadım dolu dedi. Hsg çekilirse başliycaz da bakalım.
Sorun bende canımSorun kim kaynaklı
Hayırlısı olsun canım Veren Allah alan Allah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese kimsenin boynu bükük kalmasınSorun bende canımyumurtalarım gelişmiyor. İlaç kullandım bi süre ama fayda etmedi. Doktorumu değiştirdim her şeye baştan başlıyoruz bakalım be olacak
![]()
Sehir hastanesinde daha hızlı yaptıra bilirsiniz hsg oranin infertilitesine gidin isterseniz ulaşım sorununuz yoksa cdsinide alabiliosunuz gideceginiz doktora gosterirsinizHakkında hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda ve güzel gider. Ben de Zübeyde hanıma gidiyorum hsg istedi ama geçen ayda bu ay da randevu alamadım dolu dedi. Hsg çekilirse başliycaz da bakalım.
Amin canım. Tüm evlat bekleyen annelere nasip olsun inşallahHayırlısı olsun canım Veren Allah alan Allah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese kimsenin boynu bükük kalmasın![]()
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bugün GATA’ya gittim direkt hsg için gün verdiler uğraşmadım şükür. Sonucum çıksın kendi doktoruma göstericemSehir hastanesinde daha hızlı yaptıra bilirsiniz hsg oranin infertilitesine gidin isterseniz ulaşım sorununuz yoksa cdsinide alabiliosunuz gideceginiz doktora gosterirsiniz
İii sevindim iyi olmuş Rabbim en kisa zamanda cennet kuşunuza kavustursub o insAllahTavsiyeniz için teşekkür ederim ama bugün GATA’ya gittim direkt hsg için gün verdiler uğraşmadım şükür. Sonucum çıksın kendi doktoruma göstericem![]()
Bana 1500Bende baskent hastanesine gidiyorum kizlar memnunum. Bu arada ankarada olanlar asilama fiyatlarıni paylaşabilir mi ? Bana 1200 dediler normal mi
Hangi doktor canım memnunmuşum bende zahide küçüğe gidiyorum aşılamada pek duyulmamış ama yapıyormuşBende baskent hastanesine gidiyorum kizlar memnunum. Bu arada ankarada olanlar asilama fiyatlarıni paylaşabilir mi ? Bana 1200 dediler normal mi
Başkentte aytaç beye gidiyorum. Cok memnunum canim. Biraz fazla bekleyebiliyoruz ama oldukça yoğun.Hangi doktor canım memnunmuşum bende zahide küçüğe gidiyorum aşılamada pek duyulmamış ama yapıyormuş
Soyadı ben canımBaşkentte aytaç beye gidiyorum. Cok memnunum canim. Biraz fazla bekleyebiliyoruz ama oldukça yoğun.
Hatırlayamadım canim. Hastanenin sitesinden bakabilirsin.Soyadı ben canım
Aminn canım isteyen herkesi inşallahİii sevindim iyi olmuş Rabbim en kisa zamanda cennet kuşunuza kavustursub o insAllah
Elhamdülillah ikinci asilamamda pozitif sonuc aldim sehir hastanesinde Rabbim dileyen herkese nasip etsin insAllah
Hayırlı uğurlu olsun canım çok ama çok sevindimElhamdülillah ikinci asilamamda pozitif sonuc aldim sehir hastanesinde Rabbim dileyen herkese nasip etsin insAllah![]()