Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımmİnsAllah canim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin insAllah dileyen herkese
Sağol canım inşallahHadi gecmis olsun en kisa zamanda cennet meyveniz gelsin insAllah![]()
Gonalf 450 225 çek şırınga ya dedi doktorum bugün banaGonalf 450 . 50 ile basladik 75 e çıkardık 8 gun kullandim ama hic gelismedi canim. Insallah sende güzel haberler alirsin .ocakta başlıyorum inşalalh tekrar Allahin izniyle. Rapor cikardin mi rapor hakkın oluyor.
İşte galiba bana da öyle başlanması gerekiyor. Benim gelişme olmadi iptal edildi. 50 ile basladigim zaman. Yumurtaliklar direncliymis. Zayıfım da aslinda ama.Gonalf 450 225 çek şırınga ya dedi doktorum bugün bana
İnsallah çok beketmeden verir rabbim isteyen dilegen herkeseİşte galiba bana da öyle başlanması gerekiyor. Benim gelişme olmadi iptal edildi. 50 ile basladigim zaman. Yumurtaliklar direncliymis. Zayıfım da aslinda ama.
Nerde yaptırcaksınız aşılamayıHanımlar ne alemdesiniz? Süreçlerimizi paylaşalımBen rahim filmi çektirdim temiz çıktı şükür. Ultrasonda da bişey çıkmadı. Aşılama için adetimi bekliyorum. Daha önce femara ve clomen kullandım ama milim büyütmedi. Sizce doktordan direkt iğne yapmasını mı istemeliyim ?? (Bu doktorda ilk kez yaptırıcam bu arada)
![]()
Sonucda denemissiniz etki etmemis klomen ve femara igneyi teklif edin tabikiHanımlar ne alemdesiniz? Süreçlerimizi paylaşalımBen rahim filmi çektirdim temiz çıktı şükür. Ultrasonda da bişey çıkmadı. Aşılama için adetimi bekliyorum. Daha önce femara ve clomen kullandım ama milim büyütmedi. Sizce doktordan direkt iğne yapmasını mı istemeliyim ?? (Bu doktorda ilk kez yaptırıcam bu arada)
![]()
İnşallah talebimi dikkate alır doktorSonucda denemissiniz etki etmemis klomen ve femara igneyi teklif edin tabiki
Bence de en iyisi öyle çünkü her olumsuz sonuç bir aya mal oluyo. Bakalım doktor da bizimle aynı fikirde olacak mıİnsAllah sonucda daha once denemis sonuc almamışsiniz digerlerinden igneli yapilmasi mantiken dogru
Pazar sabah yumurta Toplamaya gidiyorum catlatmayi vurdum 2 tane bu akşam kafamda deli sorularHanımlar ne alemdesiniz? Süreçlerimizi paylaşalımBen rahim filmi çektirdim temiz çıktı şükür. Ultrasonda da bişey çıkmadı. Aşılama için adetimi bekliyorum. Daha önce femara ve clomen kullandım ama milim büyütmedi. Sizce doktordan direkt iğne yapmasını mı istemeliyim ?? (Bu doktorda ilk kez yaptırıcam bu arada)
![]()
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelirsinPazar sabah yumurta Toplamaya gidiyorum catlatmayi vurdum 2 tane bu akşam kafamda deli sorular
İnşallah büyümüştür yumurtaların canım. Hayırlı haberler almanı diliyorumBenimde bu hafta asilama yapılacak büyük ihtimalle. Yarin kontrole gidiyorum en son 10 mm di.