Süreci paylaşır mısın canımElhamdülillah ikinci asilamamda pozitif sonuc aldim sehir hastanesinde Rabbim dileyen herkese nasip etsin insAllah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süreci paylaşır mısın canımElhamdülillah ikinci asilamamda pozitif sonuc aldim sehir hastanesinde Rabbim dileyen herkese nasip etsin insAllah![]()
Ben de baskente gıdıyorum, kım yapıcak asılamanızı?Bende baskent hastanesine gidiyorum kizlar memnunum. Bu arada ankarada olanlar asilama fiyatlarıni paylaşabilir mi ? Bana 1200 dediler normal mi
Ben Eylul ayında oldum 1100 ya da 1030 duBende baskent hastanesine gidiyorum kizlar memnunum. Bu arada ankarada olanlar asilama fiyatlarıni paylaşabilir mi ? Bana 1200 dediler normal mi
Adetin ikinci gunu Klomen kullanmaya basladim 5gun kullandim adetin 10 günü catlatma ignesi vurundum bir yumurtam vardı sagda 18 mm adetin 12. Günü asilamam yapildi 27 Kasım'da bu sekildeSüreci paylaşır mısın canım![]()
Aytac beye gidiyorum canim. 1200 tl dendi hersey dahil. Sen kime gidiyorsun?Ben de baskente gıdıyorum, kım yapıcak asılamanızı?
Sunucunuz ne oldu insallah pozitiftirBen Eylul ayında oldum 1100 ya da 1030 du
Aytac beye gidiyorum canim. 1200 tl dendi hersey dahil. Sen kime gidiyorsun?
Hulusi hocaya bende, pozıtıf oldu ama düşük yaptım 9. haftada, yeniden aşılama yapıcak, adet olmayı bekliyorumSunucunuz ne oldu insallah pozitiftir
Benimde 2 düşüğüm oldu canim. Bu ay gonal f kullandım ama yumurtam gelismedi. O yüzden iptal edildi. Bende adet olmayı bekliyorum fostimon kullanarak denicez birde.Hulusi hocaya bende, pozıtıf oldu ama düşük yaptım 9. haftada, yeniden aşılama yapıcak, adet olmayı bekliyorum![]()
Kaclık kullandın gonalf i, ben gonalf 450 75 seklinde 6 gun kullandım, tek yumurta vardı.. İnsallah bu ay olur guzel ıkı tane kalıtelı yumurtanBenimde 2 düşüğüm oldu canim. Bu ay gonal f kullandım ama yumurtam gelismedi. O yüzden iptal edildi. Bende adet olmayı bekliyorum fostimon kullanarak denicez birde.
Kaclık kullandın gonalf i, ben gonalf 450 75 seklinde 6 gun kullandım, tek yumurta vardı.. İnsallah bu ay olur guzel ıkı tane kalıtelı yumurtangin
Evet ilk asılamada da rapor cıkmıstı, herhalde o yuzden sana gore az odedım.. İnan nereye ne odedıgımı de karıstırıyorum artık..Gonalf 450 . 50 ile basladik 75 e çıkardık 8 gun kullandim ama hic gelismedi canim. Insallah sende güzel haberler alirsin .ocakta başlıyorum inşalalh tekrar Allahin izniyle. Rapor cikardin mi rapor hakkın oluyor.
BAna kasimda 1200 dediler canim. Ama yumurta gelişmeyince iptal edildi ücret ödemedim. Rapor bende çıkardım. Prowomen onerdiler banada uzun sure kullandim sonra biraktim artik.Evet ilk asılamada da rapor cıkmıstı, herhalde o yuzden sana gore az odedım.. İnan nereye ne odedıgımı de karıstırıyorum artık..Benım de muhtemelen adetım ocak basında olcak, ilkini oldum ikinci de gel demıstı doktorum, yeniden asılama yapıcak, buyuk ıhtımal yıne gonal f kullandırır, bi de bana proxywomen kullandırmıstı İlk asılamada
Aynen, bebek ıcın harcadığım hıcbısey gozume gorunmuyor, doktor ne derse alıyorum yapıyorum.. İnsallah ıkımızn asılaması da tutarBAna kasimda 1200 dediler canim. Ama yumurta gelişmeyince iptal edildi ücret ödemedim. Rapor bende çıkardım. Prowomen onerdiler banada uzun sure kullandim sonra biraktim artik.
Belki dediğin gibi raporlu da fiyat düşüyordur bana raporsuz fiyat söylenmiştir.
Sonucumuz güzel olsun insallah 3 aşağı 5 yukarı fark etmez
Bu arada bende ocak basında basliyorum :)
Canım merhaba çok üzüldüm kaybına rabbim inşallah en kısa sürede sana sağlıklı bir gebelik nasip etsinHulusi hocaya bende, pozıtıf oldu ama düşük yaptım 9. haftada, yeniden aşılama yapıcak, adet olmayı bekliyorum![]()
Hıcbır sıkayetim yoktu, ne sancı ne lekelenme ne kanama.. Kalp atısı alamadık, 6. haftada kalmısCanım merhaba çok üzüldüm kaybına rabbim inşallah en kısa sürede sana sağlıklı bir gebelik nasip etsinözel değilse neden düşük oldu 9.haftada şikayetin var mıydı belirti oldu mu. Benim de aşılamayla oldu yaklaşık 2.5, yıldır uğraşıyoruz bizi bizden başka kimse anlamaz çok zor günler geçirdim tüp bebek doktoru ararken bebiş haberini aldım rabbim herkese nasip etsin
ama endişelerim devam ediyor Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah
![]()
Uzduysem çok özür dilerim canım benim de 9.haftam o yüzden sordum İnşallah sen de güzel düşün güzel olsun ben inanıyorum güzel düşünmenin inanmanın gücüneHıcbır sıkayetim yoktu, ne sancı ne lekelenme ne kanama.. Kalp atısı alamadık, 6. haftada kalmısben de 2.5 yıl bekledım sevındık oldu dıye,mutluluğumuz erken sonlandı..
Sana tavsiyem hiç bunları dusunme, olumlu dusun hep.. Insallah saglıcakla kucagına alırsın
Rica ederim canımUzduysem çok özür dilerim canım benim de 9.haftam o yüzden sordum İnşallah sen de güzel düşün güzel olsun ben inanıyorum güzel düşünmenin inanmanın gücüneher seferinde bu sefer olacak diye inanmak sonra üzülmek sonra daha da çok istemek.. anlayabiliyorum.. rabbim ol derse olacak vakti zamanını bekliyor birşeyler eminim
cevabın için tşkler canım
![]()
Yusuf Aytaç tohmaSoyadı ben canım
Ben daha rahim filmi çektircem yolun başındayım. İnşallah ilk denememde olurAdetin ikinci gunu Klomen kullanmaya basladim 5gun kullandim adetin 10 günü catlatma ignesi vurundum bir yumurtam vardı sagda 18 mm adetin 12. Günü asilamam yapildi 27 Kasım'da bu sekilde